Tecnologia de
neuro registre i
neurovisualizació

 

Executive Meditation és un centre especialitzat en formació avançada en meditació per a persones d’alt rendiment, validada per tècniques procedents de la neurociència i la psicologia.

En els nostres programes de formació mesurem els canvis en el comportament i les millores i beneficis aconseguits durant el programa. Per a això utilitzem eines, tècniques, mètodes i tecnologia avançada procedent de la neurociència i la psicologia. D’aquesta manera podem validar la pràctica, el creixement, la transformació i els beneficis obtinguts a través del programa de formació.

neurociencia1Graf JMC 19-04-2018_1Graf JMC 19-04-2018_2Graf JMC 19-04-2018_3Graf JMC 19-04-2018_4

Tecnologia de neuro registre i neurovisualizació utilitzades a Executive Meditation

Neuro registre

Tècnica especialitzada en analitzar i registrar l’activitat bioelèctrica del cervell en temps real, mentre la persona desenvolupa l’estat de meditació.

Neurovisulizació

Aquesta tècnica és el resultat de la combinació de diferents eines procedents del camp de la neurotecnologia (electroencefalografia EEG i neurofeedback) combinada amb diverses tècniques psicològiques orientades a la transformació i creixement personal com la meditació avançada.

La tecnologia de neuroregistro i neurovisulizació que utilitza Executive Meditation està avalada per professionals de la investigació i clínica en més de 100 hospitals i universitats a nivell mundial incloent: Universitat de Memphis, Harvard Medical School, McGill, Northwestern University, University of Toronto, IBM, NASA, New York University, Mayo Clinic, Hamilton Heath Siences, Yale, MIT Massachusetts Institute of Technology entre d’altres.

Desenvolupant el cervell

Quan la persona transcendeix, el cervell canvia a una forma d’operar més eficient i coherent. Nous estudis neurocientífics estan ajudant a entendre que està succeint durant la meditació i la generació d’estats superiors de consciència durant la pràctica de meditació avançada. Els descobriments suggereixen impacte en canvis de comportament i desenvolupament del potencial mental.

Creixent activitat d’ones alfa

L’activitat de les ones alfa indica que el cervell està descansant i alerta. Durant la pràctica de meditació, el gràfic mostra ones alfa de gran amplitud des de la part frontal del cervell. L’interval de quatre minuts que la gran amplitud resulta de la interferència constructiva de les neurones que oscil·len en el rang alfa, indica que tot el front del cervell està oscil a aquesta freqüència. El patró d’EEG es manté estable durant tota la tasca. Això indica que l’activitat alfa s’ha convertit en el fons permanent del funcionament del cervell. A causa de que la banda de freqüència alfa està relacionada amb l’experiència subjectiva de transcendir, l’experiència de la consciència pura, el patró cerebral frontal suggereix que l’experiència subjectiva de transcendir també es manté en activitat, traduint-se en una forma holística, integrada i holística de veure el món.

Beneficis del funcionament integrat del cervell

Les investigacions i resultats obtinguts al voltant del món suggereixen que durant la pràctica de meditació avançada dels nivells d’increment d’activitat alfa, sincronització i coherència es traslladen de manera equivalent a:

 • Clara experiencia de consciencia trascendental
 • Nivell alt d’alerta
 • Increment d’orientació interna
 • Millora de l’eficiència neurològica
 • Alts nivells de judici moral
 • Increment de creativitat
 • Increment d’intel·ligència
 • Millora del procés d’aprenentatge
 • Increment de la memòria
 • Increment d’estabilitat emocional
 • Reducció dels nivells d’ansietat