Testimonis

“Sempre ho havia intentat, però mai me’n sortia. Amb aquest curs he après que la meditació s’adapta al meu ritme de vida i no jo a la meditació. I els resultats han estat notables. Dormo millor, m’ajuda a tenir més focus i ja he adoptat aquesta eina com ajuda per recuperar energia i suavitzar els moments d’estrès. Sense dubte, el recomano!”

“Fer aquest curs de meditació m’ha permès començar a conèixer aquesta eina tan útil per viure una vida més plena i amb més autocontrol, buscant la interioritat que tots tenim. Moltes gràcies, Josep Ma, per fer-ho possible”

“Aquest curs m’ha ensenyat una eina que guardaré tota la vida. Estic molt contenta i amb ganes de continuar amb la meditació i les millores vitals que aquesta comporta!”

“Vaig començar aquest curs amb moltes ganes i il·lusió, perquè necessitava un canvi a la meva vida, necessitava respirar profundament i que la meva ment estigués clara per gestionar el meu dia a dia de la millor manera possible. Fins i tot vaig dubtar molt si podia aconseguir una mica d’estabilitat i calma dins meu.

Aquest curs de meditació avançada ha marcat un abans i un després a la meva vida, em sento una altra persona, amb la ment més clara, sense aquestes pors, inseguretats i tantes altres coses…

Feia anys que buscava la calma i la serenitat i he hagut de trobar-la just ara als meus 26 anys que anava perduda per la vida sense tenir cap sentit, ara he trobat el sentit a la meva vida gràcies a aquest curs tan transformador a tan curt termini que ha marcat la meva vida.

M’he convertit en la millor versió de mi mateixa gràcies a aquest viatge tan meravellós que m’acompanyarà per a la resta de la meva vida.

Només puc dir GRÀCIES, JOSEP per acompanyar-me a transformar la foscor en LLUM a la meva vida en aquest viatge tan significatiu.”

“A la meditació he descobert una important eina que m’aporta serenitat, claredat de visió, seguretat en mi mateixa i presa de millors decisions; tot just fa dos mesos que forma part de la meva vida i ha vingut per quedar-s’hi. Molt agraïda al mestre Josep Ma. Clopés”

“La ment pot emmalaltir, en el meu cas Distímia de llarg recorregut i tractat en l’àmbit Psiquiàtric. Agreujada en moments donats a causa de unes circumstàncies concretes del món empresarial. Gràcies a Executive Meditatition, de la mà de Josep Mª Clopés, he tingut la sort d’entendre que la mateixa ment pot ajudar a curar el que m’ha emmalaltit. Estic immensament agraït a en Josep Mª Clopés que m’hagi obert aquesta porta de la meva ment i que també m’hagi ajudat a traspassar-la, mitjançant el seu Programa de Meditació Avançada, en aquest moment no entendria el dia a dia de la meva vida sense la meditació diària. Ara tot just amb 3.500 minuts de Meditació el canvi és molt important, esperant poder fer el següent pas de Programa Superior de Meditació. Un abans i un després a la meva vida!. Molt Agraït Josep Mª.”

“Un curs inspirador que m’ha permès conèixer en profunditat els innegables beneficis d’una pràctica mil·lenària.”

“Realitzar aquesta formació ha estat un abans i un després a la meva vida. En tan sols dos mesos, a través de la meditació avançada (Raja Ioga) he aconseguit que la meva pell s’alliberi d’unes escemes que m’acompanyaven feia més de vint anys. Aquesta formació m’ha fet conscient de tan poderosa que és aquesta eina, així i tot és important considerar que el camí de la meditació no és fàcil, atès que hi ha altres qüestions que no es resolen en dos mesos i que requereixen tenacitat i perseverança en aquest camí. Per mi, el plus de qualitat i rigor el dona el mestre que acompanya la formació, en Josep Maria, que a banda de ser un expert en aquesta ciència perquè hi porta dedicat, pràcticament, tota la seva vida, és un facilitador amb un background i una base teòrica basta i extensa que et fa arribar d’una forma molt neta, transparent, fàcil i amable. En definitiva, una eina revolucionària que val molt la pena integrar-la a la vida, per a qualsevol.”

“Després de diferents tècniques provades anteriorment, per fi he après a meditar de manera efectiva gràcies al curs de Meditació avançada i ara puc gaudir dels seus nombrosos beneficis”

“Ha estat un abans i un després.
Plenament agraïda per tot el que la meditació ha aportat al meu dia a dia. M’ha permès gaudir més encara de la música i sobretot de la guitarra.
Ara em reconec com una persona més conscient, que viu en el present i té una claredat mental superior.
Gràcies, Josep Maria!”

“Aquest curs de meditació, orientat a la millora de capacitats personals per incrementar el rendiment i benestar laboral, ha estat la descoberta d’una eina potent d’empoderament personal. Jo ja havia començat a meditar pel meu compte, però saber què passa en el cervell i en el cos quan medites, els mecanismes fisiològics implicats i entreveure fins a on et pot conduir aquesta activitat, és haver obtingut la confirmació que estic en el camí. Saber que pot passar el que hagi de passar però que res de l’essencial en mi canviarà, és la millor font de pau. Així que estic profundament agraïda per haver tingut l’oportunitat de fer el curs.”

“Descobrir i practicar la meditació avançada m’ha permès connectar-me amb mi mateixa, sentir una immensa pau interior i sobretot, iniciar un procés de transformació personal que avança poc a poc i que, afortunadament, ja és imparable. Gràcies Josep Mª.“

“Ha estat un tresor participar d’ aquest curs de meditació, un retrobament amb mi mateix, amb la meva essència i el trampolí definitiu per recuperar la pau i la claredat mental”

“Aquest curs m’ha permès descobrir que no hi ha millor ajuda que la d’una mateixa, que no cal buscar fora, perquè tot el que necessitem és dins nostre, només cal parar i escoltar-te. Simple i senzill. Jo no coneixia res del món de la meditació, i Josep Maria ha compartit amb nosaltres una eina que m’ha ajudat a prendre consciència d’on sóc i on vull caminar a partir d’ara”

“Portem una inèrcia que no és natural al nostre dia a dia i jo, en diversos moments de la meva vida i situacions extremes vaig sentir perdre el camí, l’orientació.
El meu cos em demanava a crits atenció i li la vaig donar.
Va aparèixer Executive Meditation gràcies a un amic, que em va deixar el llibre de Josep Maria, me’l vaig llegir i volia més, volia saber si podia aprendre més, si em podia ajudar.
Contacti amb ell, i m’informo dels cursos que feia, em vaig llançar, vaig creure, i ha estat espectacular, em sento més fort, més segura, i sobretot, reafirmada que hem d’escoltar el nostre cos molt més.
Gràcies Josep Maria, continuem.”

“Fa uns mesos vaig tocar un altre fons dels fons que solem tocar al llarg de les nostres vides. Per la meva professió i sobretot per la meva manera d’estar a la vida, he estat una cercadora o algú que troba, des que en sóc conscient, de la clau per estar en aquesta vida sense tant de patiment i dolor; enyorant gaudir i experimentar la vida des de tots els colors de l’arc de Sant Martí, volent entendre de què va això d’estar VIVA. He realitzat molt recorregut amb molts ensenyaments que m’han aportat moltíssim a cada moment i alguns d’ells la majoria m’han acompanyat a ser on sóc.
En aquest tomb de la vida de fa uns mesos i ja una mica “cansada” de més aprenentatges del que és extern, una veu interna em deia medita, medita…. ja ho feia… portava fent-ho dècades…. Viatge cap a llocs on hi havia grans meditars que em van ajudar a entendre de forma ampliada la vida, encara que després en el meu quotidià a poc a poc es diluïa al soroll extern. Tot i tota aquesta veu em deia medita. Així que em vaig posar a buscar un Mestre o Mestra de meditació amb una intenció fortíssima que em servís per aplicar-lo a la meva realitat quotidiana, que m’ajudés a gestionar la meva vida, la meva gran càrrega professional i recuperar la meva alegria de viure, d’estar en connexió amb la vida des d’un lloc més fluid, perquè la meva Intuïció em deia que era: connectar amb l’Essència de la Natura de la Vida.
I vaig obrir l’ordinador i vaig topar amb Executive Meditation, que sincerament, el format màrqueting no anava amb mi, i tot i això, la meva gran companya de vida la meva intel·ligència superior, em va dir això és.
Vaig contactar i des de la primera conversa amb el Josep va canviar alguna cosa en el meu sistema, em vaig sentir alineada amb la seva transmissió, el seu programa i el contingut.
L’aportació que m’ha donat ha estat comprendre els canvis neurofisiològics que es produeixen amb la pràctica, observar-los des de la primera setmana en mi, entendre que és un entrenament mecànic i el que és realment estar fent la meditació com una neteja del sistema per funcionar de manera més coherent i eficaç durant el dia. No és la pròpia meditació sinó observar-te el que passa durant el dia. Jo he observat molts canvis en mi, com a resum no estic en cap fons, nedat a la superfície i si albiro onades es cap a on nedar i gaudint.
A la meva feina dirigint equips estic molt lúcida i amb desafecció fluint. Començo i acabo el que em proposo. No tinc expectatives, només adreces. Estic molt serena davant del que passi, més alerta per respondre amb tranquil·litat. Vaig riure molt més de mi i de la vida. Estic en pau i gaudint-la.
I més…
Això meditant 22 minuts matí i 22 minut tard… com a hàbit, si porta aquests beneficis… Val la pena!
Això sí, sóc conscient que si no Fora Josep Clopés el guia no hagués estat possible. Gràcies per oferir aquest gran ensenyament de manera tan natural.”

“Gràcies a la Meditació em sento més vital amb més energia, és un motor que m’empeny a viure amb més intensitat. També m’ha ajudat a prendre perspectiva davant de situacions complicades.
En definitiva, s’ha convertit en una eina ja indispensable a la meva vida perquè em fa parar i m’acosta a aquesta pau interior tan anhelada.
Gràcies Josep Maria.”

