Tallers i seminaris de
meditació avançada per
equips d’alt rendiment
en format grup

Què és?

Es tracta d’un conjunt de tallers i seminaris per a oferir suport a la creació d’equips d’alt rendiment donant a conèixer les tècniques de meditació avançada. La meditació és una eina fonamental per a potenciar a la persona i ajudar, en el context del desenvolupament de les organitzacions, augmentant l’efectivitat i el rendiment. La meditació, com a tecnologia, permet expandir la ment, millorant el rendiment, la productivitat, la creativitat, el benestar personal i de l’equip. Són propostes molt efectives i eficients dins i per a programes de “Team Building”.

A qui va orientat?

Els tallers i/ o seminari van orientat a grup d’executius, directius, organitzacions, esportistes d’elit, i persones, en general, que tenen alts nivells de responsabilitat.

Principals beneficis dels tallers i/o seminari

Els principals beneficis constatats del programa de formació en meditació avançada són: reducció de la fatiga i estrès, recuperació i increment del nivell d’energia, sostenir el nivell de rendiment, augmentar la mitjana de l’energia personal, creació de “peak performance”, millora de la productivitat, increment de l’estat de benestar, augment de l’autoconfiança, augment de la creativitat i la intel·ligència, millora de la gestió del temps, millora del clima laboral, reducció de la conflictivitat, millora de presa de decisions.
 
A més dels beneficis esmentats, els beneficis dels tallers i/o seminari són la motivació del personal, millorar la comunicació interpersonal, fomentar l’empatia, escolta activa i l’assertivitat, gestionar adequadament conflictes interns, estimular el treball en equip i descobrir la dicotomia dels líders.

Característiques del format

Són tallers i seminaris en format grup, equips de lideratge i funcionals

Efecte grup. Generació de dinàmica de grup i enriquiment a través de les experiències compartides.
Visió individual dins del grup. El grup genera un marc de referència per a cada participant.
A mida, en funció de les necessitats de grup i/o de la organització.

Característiques clau: Raons per les quals escollir el programa

Són tallers i seminaris d’alt impacte i intensius. Hi ha part teòrica i pràctica. El principal motiu, és la necessitat de crear un impacte de canvi a curt termini. Són programes de efectius i eficients.

Format, durada i ubicació?

Els tallers i/o seminari es lliuren a casa del client i/o “outside” en residencia; en format grup de mínim de sis persones i un màxim de dotze persones. Altres opcions són també personalitzades amb i per a el client. La durada des telles estan especificats en cadascuna de les propostes i en funció a les necessitat del client. També es pot dissenyar un programa a mida en funció a les necessitats i requeriments del client.Taller de
2 hores


Breu introducció a la meditació avançada

El propòsit d’aquest taller és el de oferir una comprensió sobre el valor del programa de formació en meditació avançada per a equips d’alt rendiment. En la sessió s’hi inclou una primera experiència pràctica de meditació avançada.

Taller de
5 hores


Introducció a la meditació avançada

Un taller orientat a introduir-nos a la experiència pràctica del valor de la disciplina del Ioga i la meditació combinades. Obtenir una primera experiència sòlida de reducció dels nivells d’estrès, generar serenor, pau interior i augment d’energia. Aprendre unes pautes bàsiques de com incorporar-ho en el dia a dia.

Taller de
8 hores


Seminari d’aprenentatge de la tècnica de meditació avançada

Es tracte d’un taller intensiu per a aprendre la tècnica de la meditació avançada de manera complerta (teoria i pràctica) i com incorporar-la en el nostre dia a dia per millorar el nostre rendiment i estat del benestar. Una experiència única sobre el potencial de la meditació com a eina d’auto desenvolupament per a la millora del rendiment i l’estat de benestar personal.

Seminari en residència de 2 dies


Seminari de meditació avançada per equips d’alt rendiment en format residencial

Seminari orientat a aprendre de manera`solida la tècnica de la meditació avançada com a eina per potenciar el nostre nivell d’auto lideratge. Entendre els nostres recursos i com emprar-los de manera efectiva. El seminari incorpora temps pel descans i la recuperació personal del nostra estat del benestar. Amb l’objectiu de crear cohesió en l’equip fomentant i estimulant les relacions interpersonals.
Residències recomanades on es duen a terme aquests tallers i seminaris:

idi_logo3

Mas La Talaia

 

Les Mines d’Osor (Girona)
Sr. Jordi Giró
T. 609 16 50 47
mabelher2002@yahoo.es
http://www.maslatalaia.com/

tb_logo1

Hotel Can Fisa

 

Corbera del Llobregat (Barcelona)
Sra. Ruth Botella / Sr. Josep Fisa
T. 93 650 00 00
canfisa@canfisa.com
http://www.canfisa.com/

tb_logo2

Hotel Can Cuch

 

Cànoves (Barcelona)
Sra. Meritxell Soler
T. 93 103 39 80
comercial@cancuch.com
http://www.hotelcancuch.com/

Mas Torrent

Relais & Châteaux Mas de Torrent

 

Torrent (Girona)
Sra. Elisabeth Ferrer
T. 972 30 32 92
comercial@mastorrent.com
http://www.hotelmastorrent.com/