Executive Meditation: La Meditació – la teva font de poder


(Video en Català) En el marc de la revista de Vic el divulgador Xavi Ruíz pregunta des del programa de Camí a l’Èxit d’Imma Arias ia través d’ella a Josep M Clopés sobre la meditació i els seus beneficis. Una entrevista aclaridora en conceptes i àrees de millora. També detalls sobre un viatge a través de preguntes de com es va desenvolupar la iniciativa d’Executive Meditation, la diferència entre la meditació avançada i altres formes de meditació, els beneficis de la meditació, com es pot ajudar les persones perquè introdueixin la meditació és la seva vida… una entrevista amb molts detalls reveladors. (imprescidible!)

La Meditació – Entrevista TV “La Xarxa” – Programa “Fet a mida”


(Video en Català) La Xarxa TV – programa “Fet a Mida” (LaXarxa.cat)
La Meditació: una entrevista de TV fantàstica per conèixer la meditació i els seus beneficis a la vida quotidiana. La meditació és una pràctica que ens permet centrar-nos, relaxar-nos i connectar-nos amb el moment present. S’ha demostrat que la pràctica regular de la meditació té efectes positius a la salut física i emocional. Per parlar-ne ens acompanyen la psicòloga i professora de la UAB Jenny Moix i el fundador d’Executive Meditation, Josep Maria Clopés.

Neurofisiologia de la Meditació


(Idioma Català) En el marc de l’il·lustre Col·legi d’Oficial Metges de Barcelona i presentat per l’eminent Dr. Manuel Sans Segarra, Josep M Clopés realitza una conferència magistral sobre la Neurofisiologia de la Meditació. Hi aprofundeix sobre l’expansió de la meditació en els darrers vint anys a través dels estudis científics realitzats per equips internacionals a nivell mundial. A poc a poc, Josep M Clopés, va desgranant els beneficis constatats i contrastats de la pràctica de la meditació. Analitza l’origen d’aquests canvis a totes les àrees de la vida des d’una visió profunda de la neurociència. Presenta amb detall els resultats dels estudis i com encaixen amb els resultats d’estudis internacionals. Conclou afirmant que “estem davant d’una nova era, on l’apoderament de l’individu i de la societat es farà des de la consciència i la llibertat governada per cadascun de nosaltres”. Reveladora i imprescindible!

La Meditació – La teva font de poder – BLANK – Vic


(Video en catalán) Presentació del llibre: La Meditació – La teva font de poder. Data: 16/09/2022 Autor: Josep M Clopés. Taula de convidats: Àngels Campà, Manel Saltor i Riccardo Braccaioli. Lloc: BLANK – Vic – Barcelona. Marc: Instl·lacions de Blank 2 – Centre de Salut Integral a Vic

EXECUTIVE MEDITATION: LA MEDITACIÓ – LA TEVA FONT DE PODER


(Video en catalán) Presentació oficial del llibre: La Meditació – la teva font de poder. Data: 13/05/2022 Autor: Josep M Clopés. Taula de convidats: Àngels Campà, Jordi Català, Gaspar Hernández i Àlex Rovira. Lloc: Biblioteca Joan Triadú – Vic (Barcelona)

Executive Meditation: La meditació i el paper de l’educació en el futur de la nostra societat

(Video en Castellano) Una entrevista de reflexió profunda. Josep M. Clopés aborda el repte de l’educació del futur i el paper que pot o ha de jugar la meditació. L’educació s’aborda des del marc de ser el bé més preuat en el desenvolupament de les persones, educació escolar, familiar, com a individus que ens relacionem amb els altres. Què falla a l’educació actual? L’emergència del talent i obrir-nos a models de pensament divergents. El repte d’una societat globalitzada i la necessitat d’obrir-nos a la creativitat, l’esforç i la salut. Les claus de l’èxit. Cóm sortir d’una societat de consum i créixer cap a un model deducació humanista. Una entrevista que suggereix una mirada interior per connectar amb nosaltres mateixos i tocar la intel·ligència creativa de la natura. La meditació és l’art i la ciència de viure el moment present. Una entrevista plena de detalls. ¡Imprescindible!

Executive Meditation: La Meditació – L’art i la ciència de fer els nostres propòsits i somnis


(Video en Castellà) Una entrevista apassionant i reveladora. Josep M Clopés aborda el repte de la realització dels nostres propòsits i somnis. La meditació és l’eina per a la consecució de les nostres metes? Josep M explica les claus de l’èxit. La meditació és l’art i la ciència de viure el moment present. Ser i fer el camí per a la consecució dels teus somnis. Una explicació de com superar-nos a través de la trepidant vida quotidiana i com tenir èxit al caos. Sobre la realitat i la creació. La mirada interior i el retrobament amb nosaltres mateixos. La diferència entre un somiador i un visionari. I com guarir-nos del pessimisme. Una entrevista plena de detalls i desafiant. ¡Imprescindible!

Executive Meditation: Meditació Avançada i Mindfulness – Quina és la diferència?


(Video en Castellano) Una entrevista actual i reveladora. Josep M Clopés aborda la diferència entre la Meditació avançada i el Mindfulness. Enfoca el concepte de meditació com a estat fonamental, les eines de meditació i diferents metodologies. En una exposició magistral enfoca la meditació a través del mindfulness, els seus beneficis i la meditació avançada a la seva mecànica profunda. Descriu el poder denfocar la ment en els detalls i ser conscient de manera plena que proposa el mindfulness en contraposició del camí de la meditació avançada, que senfoca en la transcendència, fins als nivells més profund de la nostra ment. Descriu l’impacte en nosaltres i en el nostre entorn. El camí del recompte amb la natura i la creació d’harmonia amb l’entorn. Escolta-la amb atenció (plena) i inspira’t!

Executive Meditation: “Meditació i vida després de la vida” (part 3)


(Video en Castellà) Arran de la gran acollida de la primera i segona part sobre aquest integrant i apassionant tema, Josep M Clopés és novament interpel·lat per les preguntes d’Imma Arias en el marc del programa de Ràdio / Televisió de Tevecat. És la meditació l’eina per connectar amb el més enllà? ¿Què és l’Horitzó de successos ?, existeixen manifestacions de persones que han mort ?, poden aquests manifestar-?, els mèdiums poden ser un camí de contacte amb els éssers estimats que han mort ?, existeix la telepatia? … i moltes més preguntes. Josep M., ens ofereix una visió serena, reflexiva i objectiva a preguntes complexes aportant més claredat. Suggereix que la meditació és l’eina per potenciar la nostra percepció i portar-la més enllà dels límits físics, obrir la nostra ment i aconseguir major comprensió de la realitat. Una entrevista ¡reveladora!