Programa
Residencial

Què és?

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
Tots sabem i valorem el disposar d’un temps de desconnexió de la nostra rutina diària.

L’objectiu d’aquest programa es tenir un espai de dedicació personal, íntima, per recuperar l’estat del benestar. La dinàmica de grup permet trobar-nos i realitzar activitats conjuntes, meditació i Siddhis. Compartir experiències i debatre les nostres inquietuds per a créixer i a la vegada, eliminar l’estrès a través d’un programa intens de meditació avançada.

Meditació de grup en format de rondes (meditació en cicles repetits), pràctica del programa superior de meditació Siddhis, clarificació d’experiències, xerrades amb contingut avançat sobre la meditació i programes de tècniques avançades per a Meditadors i Sidhas.

La raó per al procediment de rondes (meditar 2 vegades al matí i a la tarda), és la necessitat d’alliberar tensions, tant com sigui possible. És la necessitat d’alliberar el nostre cos de les substàncies tòxiques en forma de tensió o estrès, per a que la fisiologia sigui més refinada amb la finalitat de produir l’experiència de la transcendència, de la plena consciència d’una manera més clara i intensa. La fisiologia, la situació del sistema nerviós, és la responsable del nivell de consciència. Si el cos està restringit en el seu ple funcionament a causa de les tensions, nosaltres fem allò necessari per dissoldre-les com abans millor. Aquests procediments, els de rondes, en els programes de cap de setmana, estan correctament dissenyats per a aconseguir aquest propòsit.

A qui va orientat?

Un espai pensat per gaudir de la natura i del descans, dissenyat per a tot tipus de reunions d’empresa i grups, convencions, team building, així com per a totes aquelles persones que vulguin sortir de l’estrès diari. Descans i networking. Des d’aquest format el programa residencial està orientat a persones expertes en meditació en la seva forma més avançada i Siddhis.

residencial1


Característiques clau: raons per les quals escollir el programa

Programa:
L’estada comença el divendres a la tarda, el dissabte complet i es surt el diumenge després de dinar:

Divendres

Entrada lliure a partir de les 17:00h. Recepció, benvinguda, allotjament, sopar i presentació detallada de la dinàmica (agenda) del cap de setmana.

Dissabte

Dia complet d’activitats de rondes de meditació d’acord amb el programa establert; es tracta d’un dia intens de meditació i descans amb activitats addicionals de passeig i formació.

Diumenge

Matí de sortida del programa de rondes de meditació amb suavitat. Dinar festiu d’acomiadament i sortida a partir de les 16:00h.Places limitades: el curs té un màxim de 14 places disponibles.

El preu és per persona : (consultar).
Una vegada confirmada la llista d’interessats es realitza una reserva formal.

El preu inclou el curs + allotjament + pensió completa fins el diumenge a la tarda:
Divendres: sopar
Dissabte: esmorzar, dinar, sopar
Diumenge: esmorzar, dinar

Els menús es configuren amb temps i en funció de les predileccions dels hostes (vegetarià, variat…).

Material necessari: portar roba còmoda per al programa de meditació i una manta.

residencial2

Principals beneficis

Netejar el sistema nerviós, recuperació de l’equilibri mental i físic, increment de la pau i benestar.
Aprofundir en l’experiència interna de la transcendència, la Consciència Pura, a la vegada que gaudim de l’experiència potenciada per el grup durant la meditació.
Revisar, potenciar i garantir la pràctica correcta de la tècnica de la meditació.
Creixement personal a través de l’intercanvi d’experiències i coneixement que dóna la convivència en grup durant el cap de setmana.
Temps únic de dedicació personal i íntim, però gaudint d’un entorn de suport.

Format, duració i ubicació?

Format
Duració
Grup
Divendres entrada a les 17h.
Dissabte tot el dia.
Diumenge sortida a les 16h.


Els programes de formació es pot realitzar a:

Programa
Lloc
Localització
Residencial
Mas La Talaia
Osor 17161 – la Selva-Girona – www.maslatalaia.com