LA MEDITACIÓ – La teva font de poder

“El llibre més complet sobre meditació que he tingut l’oportunitat de llegir”

Àlex Rovira i Celma

*****

Aquest llibre és el resultat d’un llarg camí de pràctica en meditació avançada aplicada a una vida professional executiva en entorns d’alt rendiment i d’una experiència intensa en formació com a professor de la disciplina. Els darrers vuit anys, dedicats al seu ensenyament a temps complet. El lector veurà bolcat aquí una gran part del coneixement reunit en tot aquest temps.

 

COMPRAR A AMAZON

VOLS EL LLIBRE SIGNAT PER L’AUTOR
AMB UNA DEDICATÒRIA PERSONALITZADA?

 

El llibre que tens a les teves mans és una proposta per a la comprensió del potencial real de la meditació com a instrument quotidià de transformació i empoderament personal. Esdevindrà la major eina de desenvolupament propi del segle XXI. Hi descobriràs una nova mirada sobre la meditació com a tecnologia de potenciació particular i com a camí de la transformació individual i social.

És un viatge des del moment actual, els reptes del nostre món, la crisi del lideratge, l’esperança de la renovació i el camí cap a l’èxit. Aborda la meditació com la metodologia clau per conduir-nos a la transformació, la superació, l’èxit dels nostres propòsits i la conquesta final de la teva llibertat. T’introdueix a la via de la trobada entre la ciència, la filosofia i el seu punt d’unió en la meditació com a camí cap a la realitat. Desvela el domini de la meditació per connectar-nos amb el poder de la natura dins nostre i descriu la seva visió neurocientífica. T’endinsaràs en la metamorfosi que la meditació produeix a les persones. Pronostica que els meditadors es convertiran en una nova elit a la societat. Lideraran una societat més justa i sostenible des de la llum interior de la connexió amb la consciència, el camp unificat de la Llei natural.

Al final del trajecte, tindràs el moment d’experimentar la meditació profunda i el teu punt d’inflexió. Un viatge de no retorn a la teva font de poder. Arriba a la teva veritable, anhelada i definitiva llibertat!

*****

Llibre format 6×9 (impressió i kindle)

10 capítols de contingut divulgatiu i científic; 227 pàgines a color

+ de 70 fotografies, gràfics i il·lustracions

Impressió en paper amb acabat exterior en tapa tova i tapa dura (color blanc brillant)

 

FORMULARI DE PETICIÓ DE LLIBRE SIGNAT PER L’AUTOR AMB DEDICATÒRIA

Omple aquest formulari, envia’l i rebràs les instruccions per fer la comanda:
*Nota sobre despeses d'enviament: ordinari per correus per a Península i Balears 2,70 € per unitat


 

 

En virtut del que estableix la Llei Orgànica 3/2018, LOPD-GDD i el Reglament Europeu 2016/679, RGPD de Protecció de Dades de caràcter personal l’informem que les seves dades passaran a formar part d’un fitxer titularitat d’Executive Meditation & Consulting SL La informació registrada s’utilitzarà per informar-li per qualsevol mitjà electrònic de les nostres novetats i / o informació de l’entitat. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i les de limitació i oposició de el tractament en Cadenes, 7, 1-2, 08592, Barcelona o enviant un correu electrònic a info@executivemeditation.cat. En compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic i Internet, l’informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@executivemeditation.cat.