“És cert que al principi tenia els meus dubtes sobre l’efectivitat d’aquesta tècnica i dels seus efectes pel que fa a poder aconseguir un Autocontrol més gran de mi mateix, així com poder relaxar-me en moments de més tensió o estrès laboral. Doncs ara puc confirmar que és cert que aquest programa m’ha ajudat a aprendre a Meditar i com a efecte aconseguir dominar el segons quina situació d’estrès laboral, així com aconseguir descansar més profundament a les nits. Recomano als escèptics a proves el poder de la ment amb el coneixement i maneig d’aquesta tècnica a Executive Meditation de la mà de Josep M Clopés.”

“El programa de meditació avançada va marcar un abans i un després en el meu equilibri emocional i en responsabilitzar-me’n a mi mateixa. L’any següent vaig fer el programa Siddhis que ha representat un pas més enllà en la pràctica de la meditació. En aquesta formació es obtenen respostes sobre el funcionament de cos, ment i esperit amb la pràctica de la meditació, sobretot i per a mi més important, s’amplia significativament l’àmbit de la seva influència a les nostres vides, sento un gran agraïment a l’Univers ia Josep Mª per haver-me acostat a aquest coneixement de forma tan senzilla, propera, poc dogmàtica, i amb l’obertura de ment i respecte que el caracteritzen.”

“Avui fa cent seixanta-un dies que medito de forma regular i no podria estar més satisfeta. Vaig decidir iniciar-me en el món de la meditació perquè volia rebaixar el meu nivell d’estrès, necessitava parar la meva ment i connectar d’alguna altra forma amb mi mateixa.
Doncs bé, per un seguit de casualitats vaig acabar contactant amb el Josep Maria. Dubtava quin camí triar i gràcies a les explicacions dels beneficis que obtindria si realitzava el curs de meditació avançada, vaig embarcar-me en l’aventura.
És un curs car, però realment em vaig fer un regal de vida. Estic profundament agraïda al Josep Maria, per la paciència, el mestratge, l’acompanyament i sobretot per conèixer a un bon home.
Vaig assistir a la presentació del seu llibre perquè volia compartir i acompanyar-lo en aquest moment tan dolç, però no era la única, com jo, en aquella biblioteca hi havien persones que d’alguna manera volíem correspondre’l.
Ara no imagino el meu dia a dia sense asseure´m a meditar perquè em proporciona aquella àncora necessària que m’aparta de la rutina. Hi ha dies que la ment marxa ben lluny, m’atrapa, però no passa res, tot està bé. Soc conscient que he començat un camí nou que m’apropa a aquesta pau interior que està dins meu.
Només puc donar-te les gràcies, Josep Maria per aquella trucada telefònica i per formar part del meu camí.”

“Avui fa quatre mesos que medito amb la impagable ajuda de Josep Maria Clopés.
Les meves expectatives eren altes, el resultat les ha superat.
Podria explicar diferents beneficis, però el principal ha estat que puc descansar set hores diàries quan feia anys que no podia dormir més de quatre hores seguides.
Gràcies Josep Maria.”

“El meu nom és Maribel Colás, metgessa jubilada fa dos anys. Treballar de metge m’ha aportat moltes satisfaccions.
La meva relació amb la meditació va començar per una conferència feta al col·legi de metges. Estava travessant una situació personal complicada, em provocava molt neguit i insomni. Quin mal somni no dormir!
Em va semblar que la meditació podia ordenar els meus descosits emocionals. I així va ser! De mica en mica vaig anar millorant veient les coses més clares ia poc a poc recuperant el meu benestar. Actualment faig meditació 1 hora diària.”

“Des de feia anys la meditació era una de les meves assignatures pendents. Havia consultat llibres i vídeos, havia practicat esporàdicament a classes de ioga o pel meu compte, però malgrat que ho vaig intentar diverses vegades, no vaig aconseguir construir l’hàbit de meditar de forma regular.Algú em va parlar de Josep Clopés i vaig decidir provar.Avui precisament compleixo 100 dies consecutius meditant.Gracias a Josep, no només vaig aprendre la tècnica sinó que amb els seus seguiments setmanals vaig aconseguir incorporar la meditació a la meva rutina diària.Recomano totalment treballar amb Josep a tots aquells, que com jo, vulguin incorporar la pràctica de la meditació a la seva vida. Gràcies Josep”

“Mil gràcies EXECUTIVE MEDITATION. Vaig començar el seu mètode després d’una mala experiència de la vida com és la pèrdua d’éssers estimats i clarament m’està ajudant a suportar-la, així com a connectar el meu cos amb la meva ment, cosa que ens anem acostumant a tenir desentronitzats i que no arribem a veure per la voregin a què estem exposats, un clar punt d’inflexió a la meva vida i altament recomanable per a tots els públics.
El seu mètode hauria d’aplicar-se a les escoles des que som petits, un altre món tindríem si així es fes. Gràcies Josep Maria.”

“El primer de tot agrair-te (Josep M) el bon professional que has estat i el sincer que vas ser el primer dia.
Me’n recordo de la frase “si em fas cas i et deixes ensenyar, amb el compromís de 20 minuts al matí i 20 minuts a la tarda, aconseguiràs els resultats, si no agafes aquest compromís, no val la pena començar”
Jo vaig arribar molt fastiguejat en molts aspectes de la meva vida, i era provar això o estirar psiquiatres, psicòlegs, etc.
I només us puc dir que el 14/7/21, VAIG TORNAR A NÉIXER.
Ara m’autogestiono la meva vida, des de la tranquil·litat, fent tot el que feia abans (sóc comercial de grans comptes i tinc dues filles petites) per fer-vos una idea del nivell d’ocupació que arribo a tenir, i he recuperat la pau interior que només vaig tenir quan era un nen petit.
M’he aprimat, controlo els meus pensaments, tinc il·lusions…
Us ho recomano, perquè amb aquest curs es pot aconseguir tot allò que un vulgui,
Una forta abraçada Josep Maria i gràcies per tot”

“Amb tota sinceritat ….

Inicialment escèptic sobre els beneficis de la meditació, transcorregut el formidable curs, he de donar la raó en Josep Mª a l’haver adquirit una eina indispensable en el dia a dia per a qualsevol persona. Pau interior, energia, seguretat i claredat entre altres beneficis. Un gran regal de vida.”

“El meu interès per la meditació va començar sent molt jove. Vaig llegir molts llibres. Vaig provar practicar seguint les normes que m’indicava en aquells casos que em inspiraven més confiança. Però mai va arribar a funcionar. No em va resultar difícil descobrir per què. En tots els llibres, amb mètodes semblants, hi havia un punt en comú que s’entenia com a base fonamental de la meditació i al qual jo no aconseguia arribar. DEIXAR lA MENT eN BLANC.
Josep Maria Clopés em va donar la clau que obria el pany que em va permetre entrar per fi a aquest món i que em va confirmar el que sempre havia intuït. La meditació és una eina que permet usar la potencialitat que portem dins i que aporta uns beneficis que van creixent amb la pràctica. I sense deixar la ment en blanc. Deixant fluir. Meravellós.
Gràcies Josep Maria per haver-me ajudat a trobar el camí.”

“El curs de meditació avançada que ofereix Executive Meditation permet conèixer eficaçment els mecanismes de l’acte de meditar. Pel que fa als beneficis que estic experimentant, poc a poc estic aconseguint ser més conscient del present i de la meua verdadera essència. També és rellevant el nivell d’energia que obtinc just després de meditar. Aquests avanços són els que m’animen a aprofundir en la pràctica amb el curs superior.”

“Gràcies a el curs de meditació avançada amb Josep M Clopés, he trobat la calma interior que tant anhelava i que em semblava impossible assolir. Ara gestiono millor el meu dia a dia, amb més acceptació, paciència, serenitat, energia… mai vaig arribar a imaginar tan sorprenents resultats amb tan poc temps de dedicació….
Gràcies Josep M”

“El Programa de Meditació Avançada de Executive Meditation m’ha dotat dels coneixements i eines necessàries per fer de la meditació un hàbit diari de profit per a la resta de la meva vida. Un hàbit que, pràctica a práctia, em va acostant a l’benestar interior. plenament satisfet.”

“A vegades les coses senzilles són les que funcionen. Busquem l’equilibri, la serenitat interior, i sobretot una energia no emocional que ens mogui, que ens ajudi a relativitzar els diferents i assidus problemes que la vida ens enfronta. I ara resulta que, senzillament meditant, tancant els ulls, realitzant un curs amb José María Clopés que t’explica les tècniques de la meditació avançada, ho aconsegueixes. I el més important, aquesta eina ja és teva, et acompanya com la teva ombra si tu vols tota la teva vida. És el teu recurs secret per protegir-te. I a mesura que medites, que et trobes còmode en el silenci, el teu cos s’equilibra, neix una força interior que et dóna seguretat, l’energia es torna vital, la teva creativitat es dispara, maneges les teves emocions i la teva nova calma et fa millor persona . Senzillament increïble. Mai he conegut una cosa tan senzilla que pot ser el teu gran benefactor i acompanyar-te al teu costat de per vida. Gràcies José María.”

“Descobrir la meditació de la mà de Josep Mª m’ha proporcionat una eina molt valuosa per superar amb èxit els reptes professionals, augmentar la capacitat de resolució de problemes, millor adaptació als canvis i de la gestió de l’estrès, en definitiva m’ha ofert una nova perspectiva de vida més feliç i més plena.”

“Comentaré algunes aportacions de la meditació a la meva vida: Que la vida és bella i puc viure d’acord amb això. Un temps abans de meditar, entrava en crisi perquè el cap de setmana no satisfeia les meves expectatives. Des del primer dia que vaig començar a meditar , no m’ha tornat a passar cap cap de setmana. major assertivitat, major equilibri emocional i ganes de continuar meditant per créixer cada dia més com a persona, mare, companya i percebre la bellesa de la vida. Gràcies.”

“L’acompanyament del Josep Maria cap al món de la meditació ha deixat una llavor dins meu que va creixent de mica en mica amb molta presència i ha enfortit la meva curiositat per seguir submergint-me dins meu i connectar amb l’estat tan potent i natural que tots i totes tenim en el nostre interior.”

