El professor

“En el fons de la nostra ment hi ha un oceà il·limitat
d’energia, disponible per a fer-la servir”

Josep M. Clopés
Fundador de Executive Meditation

En Josep M. Clopés té una llarga trajectòria orientada al desenvolupament del potencial mental per a la millora personal i professional a través de la inclusió de tècniques de meditació avançada en la vida quotidiana (personal i professional).

És diplomat en Direcció de Màrqueting, i té una extensa experiència professional en l’àmbit directiu i executiu. Ha treballat com a director general, director de màrqueting i consultor en empreses del sector TIC i industrials com Accenture, Xerox Corporation, Business T&G, Industrias Verdes i Camerdata. També és un emprenedor, creador de vàries iniciatives empresarials com Seven Dais o Boxtogo. Actualment està engegant Executive Meditation, una nova iniciativa empresarial orientada a la formació de directius i executius en el creixement personal i professional a través de programes de meditació avançada, amb l’objectiu de transformació cap a un nou nivell d’auto lideratge.

En l’àmbit de la meditació avançada, és un mestre amb més de 30 anys d’experiència en la pràctica i, més de 10, en l’ensenyament. Ha desenvolupat de manera sistemàtica i innovadora la tècnica mil·lenària de la meditació avançada aplicada als reptes del segle XXI per a la millora del potencial mental, la salut, el comportament social i la qualitat de vida. Veu i aplica la meditació com un art i una ciència; com una tecnologia, orientada al desenvolupament integral de la persona  cap a cotes de major efectivitat i gestió de l’energia, tant en l’àmbit personal com professional (productivitat, creativitat i felicitat).

La meditació avançada és una tecnologia molt precisa, un procés sistemàtic que porta a la ment conscient a experimentar la Consciència en estat pur, la Transcendència en l’interior de la nostra existència. Dia rere dia, aquesta experiència de vida transforma la nostra ment, establint un estat de consciencia plena. Des d’aquest nivell, podem desenvolupar tot el nostre potencial creatiu.

Per aprendre meditació en la seva forma més avançada, és fonamental tenir un guia, que aporti el rigor de l’origen de la tècnica; metodologia en la formació i experiència per orientar i validar, d’una manera precisa, el progrés de manera correcta en el procés garantint un aprenentatge pràctic amb èxit.

Per últim, el mèrit d’aprendre meditació és única i exclusivament de cada un de nosaltres. Podem sentir-nos agraïts a la Natura per tenir l’oportunitat d’aconseguir una vida en plenitud a través de l’Art i la Ciència de la Meditació.