Meditació per a
executius

Construint alt rendiment en les organitzacions a través de la gestió i el control del poder il·limitat de la ment.

“…la necessitat que tenen les persones que ocupen aquests llocs de responsabilitat, així com aquelles organitzacions que confien en els seus líders i executius, en millorar el rendiment i la consecució d’objectius. És a dir, el rendiment individual i dels equips depèn del nivell de desenvolupament psicològic o mental. Els sistemes de formació actuals, basats en el desenvolupament de les habilitats directives no cobreixen bé l’aspecte fonamental que està en la base del talent individual i dels equips.
…la necessitat individual que tenen les persones d’arribar a quotes d’autocontrol i serenitat per poder sentir que governen la seva vida i milloren l’estat del benestar.”

Directiu Anònim

La meditació és un estat mental de plena consciència de la nostra realitat més essencial, la Consciència Pura. El nivell més silenciós i pacífic de la nostra percepció interna. En aquest estat, la ment es troba en la seva alerta màxima, centrant plenament l’atenció i el cos està en un descans profund; el cervell opera amb més coherència i el cos guanya un descans reparador. Les conseqüències d’aquesta experiència íntima, subjectiva i física són enormes per la vida quotidiana i produeixen resultats objectius en totes les activitats humanes. L’autoconfiança creix, la ment guanya serenitat, millora la comprensió, la perspectiva s’amplia, millora la presa de decisions, la salut es veu holísticament reforçada, s’incrementa l’energia física i mental, el nostre aspecte rejoveneix i la qualitat de vida augmenta. És comprensible el canvi d’enfocament i l’impacte que la meditació produeix en les activitats diàries, tant en l’àmbit personal com en el professional.La pràctica de la meditació és mil·lenària;  és, a la vegada, un art i una ciència, enfocada al desenvolupament de les esferes de l’activitat humana: psicològiques i físiques; una eina fonamental per al desenvolupament ple del què en psicologia moderna es defineix com a estat últim d’autorealització.

Executive Meditation enfoca i dirigeix el repte del lideratge, de l’auto lideratge, en àmbits personals i professionals i d’organitzacions, a través de la inclusió de la pràctica regular de la meditació avançada. L’èxit es basa, no únicament en la consecució dels resultats, sinó també en l’estat del nostre benestar. El desenvolupament complet s’aconsegueix quan som capaços d’operar en plena harmonia amb les lleis de la Natura. Estenem les nostres habilitats i coneixements adquirits a nivells d’infinita comprensió, d’energia i creativitat il·limitada, que viu en els nivells més subtils de la nostra existència.

En el nostre mon actual dinàmic, aquesta pràctica ancestral s’observa des de la física quàntica. Per primera vegada, la idea de Consciència i la Llei Natural guanyen una comprensió unificadora, una nova visió que ens permet viure d’acord amb les lleis de la natura. Adquirir mestratge i control sobre aquestes ens permet desenvolupar una vida més plena i sostenible.Executive Meditation ofereix una formació pràctica de la meditació en la seva forma més avançada, amb garanties, a través d’una metodologia autèntica, estructurada i una guia experimentada. Ara t’oferim l’oportunitat d’accedir a un coneixement d’un valor immens.

La pràctica de la meditació no suposa adoptar una filosofia de vida, és asèptica; en canvi, es profundament transformadora per la vida personal, professional i en la manera de treballar en les organitzacions.

Contribueix a la construcció d’una nova societat justa i sostenible a través de l’harmonia amb la Llei Natural.

La nostra missió

La nostra missió és formar a les persones, fent servir tècniques de meditació avançada  i superior amb l’objectiu d’aconseguir un canvi en la manera de pensar i actuar. Volem dotar-les amb un millor coneixement dels seus recursos personals, físics i mentals (funcionament del sistema nerviós i del cervell) per tal que obtinguin una millor comprensió, claredat i serenitat de la ment. Tot això els permetrà millorar l’efectivitat en la gestió de la presa de decisions i el compliment dels seus objectius i fites personals, professionals o de les organitzacions. Productivitat, creativitat i felicitat.