“Sabia que havia de fer canvis personals interns i no sabia com abordar-los. Gràcies a la meditació he començat un nou camí, de pau interior i serenor, just el que necessitava. M’està ajudant a veure amb claredat el meu futur, i prendre aquelles decisions necessàries per arribar als meus objectius. Entre altres beneficis.
El curs m’ha ajudat a tenir la constància d’adquirir l’hàbit de la meditació, i en tan sols unes setmanes, meditar ha passat de ser una obligació a una necessitat.”

“Amb la meditació i mitjançant la calma i perspectiva que dona, he començat un procés d’autoconeixement i projecció personal com mai no hagués imaginat. Particularment, he obtingut una millora molt important en el descans nocturn, en la capacitat d’alliberar estrès i en la gestió de conflictes. En general, he aconseguit un sentiment molt gran de millora en la qualitat de vida a nivell físic, psíquic i espiritual.”

“Al web de Executive Meditation, el seu fundador Josep M. Clopés, presenta un dels seus lemes:

‘Al fons de la nostra ment, resideix un oceà il·limitat d’energia, disponible per a ser usada’

Aquesta afirmació és la que jo em porto després d’haver fet aquest programa formatiu. La recerca de la serenitat, tan necessària, va motivar el meu interès per la meditació. Una serenitat que ha activat aquesta energia que faltava diàriament i que no era capaç de trobar. ”

“L’aprenentatge d’Executive Meditation m’ha permès incrementar: l’harmonia i connexió a les relacions, la creativitat i imaginació per disposar de més alternatives i oportunitats, la claredat en les metes a aconseguir i en la forma d’executar les accions associades, la comprensió dels processos interns i externs, la consciència, la plenitud i el benestar.”

“Durant el Programa de Meditació Superior de Siddhis vaig sentir una explosió de coneixement i d’expansió interior, un inici cap a un viatge en l’auto-coneixement i en la transcendència.

La percepció del món canvia, i em refereixo a l’únic i singular que cada un de nosaltres tenim, i en descobreixes un de nou basat en la pròpia sinceritat (que dolorosa a vegades és) i en la verdadera essència.

Et sents alliberat, en una des-aferrament que et permet viure en la pau de lo veritablement important en la nostra vida.

Sents la connexió del teu ésser més pur amb l’univers, sents que no només en formes part sinó que descobreixes quin és el teu espai en ell, obres la teva consciència a aquesta aventura de viure en moviment constant.

La tècnica de la meditació amb Siddhis és tant poderosa, que tothom hauria de tenir la oportunitat d’experimentar-la.

A en Josep Maria m’agrada dir-li: “Més que mestre, ets un despertador de consciències” i sabeu què? despertar la consciència és el regal més valuós que et poden fer.”

“A través d’aquest curs de meditació avançada, he aconseguit més pau interior, claretat mental, millor gestió del temps, bona armonia amb entorn. En general major qualitat de vida.”

“He realitzat el Curs de Meditació Avançada a EXECUTIVE MEDITATION & CONSULTING, dirigit pel seu Director Sr. Josep Maria Clopés i globalment puc confirmar que influit molt positivament en la meva concepció existencial i en la meva dinámica vital.
He adquirid una mecánica i tècnica que em permet aconseguida de manera ràpida i prolongada un estat de meditació de silenci i soletat sense pensaments, conceptes, formes i amb una concepció del temps circular en lloc de lineal, de manera que només hi ha present, moment present, “ara”.
Ànimicament em proporciona un estat d’equilibri, harmonia, pau i goig interior. També una sensació d’obertura, de integració amb tot, de formar part de tot el cosmos el que condiciona un gran respecte al planeta físic, biosfera i a tots els meus semblants. Valoro molt mes el miracle de la vida. La dinàmica vital es torna mes positiva imperant altruisme, empatia, tolerància, bondad i amor.”

“Josep Maria és un gran professional amb un increïble recorregut en el camp de la meditació. La realització de el curs m’ha ajudat a establir un millor equilibri professional / personal i s’ha convertit en una pràctica diària molt beneficiosa a nivell físic i mental aportant-aquesta serenitat i equilibri tan necessari avui dia. el recomano a el 200% a totes aquelles persones que vulguin veritablement millorar la seva qualitat de vida. “

“L’equip directiu de l’escola Thau Barcelona hem fet el curs de Meditació Avançada. El nostre model de lideratge a l’escola és el “Lideratge Jazz”. Ens sentim com aquell qui toca la bateria en una banda de jazz, marcant el ritme; mirant i escoltant els companys, oferint sempre amb serenor i optimisme la possibilitat que algú provi d’aixecar-se i fer un solo amb el seu instrument. Sens dubte, ara gaudim més de l’escola i dels seus silencis; l’assaborim conscientment i la intuïció ens porta a crear noves partitures! Gràcies Josep Maria!”

“El programa de meditació amb Siddhis m’ha orientat a enfortir els beneficis de la tecnologia de la meditació.

A través de l’aprenentatge dels significats i de la pràctica diària dels siddhis he pogut iniciar l’alliberament de la meva la ment d’estrès i sorolls mentals.

El resultat és una ment molt més enfocada i forta, eficient i intuïtiva, tranquil·la i motivada.

Aquests canvis m’han permès recuperar qualitat de vida, sentir-me més feliç i connectada amb mi i amb els meus, gaudir de la vida i recuperar el riure, eliminar l’insomni i situar les tensions laborals.”

“Fer el Curs de meditació amb Josep Maria Clopés ha estat una experiència meravellosa. M’ha obert la porta a un món que realment desconeixia, i ara per ara crec que totes les persones haurien de realitzar-lo. Prendre consciència, sentir-te més serè, tranquil i en pau amb tu mateix per afrontar el dia a dia, i sentir-te lliure per decidir sobre tu mateix i gestionar tots els aspectes de la teva vida. Per a mi, una eina diària realment transformadora. “

“Som la Montse i el Thomas, una parella de quiropràctics que tenim la costum d’atendre a cursos i seminaris de forma regular amb el fi de ser la millor versió de nosaltres mateixos i poder ajudar al màxim als pacients que visitem a diari. Ja havíem fet algun cap de setmana de meditació fa uns anys. Però no va ser fins que vam tenir la serendípia de conèixer al Josep Maria Clopés, que vam descobrir que la meditació era un món que només en coneixíem la punta de l’iceberg. Immediatament, ens vam registrar al curs complet d’Executive Meditation. Cada setmana del curs, va ser un salt quàntic per a nosaltres, tant a nivell personal com a nivell professional. Amb el suport, l’estima incondicional, l’empatia i la saviesa del Clopés vam aconseguir fer una transformació des de l’interior, reprogramant el nostre cervell inconscient; el qual va significar un canvi profund, vital i potent. Literalment: un empoderament interior. Al Thomas li va treure l’ansietat en moments on la seva vida personal només empitjorava en el repte familiar que estava vivint. A la Montse, després d’haver-se fet un anàlisis de sang va veure que el seu sistema immunitari estava en perill. El primer que va fer al acabar el curs de meditació va ser repetir els anàlisis i tot tornava a estar a la normalitat. Estarem eternament agraïts de que el Josep Maria va dedicar quasi una dècada en crear Executive Meditation, perquè tots ens puguem nodrir de la seva clau de l’èxit. Desitjo a cada persona que vulgui viure una vida plena amb serenitat i integritat, que es faci el regal de vida i comenci el curs. Executive Meditation és una inversió que no té valor. Et permet tenir una vida amb sentit, equilibrada i amb pau interior. El fet de poder vibrar en una freqüència elevada et dona la oportunitat d’atraure l’èxit, la felicitat i la gent de qualitat serà part de l’harmonia que tindràs al teu voltant. I sobretot, tot allò que encara no et pots imaginar que t’està esperant… Després de la nostra experiència tenim clar que si tothom medités el món seria més agraït. Gràcies de tot cor.

Amb llum i amor.”

“El curs m’ha semblat molt interessant i necessari per a poder iniciar-me en la meditació. Endinsar-me en aquest nou món m’ha aportat tranquil·litat, claredat mental, millora en la gestió d’emocions i creixement personal. Ha estat un plaer gaudir de l’acompanyament d’en Josep Maria Clopés en el que serà aquesta nova manera d’entendre i viure la vida. Gràcies!

“Ja havia fet algun altres curs de mindfulness i meditació, però no acabava satisfeta del tot. Vaig estar un temps buscant sense èxit alguna formació més completa… fins que un dia escoltant un programa de ràdio, vaig sentir al JM Clopés parlant de la meditació. De seguida vaig estirar del fil amb la intuïció de que per fi tenia al davant el curs definitiu que feia temps que buscava. I no em vaig equivocar! Des del primer moment ja aprens la tècnica i tens tot el curs per anar desgranat totes els ets i uts de la pràctica. És un curs molt científic, tècnic, amb una metodologia molt estudiada. En Josep Maria és molt exhaustiu, didàctic i proper. Tot un luxe haver après a meditar amb Executive Meditation. Moltissimes gràcies de tot cor.”

“Benvolgut Josep Mª, vull donar-te les gràcies per fer-me coneixeré la meditació. Un art desconegut i que m’ha fet creixeré com a persona.

Vaig descobrir la meditació en una etapa de la meva vida on més necessitava, un descarrega de tensions, un veure la vida més positivament i un poder afrontar nous reptes.
Tu em vares ajudar a endinsar-me en aquest mon i jo et vull ajudar amb alguna frase tal i com ens vares demanar.

La meditació arriba a l’estació de la vida i puges tranquil·lament sense esforç i et deixes portar. A cada estació i aprens noves tècniques i si algun dia ens trobem a la mateixa estació ho podem gaudir plegats: relaxació, pau interior motivació, empenta, visió de futur i molta felicitat.

El curs m’ha ensenyat a saber valorar les coses i persones que tens a prop, a deixa passar la vida, i a gaudir-la en cada moment.

ET DESITJO MOLTA SALUT I SOBRETOT SIGUIS MOLT FELIÇ!”

