EXECUTIVE MEDITATION: LA MEDITACIÓ – LA TEVA FONT DE PODER


(Video en catalán) Presentació oficial del llibre: La Meditació – la teva font de poder. Data: 13/05/2022 Autor: Josep M Clopés. Taula de convidats: Àngels Campà, Jordi Català, Gaspar Hernández i Àlex Rovira. Lloc: Biblioteca Joan Triadú – Vic (Barcelona)

Executive Meditation: La meditació i el paper de l’educació en el futur de la nostra societat

(Video en Castellano) Una entrevista de reflexió profunda. Josep M. Clopés aborda el repte de l’educació del futur i el paper que pot o ha de jugar la meditació. L’educació s’aborda des del marc de ser el bé més preuat en el desenvolupament de les persones, educació escolar, familiar, com a individus que ens relacionem amb els altres. Què falla a l’educació actual? L’emergència del talent i obrir-nos a models de pensament divergents. El repte d’una societat globalitzada i la necessitat d’obrir-nos a la creativitat, l’esforç i la salut. Les claus de l’èxit. Cóm sortir d’una societat de consum i créixer cap a un model deducació humanista. Una entrevista que suggereix una mirada interior per connectar amb nosaltres mateixos i tocar la intel·ligència creativa de la natura. La meditació és l’art i la ciència de viure el moment present. Una entrevista plena de detalls. ¡Imprescindible!

Executive Meditation: La Meditació – L’art i la ciència de fer els nostres propòsits i somnis


(Video en Castellà) Una entrevista apassionant i reveladora. Josep M Clopés aborda el repte de la realització dels nostres propòsits i somnis. La meditació és l’eina per a la consecució de les nostres metes? Josep M explica les claus de l’èxit. La meditació és l’art i la ciència de viure el moment present. Ser i fer el camí per a la consecució dels teus somnis. Una explicació de com superar-nos a través de la trepidant vida quotidiana i com tenir èxit al caos. Sobre la realitat i la creació. La mirada interior i el retrobament amb nosaltres mateixos. La diferència entre un somiador i un visionari. I com guarir-nos del pessimisme. Una entrevista plena de detalls i desafiant. ¡Imprescindible!

Executive Meditation: Meditació Avançada i Mindfulness – Quina és la diferència?


(Video en Castellano) Una entrevista actual i reveladora. Josep M Clopés aborda la diferència entre la Meditació avançada i el Mindfulness. Enfoca el concepte de meditació com a estat fonamental, les eines de meditació i diferents metodologies. En una exposició magistral enfoca la meditació a través del mindfulness, els seus beneficis i la meditació avançada a la seva mecànica profunda. Descriu el poder denfocar la ment en els detalls i ser conscient de manera plena que proposa el mindfulness en contraposició del camí de la meditació avançada, que senfoca en la transcendència, fins als nivells més profund de la nostra ment. Descriu l’impacte en nosaltres i en el nostre entorn. El camí del recompte amb la natura i la creació d’harmonia amb l’entorn. Escolta-la amb atenció (plena) i inspira’t!

Executive Meditation: “Meditació i vida després de la vida” (part 3)


(Video en Castellà) Arran de la gran acollida de la primera i segona part sobre aquest integrant i apassionant tema, Josep M Clopés és novament interpel·lat per les preguntes d’Imma Arias en el marc del programa de Ràdio / Televisió de Tevecat. És la meditació l’eina per connectar amb el més enllà? ¿Què és l’Horitzó de successos ?, existeixen manifestacions de persones que han mort ?, poden aquests manifestar-?, els mèdiums poden ser un camí de contacte amb els éssers estimats que han mort ?, existeix la telepatia? … i moltes més preguntes. Josep M., ens ofereix una visió serena, reflexiva i objectiva a preguntes complexes aportant més claredat. Suggereix que la meditació és l’eina per potenciar la nostra percepció i portar-la més enllà dels límits físics, obrir la nostra ment i aconseguir major comprensió de la realitat. Una entrevista ¡reveladora!

Executive Meditation: Meditació i vida després de la vida (COMB)


(Vídeo en català) En aquesta conferència en el marc de l’il·lustre Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, ​​Josep M Clopés realitza una exposició brillant i aclaridora de la valor de la meditació com a eina per respondre a la pregunta si hi ha vida després de la vida. La conferència transcorre a través de les reflexions sobre les equivalències en l’Univers: forats negres, experiències properes a la mort (ECM), la meditació, neurofisiologia de la meditació, obertura dels sentits i l’expansió la ment. Josep exposa de manera generosa, tres experiències personals properes a la mort i descriu els elements comuns de les ECMS. També exposa la relació entre la meditació i la física quàntica. El profund significat de la descoberta de l’bosó de Higgs i la proposta que la consciència és el camp unificat de la llei natural. La meditació ens permet accedir a la informació de l ‘ “horitzó de successos”. Una conferència impressionant que no et deixarà ¡indiferent!

Executive Meditation: Meditació i l’origen de la consciència


(Video en Castellà) Una entrevista desafiant i apassionant. Josep M Clopés defineix el concepte de consciència i aborda l’origen de la consciència. És la matèria, el cervell l’origen de la consciència o es la consciència l’origen de la matèria? L’entrevista navega entre la visió de la intel·ligència artificial i la física moderna per reflexionar sobre l’origen de la consciència. Traça de manera brillant, la reversió de l’origen de la consciència i planteja, que l’existència mateixa, Té sumi origen en la consciència. És la meditació la porta a la consciència? La nostra ment i el nostre cervell té la capacitat de tocar la intel·ligència creativa de la natura dins de nosaltres mateixos. És una entrevista que ens dirigeixen cap a una comprensió del nostre paper en l’Univers. ¡Fascinant!

Executive Meditation: Meditació i vida després de la vida (part 2)


(Video en Castellà) Arran de la gran acollida de la primera part sobre aquest integrant i apassionant tema, Josep M Clopés és novament interpel·lat per les preguntes d’Imma Arias en el marc del programa de Ràdio / Televisió de Tevecat. És la meditació una eina que ens pugui donar certesa sobre la vida després de la vida? ¿La meditació ens pot ajudar a connectar amb persones que estan en l’altra vida? A una pregunta directa d’Imma, Josep M revela una experiència directa de “aixecament de l’ànima” en moment de transició d’un familiar en el llit de mort. Es descriuen detalls d’experiència properes i semblants a la morta, en estat de vigília i meditació. Com l’experiència propera a la mort supera la por a la mort. Com la meditació obre portals de percepció que ens porta a comprendre els misteris de la vida i la mort. Una entrevista plena de detalls. Una entrevista atrevida, sobre el misteri de l’existència després de la vida.

Executive Meditation: Meditació i vida després de la vida (Part 1)


(Vídeo en Castellà) Impressionant entrevista! Josep M Clopés aborda les desafiants preguntes d’Imma Arias sobre la meditació i la vida després de la vida. ¿Hi ha vida després de la vida? ¿És la meditació l’eina per respondre a aquesta pregunta transcendental? Podem percebre els estats subtils de la nostra existència i altres dimensions. Des del moment present, des de la vida física, podem experimentar diferents dimensions i presència d’éssers.
El significat de les experiències properes a la mort. I aborda el cicle de la vida i rencarnación. La nostra oportunitat veritable està en la vida. La mort, és una transició en el cicle infinit. Apassiona’t i hipnotitzant entrevista, plena de destalles que aborda la Consciència com la font de poder.