“Gracies Josep Mª per veure una porta que no sabia que existia. I ha un abans i un després d’haver fet el curs de meditació, entre altres coses paciència i sereno es el que m’ha aportat”

“Un dia et trobes, o és el destí, o és l’Univers, que et posa en el camí de Josep Maria Clopés.
Des d’aquest moment comença una nova vida.
Primer, el 2018, vaig iniciar el Programa de Meditació Avançada, i ja no vaig poder parar de seguir experimentant i aprenent.
En segon lloc, vaig finalitzar el passat mes de gener, el Curs Superior de Meditació – siddhis; en tot aquest camí he après a entrenar i a asserenar la ment; aquest entrenament de meditació diària, et porta a descobrir la “Consciència Pura”. Ja no saps viure d’una altra manera, és necessari i vital practicar cada dia, perquè tot es fa més fàcil i més agradable.
Josep Maria va incorporar una taula validada de Ioga, que, realitzant-la prèviament a la meditació, es complementa amb un millor estat físic.
A l’acabar amb la meditació, s’aconsegueix un estat de real harmonia, satisfacció, quietud i una sensació de millor salut.
Tot aquest camí es recorre a través de les eines que ens ofereix Josep Maria Clopés, amb la Meditació Avançada i els Siddhis.
Gran persona, gran professional, i gran “mestre” (encara que ell no vol que se li digui així), jo em remeto a el significat de la paraula: “persona que ensenya o forma, especialment aquella de la qual es reben ensenyaments molt valuoses” i és aquesta la conclusió, ensenyaments tan valuoses que transformen vides, a mi se m’ha transformat, la meva manera de pensar i sobretot la meva manera d’actuar.
Josep Maria, només tinc paraules d’agraïments, per aquests ensenyaments i per la teva escolta activa en tot moment.
Mil gràcies i fins sempre.”

“A través d’aquest curs, vaig descobrir que la Meditació és com la Música …
Què és la música? sinó Silenci entre les notes per evitar que sigui un aldarull, una cacofonia.
En la Meditació, busquem el silenci entre els nostres pensaments per evitar aquest aldarull mental.
A poc a poc fomentem amb la pràctica aquests espais de silenci per arribar a un punt de sincronicitat que ens uneix a l’essència d’un mateix, la Vacuïtat,
la no-dualitat, com en el Cosmos: el Silenci, la Pau, l’eficiència en la no-acció.

Moltes Gràcies Josep M.”

“Fer el curs de Meditació avançada, ha estat una decisió molt positiva. M’ha permès aprofundir en aquesta pràctica, que ja realitzava des de fa uns anys, he pogut aclarir conceptes i integrar-la de manera fàcil i natural en la meva vida diària. Això, m’ajuda a estar més en harmonia amb el Ser i m’està reportant beneficis en la meva vida personal i professional, com més assertivitat, eficiència, silenci i alegria. Gràcies Josep Maria.”

“En el marc d’un procés intern de canvi, aquest curs de meditació m’ha ajudat a posar-me a mi com a centre (auto-coneixement) i millorar la forma d’interactuar amb l’entorn, sobretot a nivell emocional i familiar.”

“Em vaig aproximar a la meditació gairebé per casualitat, va ser alguna cosa no buscat si bé des del principi l’aplicació pràctica es va traduir en importants canvis en la meva manera de ser, actuar, percebre, anticipar, verbs fonamentals i complementaris en la gestió professional.

Aprendre a integrar els objectius amb els valors i començar a ser conscient que amb aprenentatge, rutina i perseverança podem potenciar el nostre cervell de forma exponencial.

En el meu àmbit personal un major grau de descans, de tranquil·litat, de reducció de la intensitat i stress de poder participar del meu entorn en plenitud de facultats familiars.

En definitiva, una molt bona experiència amb continuïtat i aplicabilitat en l’exigent entorn que ens toca viure.”

“Si bé el Programa de Meditació Avançada em va proporcionar serenitat i claredat, el Programa Superior de meditació m’ha proporcionat un gran empoderament i seguretat, que s’ha traduït en un gran canvi en la meva vida personal.
Vull agrair-li a Jose Maria Clopés, l’haver compartit aquesta eina tan potent amb mi, i el haver-me acompanyat en aquest procés de canvi personal. Amb la finalització del curs, comença ‘una gran aventura!”

“Amb el curs de meditació he viscut un abans i un després. Meditava anteriorment però fins aquest curs no s’havia sentit tan clarament els beneficis de meditar diàriament:
El meu nivell de creativitat, de concentració, de serenitat i la capacitat de posar distància a les vivències que abans tant m’atabalaven, han millorat moltíssim.”

“Gràcies a una feliç serendipitat, vaig conèixer el Josep M Clopés i el seu curs mentre buscava solucions als meus problemes físics causats per l’estrès.
El curs és una planificació metòdica, sistemàtica i eficaç de la llarga experiència del Josep Maria en la matèria i del seu desig de compartir-la, generosament i amable. És indiscutible que el seu èxit ho és tant per l’estudiada programació com pel tracte exquisit del mestre.
Després de cent dies consecutius de meditació, afirmo que no puc ni vull estar-m’hi de la seva pràctica diària doncs em proporciona els parèntesi de calma i renovació que necessito per afrontar la jornada i els seus reptes.
Sens dubte, és una de les millors inversions que he fet en aquesta vida.
Gràcies, Josep Maria.”

“El Josep Maria Clopés amb el seu curs de Meditació Avançada m’ha fet descobrir un nou camp de coneixement apassionant i a la vegada 100% útil tant en la vida personal com en la professional perquè ajuda, entre d’altres coses, a potenciar l’estat de consciència individual, que l’entorn en el que vivim, tant pressiona per minimitzar. El recomano a tothom.”

“El Programa de Formació d´Executive Meditation de Meditació Avançada, m´ha aportat poder prendre distància de situacions complexes que abans de fer el curs em produïen ansietat o angoixa, el que m’ha permès abordar-les amb una major serenor, aconseguint millorar l’efectivitat en la resposta. També destacable una millora en l’auto coneixent, el que m´ha ajudat a prendre decisions en la línia del que realment m’interessa prioritzar”.

“Aquest curs m’ha sorprès gratament, una boníssima inversió per potenciar les capacitats personals, incorporant l’hàbit de meditar diàriament.
Els beneficis en creixement personal són continus i acumulatius.
En menys de dos mesos sents més sereno mental, pau interior, tranquil·litat emocional, autodisciplina….”

“Un s’enfronta en la seva vida a tot tipus de conflictes, de problemes, de dubtes. Tots ells de més o menys intensitat o durada, de caràcter professional o personal. La pràctica diària de meditació s’ha convertit a dia d’avui en l’eina més potent que mai he utilitzat per incorporar major diligència i visió en el meu dia a dia, tant per a la resolució de conflictes com per al gaudi dels petits moments. Ho noto jo i el va notant la gent al meu voltant. Cada dia em conec una mica millor a l’estar més present en tot el que faig. Cada dia aprenc a escoltar millor els altres. Em concentro millor. Tinc més energia, més creativitat. Enfoco els problemes amb més precisió. No em desequilibri amb tanta facilitat com abans. Sóc més pacient. Evidentment, em queda molt camí per recórrer. Només porto 106 dies meditant. Si l’inici del camí és tan fascinant, com seran els següents 106, i els següents i els següents … Gràcies Josep Maria per ensenyar-me la tècnica i per dedicar el teu temps a ensenyar a tantes altres persones.”

“Em vaig aproximar a la meditació gairebé per casualitat, va ser alguna cosa no buscada si bé des del principi l’aplicació pràctica es va traduir en importants canvis en la meva manera de ser, actuar, percebre, anticipar … verbs fonamentals i complementaris en la gestió professional.

Aprendre a integrar els objectius amb els valors i començar a ser conscient que amb aprenentatge, rutina i perseverança podem potenciar el nostre cervell de manera exponencial.

En el meu àmbit personal un major grau de descans, de tranquil·litat, de reducció de la intensitat i stress de poder participar del meu entorn en plenitud de facultats familiars.

En definitiva, una molt bona experiència amb continuïtat i aplicabilitat en l’exigent entorn que ens toca viure.”

“Un plaer haver conegut el camí de la Meditació, aquest moment íntim, abans desconegut, m’ha aportat molta serenitat i benestar emocional.”

“No coneixia la meditació i través d’aquest curs he après la mecànica i m’ha proporcionat benestar i pau interior, els problemes ara no se’n fan tant grans i els afronto amb mes tranquil·litat”

“Durant aquest curs he incorporat de forma rutinaria la pràctica de la meditació, he utilitzat el métode per entendre i compendre el seu procés. Amb la dedicació diària sóc plenament concient de les millores que m’ha aportat: claretat en la resolució de problemes, capacitat de memòria, control de les emocions i agilitat mental.”

“Vaig iniciar el curs de meditació buscant una eina que m’ajudes a afrontar el meu dia a dia com a cuidadora del meu familiar malalt. Un cop finalitzat el curs, no puc estar més que agraïda i satisfeta, ja que la meditació ha passat a formar part de la meva vida. Amb la pràctica diària he aconseguit l’equilibri emocional i l’energia física que necessitava. Ara mateix crec que, per mi, meditar és ja una necessitat!”

“Des de fa dos mesos faig meditació i he notat un canvi, m’aporta pau i serenor. El que m’agrada d’aquest mètode és que es fa d’una manera pràctica i senzilla, que tothom pot practicar. Estic totalment decidida a no deixar -ho, pels beneficis que m’aporta. Gràcies, Josep Maria!”

“Gràcies al curs he conegut la meditació des del punt de vista teòric i pràctic incorporant-la a la meva vida diària. He augmentat en claredat i benestar sens dubte!”

“El curs de Meditació m’ha donat les eines per viure la vida conscientment. On abans hi havia foscor ara hi ha claredat mental i força per seguir endavant sense por”

“Per primera vegada m’he introduït en el món de la meditació i he de reconèixer que m’ha sorprès gratament. Una gran eina per ¡VIURE LA VIDA!”

“El meu cervell estava sempre en moviment, esgotant-me en moltes ocasions i de tal manera que m’era impossible controlar-lo. La pràctica del Ioga ajudava a remetre els símptomes, però no era suficient per aconseguir el benestar i la calma interior. El curs de meditació de Josep Maria Clopés m’ha ajudat per fi a prendre el control sobre el meu cos, i al que jo anomenava “el cervell del mico”, ha desaparegut. Ara dormo molt millor, manejo les meves emocions i prenc distància enfront dels problemes. Aconseguir la pau interior no té preu, en una societat incessant en demandes i obligacions, i meditar es fa indispensable per sobreviure amb èxit al tsunami diari. El recomano sens dubte per aconseguir una vida més sana i equilibrada.”

“Quan vaig començar a veure el curs de meditació era una mica reticent. No obstant això, he observat que, durant el curs, he notat unes canvis positius en tots els sentits: més Pau interior, més paciència, equilibri i energia positiva. Agraeixo profundament a JOSEP M Clopés per haver-me guiat per aquest Camí de creixement personal.”

“Per a mi ha estat un curs en el qual he descobert que val la pena dedicar un temps a la meditació pels beneficis que han aportat a la meva vida, ja que he notat grans canvis com que em sento més segura de mi mateixa, no em afecten tant les coses negatives i la meva autoestima i la meva visió de la vida és més positiva.”

“El curs de meditació ha estat La porta a un nou tarannà. Un tarannà més serè, productiu i feliç. Un camí acompanyat i seguit de canvis brutals, que han canviat la perspectiva que m’oferien els meus ulls abans, quan estava “adormida”. La meditació ara moldeja el meu dia a dia, fent-lo més suau, i és que el temps ja no se m’escapa entre els dits. Sempré agraïré el ser tan afortunda per saber d’aquest món éssent tan jove. Gràcies.”

“Malgrat ja feia temps q meditava , es en aquest curs i aquesta tècnica on he aconseguit el silenci mental que desitjava. Mes claredat i benestar general. Gràcies.”

“A través d’aquest curs he experimentat els beneficis de la meditació gràcies a la metodologia eminentment pràctica que instrueix Josep Mª Clopés. El curs m’ha permès integrar-ho en la vida quotidiana i gaudir dels beneficis en la creativitat, concentració, i millor gestió emocional amb la pràctica diària. Gràcies!”

“Vaig començar el curs de meditació, en una època de canvi de servei en el meu treball, amb una gran càrrega d’estrès i ansietat. La meditació, em va ajudar moltíssim per poder centrar-me i disminuir aquest estrès. També van ser molt útils per a mi els consells i tota l’ajuda que em va oferir Josep Maria Clopés. Moltes gràcies per tot, especialment pels ensenyaments d’aquesta eina tan vàlida com és la meditació, que m’ha aportat serenitat, pau, i energia per gestionar millor el meu dia a dia, tant a nivell laboral com personal.

‘Un abans i un després en la meva vida, t’enganxa per sempre’ ”

“Aquest curs de Meditació Avançada m´ha proporcionat la serenor i la claredat necessàries per decidir els meus objectius personals i professionals, i tenir la fortalesa per començar a pendre aquelles decisions que m´ajudaran a apropar-me en aquests objectius.”

“Venia buscant mètode per incorporar la meditació al meu dia a dia i us asseguro que l’he trobat. A més, he obtingut consciència, presència, capacitat d’observar i molta felicitat. Gràcies Josep Maria per fer-nos partícips d’aquest pou de saviesa mil·lenari”

“He tingut la sort d’haver-me iniciat en la meditació; per a mi, un gran descobriment amb resultats reals, aplicables en la meva vida tant personal com professional. Gràcies Josep Maria “

“El curs de Superior de Meditació – Siddhis m’ha portat més enllà del que em pensava. És la porta que permet emprendre un canvi brutal en la vida, de tornar a connectar-se amb el que de veritat és important. Josep M. és un mestre molt atent a més de ser una molt bona persona.”

“Sincerament jo sempre vaig ser bastant incrèdul o recelós a la meditació, segurament a aquesta condició de voler tenir-ho tot controlat … bé per la meva formació d’enginyer o que ja ho incorporava de sèrie. Però gràcies a una inestimable i reiterativa recomanació em anotació a l’ curs de Meditació Avançada.

Des del primer minut, quan Josep M. Clopés va començar a destil·lar saviesa em vaig adonar que havia estat un encert i que aquest era el meu espai ideal en aquest moment.

El meu entorn més proper (el de la inestimable recomanació), és coneixedor del meu estil de vida que no és altre que sempre “anar endollat” i la meditació m’ha canviat la vida 100%. L’experiència de la meditació m’ha aportat serenitat, distància amb els problemes, major capacitat d’anàlisi, més creativitat, un plus d’energia diària i alhora focalitzar aquesta energia en on realment aquest necessari …… per esmentar alguns beneficis.

També a nivell personal, l’hàbit de la meditació m’ofereix cada dia un temps lliure i extra per a mi.
A vegades ens ofuscamos a buscar solucions complicades per canviar el nostre estil de vida, però amb la meditació i disciplina la solució és ben senzilla.”

“Al principi, era reticent als possibles beneficis que la meditació podia aportar-me, però, vaig accedir a la realització del curs i podrà acreditar ara, que aquests beneficis van ser notoris als pocs dies de la seva iniciació, eliminant per complet el sentiment d’angoixa i en gran part l’estrès. Ara puc dir que estic plenament convençut sobre els beneficis que la meditació ens pot aportar per aconseguir veure la vida amb més perspectiva, serenitat, i com no, la felicitat com a fil conductiu en tot moment.”

“Malgrat la meva reticència inicial, vaig prescindir de les meves pors i vaig iniciar el programa de formació, juntament amb tots els companys de l’oficina.
Puc afirmar que ha estat una experiència extraordinària, que a nivell personal m’ha aportat moltíssim, i que a nivell laboral encara ha estat més positiu si cap.”

Testimoni dedicat a Josep Maria Clopés i la meditació
“Primer de tot, vull dir-te que ha estat una sort trobar-te pel camí de la vida, estimat Josep Maria.
Conèixer-te ha estat un regal i aprendre la tècnica de la meditació de la teva experiència i del teu coneixement ha estat revelador i el millor que m’ha passat en molt de temps.
Gràcies per ensenyar-me aquesta tècnica mil·lenària que m’ha aportat tants beneficis per la salut i el benestar personal.
La meditació m’ha ajudat en molts aspectes, m’ha permès regular millor la fisiologia, m’ha servit en moments crítics per recuperar l’energia perduda i poder rendir més, m’ha anat molt bé per alliberar la tensió en setmanes de molt estrès i ritme frenètic de feina, i també m’ha ajudat a poder conciliar la son en episodis puntuals d’insomni.
En resum, la meditació m’ha ajudat a trobar-me millor, però sobretot a millorar aspectes relacionats amb la salut, el potencial mental i el rendiment personal.
La conclusió final és que gràcies a la pràctica de la meditació he guanyat en qualitat de vida.
Gràcies per compartir aquest tresor tan preuat i difondre’l a tothom qui ho necessita.
¡¡¡Moltes gràcies per tot Josep Maria!!!”

Ara que he acabat el curs, he fet el retir de tres dies i ara que per fi he estat capaç de lliurar-me a la meditació sense obstacles mentals ni agregats psicològics -no és per a mi, jo no en sé, no puc parar els pensaments, tinc massa feina per parar…- puc dir amb tota sinceritat que la meditació m’ha canviat la vida -o m’ha salvat aquesta vida i algunes altres-. En parlo des de l’objectivitat: millors resultats a la feina, molta més energia i més intuïció, canvis en les persones del meu voltant i canvi de la percepció que aquestes tenien de mi… A tall d’exemple, l’altre dia em va arribar aquest missatge per whastsApp (que per a mi és molt especial perquè fins ara era jo qui els escrivia):

“A tu donar-te les gràcies de manera especial, ets únic i una gran persona. Et coneixia primer com a company i ja vam encaixar, ara m’has fet arribar el caliu més humà de tot plegat. Gràcies, gràcies i gràcies per ajudar-me amb tot plegat. Espero saber estar a l’altura i no fallar-te mai. Ets especial i ho saps. La vida també té aquestes coses bones que pel camí et creues amb persones magnífiques com tu. Un petonàs immens per tots de tots nosaltres!”

Has estat molts anys preparant aquest curs perquè volies aconseguir l’èxit dels teus alumnes, ets com un “sereno” que va encenent llums en la foscor. Quan l’alumne està preparat, el mestre apareix. Va arribar el meu moment i vas aparèixer. Te n’estaré sempre agraït. Una forta abraçada.

“Vaig decidir fer el Curs Meditació Avançada, partint de la idea personal que ja havia començat feia poc més d’un any , a nivell autodidacte a la Meditació, per la intuïció personal que és una eina fonamental per trobar el meu equilibri personal i profesional.
Entenia que la part de desenvolupament física com alliberació d’estrès, ja l’estava realitzant, però que em mancava una part psíquica i mental, que és un gran desconegut per la nostra societat Occidental.
En les meves anteriors “meditacions” (amb música, amb silenci, guiades, etc), no acabava de veure si era correcte, i si era una metodologia adequada.
Tenia referències d’en Josep Mª, però, prèviament vaig informar-me si fer algun altre tipus de Curs Meditació.
Després d’assistir a la seva xerrada inicial, vaig valorar:

1. Que el curs es desenvolupa amb 8 sessions, el que et permet iniciar-te en una constància en la meditació.
2. Que et permet que els dubtes que es generant durant aquestes meditacions et siguin resolts o comentats.
3. Que et permet veure el teu desenvolupament i canvis personals, i que et reafirma en seguir volent meditar.

Aquest curs m’ha aportat millorar a nivell Personal i Professional, per la meva capacitat d’entendre que els canvis NO s’inicien en el teu entorn, doncs el principal canvi és UN MATEIX, no puc canviar les persones que m’envolten i que són importants per la meva vida, però, si jo estic més CENTRAT, EQUILIBRAT emocionalment, aconsegueixo la pausa que tothom percep i que fa que sigui un retorn amb les relacions.
Això és el que m’ha donat aquest curs i per tant vull agrair haver conegut en Josep Mª, del qual puc confirmar la seva prestesa i credibilitat en les transmissions d’aquest mètode mil·lenari, i la seva habilitat en respectar les pròpies creences i necessitats de cada participant del curs, aconseguint que cadascú poguí trobar les respostes a les seves necessitats.
I agrair també a totes les persones amb les quals vaig coincidir en el curs, quelcom de les seves opinions, i del seu camí, t’ajuden a millorar i a resoldre els teus dubtes que són moltes vegades els de tots.
Segueixo meditant, quelcom vull que formi part de la meva vida, com una part essencial de mi mateix.”

“Vivim en temps accelerats lluny dels ritmes pausats de la Natura. A més velocitat, més superficialitat. Per tal de recuperar la calma interior i reconnectar amb l’Univers la meditació és de gran ajuda. De ben segur que hi ha moltes tècniques, però la que ensenya, amb rigor científic, en Josep M Clopés m’ha captivat per la seva extraordinària senzillesa. És asèptica i per a practicar-la només cal una mica de determinació. Ànims.” 

“Per a qui pugui interessar el meu testimoni i ser d’inspiració.

Vaig conèixer al Josep M a través d’un proveïdor de serveis jurídics que em va parlar d’ell i del que fa.

Quan vaig començar el curs de formació en meditació avançada, el meu estat personal de salut física i mental, era molt crítica. Durant tres mesos, he seguit el programa de meditació avançada, i ha sigut clau en la meva recuperació de la salut.

La meditació ha estat una veritable troballa en la meva vida. Durant aquests tres mesos, des de que vaig començar a practicar la meditació de manera regular, he assolit millores molt significatives. Destaco el fort increment del sentiment de pau interior i felicitat que és la base de per gaudir de la vida; he millorat de manera significativa la meva resposta emocional, amb una actitud i acció més serena; he millorat la meva capacitat de calmar-me i relaxar-me davant els reptes diaris; tinc un increment significatiu de positivitat que m’ha permès sentir que millorava la meva qualitat de vida i que gestiono millor les situacions conflictives de manera més resolutiva. Puc afirmar que sento un creixement intern i una millor comprensió dels meus recursos personals i com emprar-los de manera eficaç i eficient per donar resposta a les demandes diàries tan personals com professionals. També he constatat que he millorat les relacions amb el meu entorn personal i professional.

Puc afirmar que la pràctica regular de la meditació avançada ha contribuït en totes aquestes millores en un altíssim percentatge, més del 75%.

Us animo a incorporar la pràctica de la meditació avançada en la vostra vida.”

“Com a jugador d’èlit de billar, en els campionats es requereix d’unes funcions personals claus per guanyar: nivell alt de concentració, calma interior i claredat mental.

La meditació s’ha convertit en una eina que em permet assolir aquests valors de manera sistemàtica. M’he adonat de que el meu nivell d’energia també augmenta, i la capacitat d’alliberar-me de l’estrès i de les tensions acumulades; he guanyat més perspectiva i una millor resposta als reptes diaris, incrementant la capacitat de resolució de problemes, i més autoconfiança.

La pràctica diària de la meditació ha millorat la meva qualitat de vida: benestar personal, creativitat i relació amb l’entorn.”

“La casualitat, la curiositat i la confiança amb el Josep Maria, m’ha introduït en la pràctica de la meditació, i, en aquest moment, la meva intuïció femenina (la que no m’enganya mai) em fa sentir l’absoluta confiança de que és l’eina que potencia el nostre camí cap al ple coneixement, i, per tant, la nostra millora personal i com a espècie. Gràcies Josep María”

“Gràcies al curs de Meditació avançada, he incorporat la meditació diària a la meva vida amb il·lusió, confiança i agraïment.

Des de fa anys, havia intentat meditar en moltes ocasions, i sempre l’havia abandonat, perquè creia que ho feia malament i que no em servia per a res. Gràcies a aquest curs, es que els pensaments que em vénen mentre estic meditant, no signifiquen que ho estic fent malament, sinó que formen part de l’alliberament de tensions del sistema nerviós, són una forma de neteja i ja no lluito contra ells, els observo i els accepto. Això ha estat la clau per a mi, juntament amb l’abandonament d’expectatives sobre el que ha de ser una meditació. No hi ha meditacions bones o dolentes, totes són CORRECTES i em quedo amb una frase de Josep Maria: “L’IMPORTANT NO ÉS EL QUE PASSA DURANT LA MEDITACIÓ, SINÓ EL QUE PASSA DESPRÉS DE LA MEDITACIÓ”.

En el camp professional, la meditació fins a la data, m’ha aportat un major rendiment en el meu treball, més claredat mental i mes entusiasme. A nivell personal, més Pau interior i confiança. Recomano aquest curs a totes les persones que vulguin aconseguir més Pau en la seva vida i un major i millor rendiment en el seu treball. I pel que fa a Josep Maria Clopés, no tinc paraules d’agraïment suficients, és una persona que creu en el que fa i l’aplica en el seu dia a dia i el resultat és, la Pau i calma que transmet la seva Presència. Infinites gràcies per la tasca que realitzes i per formar part de la meva vida Josep Maria.”

“Aquesta tècnica et proporciona serenor, positivitat, més eficiencia i també més relativitat vers als problemas del dia a dia. Una gran troballa.”

“La meditació s’ha convertit en una eina fonamental en la meva rutina diària. M’aporta descans, calma, energia, empenta, serenor, optimisme, rendiment i salut. I amb la pràctica diària veig com aquests beneficis es van consolidant i solidificant.”

“Els resultats de la meditació són evidents. A nivell personal, les pràctiques de meditació en què m’he format, han estat i són totalment satisfactòries. No puc entendre, com era capaç d’avançar amb tots els llastos i pressions aplicades sense les eines necessàries per poder gestionar-lo.

La veritat, a dia d’avui he arribat a un punt de no retorn a la situació inicial, sent així més professional i millor persona, sense esmentar l’enorme il·lusió i satisfacció que sento en tot el que faig.”

“La realització del curs m’ha permès agafar ritme en la pràctica de la meditació, experimentar la importància de parar cada dia i entendre la dinàmica i també experimentar tot el què s’aconsegueix encara que no sigui una meditació “de llibre”. Per mi aquest aspecte ha estat important per no desanimar-me quan una meditació no és “plaent” o sembla poc profunda, doncs ha estat una de les peces claus per poder continuar i fer-ho amb constància. Confio en no deixar-ho mai. Gràcies!”

“LA MEDITACIÓ”

“Per a mi ha estat la peça que faltava al meu puzle personal, ha transformat la meva vida a tots els nivells, personal, professional, familiar …. tot allò que envolta el meu dia a dia. S’ha convertit en el pilar de la meva vida , m’he adonat que som éssers amb un potencial extraordinari i “lA MEDITACIÓ” et porta de la mà a descobrir aquest potencial sense límits, és extraordinària, dono gràcies per tot el que tinc i tot el que sóc com a ESSER.”

“He après una manera de relaxació fonamental, que ens permet alliberar els pensaments i relaxar la ment.

Com qui fa una estirada i veu els beneficis immediats en el múscul, la meditació m’ha permès veure de manera molt similar els beneficis, dormir molt millor, reduir l’estrès, millorar la concentració, etc ..

El cervell, el gran desconegut, per primera vegada som capaços de “treballar” amb ell i el gran beneficiat som nosaltres.

Per a mi el curs és imprescindible i m’ha donat un coneixement que a dia d’avui no té preu.”

“Hi ha molts estudis que afirmen que la meditació disminueix els nivells d’estrès, millora la salut i l’agudesa mental… el que a mi m’ha aportat és un canvi de perspectiva i un canvi d’actitud i, en conseqüència la meva vida ha experimentat un grau més alt de felicitat, un augment de l’autoconeixement i de l’autoestima i una comprensió més fonda del meu univers personal. Penso que el propòsit de la vida és el creixement espiritual, i he descobert que la meditació és una forma idònia de dignificar la nostra existència.”

“La pràctica de la meditació m’aporta calma i serenitat. La vida transcorre, i jo sento que la gestiono de forma més conscient i menys automàtica. Decideixo en cada moment sense que les emocions prenguin el control. És més sencilla.”

“A través d’aquest curs he iniciat el camí de la meditació. Sens dubte un gran descobriment que m’ha aportat pau, energia i millor qualitat de vida.”

“Essaouira,
i deixo que el temps
inventi cada moment,
que les olors
em portin el nom de cada cosa,
que els colors
em diguin quina hora és,
que la llum
m’assenyali cada passa,
que els vent
acompanyi cada pensament.
Essaouira, ser i només ser.”

“La meditació m’ha ajudat en el procés creatiu”

“La meditació em permet calmar la ment i fer neteja de pensaments que mantenien el meu cos en tensió continua, creant problemes d’estrès i ansietat. Ara acabo la jornada descansat, sense tensió i relaxat. He millorat la salut i la qualitat de vida.”

“Després de fer el curs de meditació i de practicar-la diàriament he arribat a aconseguir coses que inicialment ni esperava ni imaginava. Moltes coses i totes bones. I quan més es nota és precisament quan passes uns dies sense meditar. Es converteix en un ‘must’ diari.”

“En el meu treball, el nivell d’exigència és molt alt degut el nivell de risc que assumeixes quan aconselles sobre empreses, patrimonis, inversions, rendibilitats, etc .. En aquest sentit, la meditació ha estat i és una eina que m’ha incrementat el meu potencial mental en àrees com: la creativitat, memòria, la gestió diària dels escenaris, l’atenció i concentració; també he incrementat el meu sentiment de pau interior que suposa un major nivell d’alegria i positivitat. M’ha ajudat, també, a alliberar l’estrès i millorar el meu estat físic i en conseqüència mental. La meditació em permet calmar la ment i ressorgir amb major autoconfiança i millorar de manera significativa la meva gestió del temps i la presa de decisions. Amb la pràctica diària he obtingut una rellevant recuperació i increment d’energia. ”
 
“Encara senzilla, la meditació en la pràctica es torna complexa; el programa de formació amb Josep M. ha estat fonamental per assolir els objectius plantejats. “

“Meditar m’ha obert la ment i m’ha fet lliure. Meditar ha estat per a mi obrir la porta interior on guardava les solucions, el meu potencial creatiu i la tranquil·litat que em robava el ritme de vida actual. Meditant he relativitzat el meu entorn i he aconseguit canalitzar la meva energia on realment havia de fer-ho i és útil: avui”

“Va ser bona idea vincular la meditació a determinats hàbits de la meva vida diària per així establir una rutina constant.
De seguida vaig notar que descansava millor i que cada cop, desapareixien de manera impressionant els dolors menstruals (¡ja no prenc analgèsics!); no ha estat gaire complicat continuar meditant.
Ara em ve també molt de gust anar a passejar al bosc o lluny de la ciutat i sembla que visc aquesta calma de la meditació multiplicada per mil.
També em fa molta mandra discutir, sobretot perquè noto de manera molt viva la inconsciència o la poca autocrítica generalitzada.
Amb la meditació ha crescut de manera exponencial la meva creativitat.
Deixaré que em segueixi sorprenent la meditació. Tinc 37 anys però és ben entranyable la il·lusió que em fan aquests descobriments sobre la meva persona.
‘Som rèpliques de l’Univers a escala’ i la nostra vida es regeix per les mateixes lleis de la natura que crea i sostenen l’Univers”.

“La meditació ha canviat la meva vida. Des que medito cada dia estic mes connectada amb mi mateixa i amb el meu propòsit de vida. La meditació em permet aconseguir calma mental, relaxació del cos, pau interior, estar mes present per als altres, concentrar-me millor, expandir el potencial de la ment i actuar des de la consciència en el dia dia. Meditar cada dia és ara un hàbit que m’acompanya per viure de manera més conscient i aconseguir una felicitat més autèntica, més profunda.”

“Meditar 20 minuts dues vegades al dia, aquest és el repte. Després de fer-ho durant 3 mesos, observo dos grans beneficis. En primer lloc, a nivell individual: avui estic més preparat per portar el meu dia a dia d’una manera eficaç i equilibrada, gestionant molt millor l’estrès i l’exigència que comporta meu càrrec. I això em fa sentir més feliç. En segon lloc, i d’això estic molt orgullós, com a equip. Tot el meu equip directiu, amb qui hem fet el programa junts, ha incorporat la pràctica de la meditació, fins a aquells més escèptics, i també els més pragmàtics. Des de la pràctica de la meditació hem experimentat i reflexionat coses que ens han fet créixer com a grup.”

“Amb anterioritat, havia intentat fer meditació de manera autodidacta sense èxit. Només puc expressar un profund agraïment cap en Josep Maria, per haver-me ensenyat a meditar fàcilment, amb una eina que tinc a disposició sempre que vulgui.
La pràctica de la meditació, em permet gaudir positivament de la meva experiència humana, vivint el present i recuperant un jo que havia perdut o fins i tot desconeixia, ajudant-me a tenir més claredat mental, energia física i enfocament en els moments més rellevants del dia a dia i un descans més positiu per la nit.

Us animo a fer el curs de meditació avançada, només us pot aportar beneficis!”
Una abraçada ben forta!!!

“Gràcies a la meditació he pogut experimentar un increment d’energia i una major serenor i claredat a l’hora de prendre les decisions del dia a dia.”

“La meditació ha estat un descobriment personal de gran valor per a mi. M’ha aportat pau interior, més claredat mental i concentració; també m’ha aportat un increment significatiu de l’energia diària i una millor relació amb les meves vivències emocionals; he vist com millorava la meva presa de decisions i gestió del temps; sóc més positiu, eficaç i eficient en la resolució de situacions conflictives; ha crescut el meu sentiment d’autoconfiança. Sí els valors esmentats són importants, ha estat una veritable sorpresa els beneficis col·laterals, gairebé immediats, de la desaparició de mal de lumbars i cervicals i malestars digestius que desgastaven la meva qualitat de vida.”

“Realment penso que si tots féssim meditació, el món seria millor.”

“A vegades, les respostes es troben molt a prop i no en som conscients. El descobriment de la meditació, i l’aprenentatge d’una tècnica mil·lenaria com aquesta per practicar-la, m’ha aportat una distància i una visió de mi mateix que no m’esperava. M’he adonat del gran potencial que resideix en mi, i que nomès començo a intuir i percebre que hi haurà un abans i un després d’aquest curs. Gràcies Josep Mª.”

“De sempre havia pensat que la meditació em podia aportar coses positives i per això ho havia intentat fer, sense resultats. Però és amb el curs de Meditació Avançada quan he pogut establir l’hàbit diari i veure uns beneficis, des de la primera sessió, per adonar-me del fascinant que és la meditació i la gran ajuda que pot ser per a cadascun de nosaltres.

És com despertar el super-heroi que tots tenim dins nostre i podem arribar a ser.”

“La meditació ha estat uns dels camins més intensos, d’un silenci enriquidor, d’una saviesa infinita, una aventura emocionat, al penetrar a la profunditat del meu ésser.

Ha estat un curs (Superior – Siddhis) d’una autentica bellesa, claredat mental i sentiment…
Un sender que m’ha omplert d’una pau infinita, senzillesa i humilitat…podent trobar moltes respostes a moltes preguntes , arribant a transcendir en l’espai i el temps.

Ha canviat el sentit de la meva visa, aflorant i penetrant a cada pensament, a cada emoció, evolucionant cap a una llibertat sense límits.
He tingut l’oportunitat que la vida m’ha ofert de poder aprendre al costat d’un gran mestre i traspassar una porta d’un art mil·lenari, ple d’una bellesa enriquidora, obrint els ulls del cor, convertint les meves debilitats en fortaleses…Les meves ports en valenties…La meva indignació en compassió, despertant cap una llibertat de llum i immensitat.

Sentint que val la pena viure i lluitar pel que sentim i estimem amb passió, que sorgeix des del nostre interior, que ens desborda i ens porta cap a un destí nou.”

“La meva experiència ha estat molt satisfactòria, ja que m ha aportat molts beneficis en el dia a dia, sobretot en el mon laboral i també personal.

El sentiment de pau interior i tranquil·litat m’acompanya des de poc desprès d’haver començat a meditar, la comprensió i la manera d’enfocar les coses i els problemes, afrontant-los de manera positiva, encara que siguin negatius.

A l’hora del descans, he aconseguit dormir poc com sempre, però amb un alt rendiment, o sigui que descanso molt més, i em trobo amb molta més vitalitat en el dia a dia.

Recomano aquesta eina tant efectiva i amb resultats tant evidents i ràpids.

No es perd res per provar ho.”

“Aquest curs de Meditació ha estat la resposta a una necessitat que tenia des de feia molt de temps.

A part de molts beneficis a curt termini, el que valoro més és el fet que m’he adonat que no hi ha una “bona” meditació o una “mala” meditació… el que és important és el camí que he començat, que no té aturador i que tot, en general, serà millor a partir d’ara.”

“He assitit amb força interés i satisfacció al curs de Meditació Avançada. Considero a Josep Mª Clopés un gran expert en la tècnica de meditació que imparteix i agraeixo la seva precisió en les respostes a preguntes que altres companys o jo mateix li vàrem fer al llarg de les sessions. Afegeixo que les dues meditacions diaries de 20 minuts incorporades a la meva vida m’estan demostrant un gran servei quant a la meva relació amb els diferents entorns que m’envolten i amb mí mateix.”

“M’ha sobtat molt gratament la perspectiva que ens ha ofert de la meditació, concisa clara i molt pràctica. Per mi existeix un abans i un després d’aquest curs de meditació avançada, ja que ara disposo d’una nova eina personal per a la millora de la meva qualitat de vida, tant a nivell professional com a nivell personal. Una formació d’un nivell professional excel·lent. Moltes gràcies Josep Maria !!”

“Personalment estic molt contenta d’haver après a meditar. Descobrir els beneficis que la meditació aporta a un mateix i com a conseqüència, es veuen projectats en el nostre entorn, és sorprenent i molt gratificant. Tothom hauria de meditar!

Crec que tot el que aporta la meditació és ¡bo! ¡Ho recomano a tot el que em pregunta o s’interessa! “

“Vaig iniciar-me en la meditació amb la intenció de gestionar millor el dolor. A la pràctica ha sigut molt més que això, ha sigut veure la llum a través del túnel. M’ha aportat energia vital, plenitud i una millor perspectiva i gestió del dia a dia. Estic segura que serà una eina indispensable en el meu camí de sanació i creixement personal.”

“En una professió com la veterinària clínica de petits animals de companyia, on la presa de decisions ràpida per vetllar per la salut i benestar dels nostres pacients es tradueix en unes conseqüències emocionals evidents pels nostres clients i per tant en una responsabilitat intrínseca professional i moral, la meditació m’aporta una aturada diària necessària;un espai i un temps per descobrir, observar i reorganitzar la fisiologia i funcionament del meu jo interior perquè sigui una millor versió de mi la que actuï cada dia.”

“Amb poques setmanes de pràctica diària de la meditació, ja he aconseguit moltes millores en la meva vida, que espero es vagin incrementant a mesura que passi el temps. He aconseguit un millor descans durant la nit cosa que m’ha permès afrontar el dia amb mes energia i positivitat. M’ha ajudat a escurçar el temps de recuperació després de llargues jornades laborals i poder mantenir un alt nivell de concentració i una major capacitat per resoldre els problemes necessari per afrontar els canvis laborals en els quals em trobo actualment.”

“La meditació m’ha permès reforçar la meva identitat (tant a nivell personal, com professional i corporatiu) al temps que m’ha ajudat a aïllar-me del bombardeig d’idees preestablertes, distraccions i soroll als què estem permanentment sotmesos. El fet de reforçar qui som, cap a on anem i què és el que volem i el que no volem, ens dóna la força i la claredat per prendre decisions valentes i valioses que ens fan sortir de la rutina i de la nostra zona de comfort. Veiem més enllà i generem la fortalesa per avançar en la direcció dels nostres objectius, és a dir, deixem enrere l’estatisme i entrem en una dinâmica de progrés.

A nivell fisiòlogic, he aconseguit regular una situació complicada de desequilibri en el son i, gràcies a programes de meditació llargs, ara sóc capaç de trencar amb la híperactivitat i iniciar cicles complerts de 8 hores de descans. Aquesta ha estat una millora qualitativa molt significativa que, juntament amb l’increment de l’energia que he experimentat, han marcat un abans i un després en la meva vida.

La meditació… Tot un descobriment 100% recomanable!”

“La meditació m’ha obert una meravellosa porta cap a la transformació de la meva vida. M’ha aportat claredat, ordre, equilibri, calma i moltes ganes de seguir avançant. És, sens dubte, el millor regal que puc fer-me cada dia.”

“La meditació m’ha obert una porta a la consciència, és una eina meravellosa per conèixer-se. Amb la meditació he començat un camí cap a l’autoconeixement la compressió del que em passa i del que passa al món. D’aquesta manera és possible prendre perspectiva i encertar en les decisions del dia a dia.”

“El programa de meditació avançada ha obert per mi una porta cap un nou punt d’evolució i creixement personal. Una conciencia més precisa de totes les accions i pensaments que composen el meu dia a dia, m’ajuda a estar més present, amb més confiança i efectiu en les meves decisions.”

“Sempre he cregut que les casualitats no existeixen, en aquest cas amb més raó, conèixer a José María gairebé de manera accidental i endinsar-me juntament amb la meva dona en el curs de meditació avançada, ha suposat un veritable canvi en la meva vida i per descomptat gens casual. Tinc la sensació d’haver iniciat un camí sense retorn en l’autoconeixement de les meves pròpies capacitats amb una millora espectacular en la meva salut, així com un autolideratge que semblava estar amagat i que per fi ha ressorgit després de molts anys competint amb mi mateix. Ara sí que comparteixo l’opinió que estem davant d’una veritable tecnologia que tots les persones haurien de conèixer i cultivar. Només tinc paraules d’agraïment i satisfacció plena.”

“De vegades sembla que meditar sigui com buidar-se de “soroll” mental i emocional. I després et sents més fresc, més despert, més lleuger… amb una energia que surt del buit que ha deixat tot aquell “soroll”.”

“Feia temps que volia meditar, però per moltes tècniques, escoles, …. que anava, no trobava el sistema, protocol, forma,… que em quadrés amb la meva manera de ser i amb la meva mentalitat científica. Amb el Josep Maria he trobat una coherència científica, que justifica els efectes de la meditació combinat amb una tècnica senzilla però altament efectiva. Ja no he de buscar més. He trobat el meu “mètode”. És fàcil però molt potent,…Gràcies!!!!”

“La meditació és el meu refugi del dia a dia”

“En un entorn d’excessiva exigència i crisis del sector immobiliari i de la construcció, la meditació em dona pau interior i increment de felicitat a nivell mental; també m’ha premés desenvolupar la capacitat d’alliberar l’estrès i l’angoixa que arruïna la salut; alhora m’ha incrementat l’autoconfiança, he millorat la presa de decisions, tinc més energia i sóc més positiu davant els reptes diaris”

“Vaig fer el curs de Meditació amb Josep Maria per una recomanació. Si hagués estat per decisió pròpia crec que mai ho hauria fet. La meva manera de ser i actuar està a les antípodes de la meditació. Vaig intentar anar al curs sense cap prejudici, perquè per a mi fins abans del curs això de la meditació em sonava molt lluny, per dir-ho suau. Per a mi el curs avançat de meditació ha estat un gran descobriment. Quan medito estic més tranquil, no m’atabalen tant els problemes, els puc veure amb millor perspectiva, els veig més clars i és més fàcil de encarar-los. A la feina tinc una millor concentració i sóc més efectiu. Tema molt important és l’energia i capacitat de fer coses. Durant el curs he tingut situacions de treball amb gran demanda de temps i dormir poc i amb la meditació no em sentia cansat i era capaç de treballar moltes hores de forma fresca, és increïble l’energia que tinc quan medito. ”

“Com a expert de la meditació, Josep Maria és un gran mestre, es nota que domina la meditació com ningú, és clar i didàctic”

“El futur dels infants és a les mans del infants. La felicitat dels infants és a les mans dels mestres que mediten.”

“Durant la meditació sovint m’amara una pau extraordinària. Al llarg del dia, assaboreixo amb serenor la convivència quotidiana.”

“Des de que medito, d’una manera serena i constant, una coherència vital aclaparadora s’ha instal·lat permanentment en els meus actes.”

“És sorprenent que, meditant, es pugui generar tanta energia.”

“La meditació m’ha aportat molt més benefici q qualsevol altre pràctica q hagi experimentat, entre ells: més energia, més calma, millor salut i millor gestió amb l’entorn.”

“La meditació m’ha aportat més energia en el dia a dia i em trobo física i mentalment molt millor.

Per aconseguir això, només he necessitat seguir el curs i practicar cada dia. I els resultats es perceben des de la primera sessió.

Ha estat tot un ¡descobriment! ¡Gràcies!”

“La meditació m’aporta serenitat per a fer front el dia a dia i un augment de la meva auto confiança, la qual cosa ha millorat de forma considerable, la gestió de els problemes que em van sorgint.”

“Sovint confonem la meditació amb la relaxació. Gràcies a aquest curs he descobert que la meditació va molt més enllà. A mi em permet estar més desperta i activa durant tot el dia”

“Amb la meditació he aconseguit lliurar-me de l’estrès i ansietat permanent que patia, aportant una millor manera de gestionar les situacions diàries.”

“Meditar m’ha proporcionat molta pau interior i serenitat en el meu dia a dia”

“L’aprenentatge de la meditació i la incorporació d’aquesta eina a la meva vida, m’ha permès augmentar la rendibilitat en l’aspecte professional i la capacitat de gestionar el meu dia a dia de manera assertiva i sense estres.”

Després d’intentar diferents mètodes per intentar meditar, aquest és el primer cop que ho aconsegueixo. Els consells i el mètode del curs m’han permès iniciar aquest gran camí que m’ha portat entre moltes altres coses a una més gran pau interior.

“Llegint i buscant constantment m’he anat endinsant en les possibilitats que tenim, el potencial de cada ésser humà. Al meu entendre, com funciona i de quina manera podem utilitzar l’energia que som, se t’obre un món nou increïble. Apassionant i realment molt interessant.

El curs de Meditació avançada amb Jose Mª Clopés m’ha ajudat a progressar de la teoria a la pràctica i he de dir que estic realment satisfet amb els resultats. És evident que els resultats arriben amb la pràctica constant però per a mi és igualment evident que quan més pràctiques, més t’agrada. “

“Després de provar diversos tipus de” vàlvules d’escapament “(running, ioga, etc.) amb l’objectiu de poder controlar l’estrès i mal estar causades per aquesta roda d’hamster anomenada treball; em van recomanar aquest curs de Meditació avançada, i ha estat realment un luxe poder conèixer de primera mà i amb tant detall la tècnica de la meditació i tot el seu rerefons … i trencar el tòpic de “meditar és relaxar-te i concentrar-te en una imatge” …. No senyors, és moltíssim més.

Certament no és un hàbit fàcil d’incorporar, com tot en aquesta vida es necessita disciplina i voluntat; però un cop coneixes els seus beneficis i el seu alt rendiment, seria de necis no utilitzar aquest excel·lent recurs en el teu dia a dia. ”

“… aquest curs m’ha servit per agafar molta perspectiva i crear en mi un canvi d’actitud poderós …”

“Amb agraïment de la gran l’ajuda que m’has donat de poder fer servir una eina que tenia al meu abast i no ho sabia, la qual m´és molt beneficiosa en el dia a dia en tots els aspectes de la meva vida física, mental, social i espiritual. Sempre t’he estaré molt agraïda pel que m´has ensenyat.”

“La meditació m’ajuda a prendre perspectiva de les coses i per tant viure-les d’una manera més tranquil·la. També m’aporta claredat mental i sobretot pau interior.”

“La practica regular de la meditació m’ha suposat un canvi significatiu a molts nivells que he notat jo i els que m’envolten. Com a resultat gaudeixo d’una millor qualitat de vida tant a nivell físic com espiritual. Vaig arribar al curs en un temps en el que l’exigència del moment laboral i vital que estava vivint em feien funcionar en “mode supervivència” i l’acabo amb ganes, energia i tranquil·litat per donar l’abast amb el meu projecte laboral i vital i amb la sensació de tenir una miqueta de sobres per obrir nous camins. Francament estic molt contenta d’haver pogut accedir a aquesta area de coneixement des d’un punt de vista tan objectiu i contrastat, de la ma d’un mestre amb aquesta experiència tan amplia i capacitar per comunicar-la.”

“Si bé ja intuïa el valor de la meditació, quan vaig començar a practicar-la de manera sistemàtica, vaig trobar que la meditació és tan poderosa, que vaig decidir incloure-la no només com una pràctica per a la creació d’un estat del benestar personal, sinó que suposa una veritable eina de gran valor per al desenvolupament de la meva activitat professional; potencia la intel·ligència creativa i el rendiment de tal manera que l’he implementada dins els processos de desenvolupament de projectes per potenciar i garantir el rendiment, la productivitat i la singularitat del procés creatiu. Aquest procés depèn dels recursos del talent individual i d’equip, i la meditació em dóna un creixement del potencial mental de forma creativa i eficaç. He trobat que és un eina que em fa més competitiu davant d’un mercat molt exigent en el nivell de qualitat i terminis de resposta. També he vist millores en la creació d’un bon clima laboral entre els nostres col·laboradors, que integra valors com la serenor, la claredat, la positivitat, la gestió eficaç de la conflictivitat, del temps, de la presa de decisions, etc., per citar-ne algunes, que he trobat rellevants. “

“La meditació és obrir una porta a una transformació personal inimaginable, i jo he tingut el privilegi i l’oportunitat de tenir aquestes claus, que en m’han portat a traspassar aquest llindar i tornar a trobar-me a mi mateixa i la meva pau interior, que feia molt temps vaig perdre. És un estat de calma i de sensacions adormides que emergeixen des del més profund del teu ésser, quan practiques la meditació.”

“Ara amb la meditació he aprés a separar el gra de la palla i ser conscient de l’inconsciència del demés quan els veig gastar inútilment energies en discussions o diàlegs absurds.”

“La meditació m’ha aportat alegria, pau i alhora, més activitat física.”

“Tot meditant he conquistat un pedacet més de confiança en mi i en la vida.
La tranquil·litat de fons que m’acompanya em permet viure més conscient.”

“Hola, sóc Irene Villa, i els explicaré una cosa personal amb el desig que els inspiri i els serveixi.
A dos mesos de donar a llum, compatibilitzar el treball amb malestars, l’augment de pes (més 8 quilos, en un cos, com molts saben, incomplet, pesen molt sobre aquestes dues pròtesis de titani els encaixos de vegades fan massa mal) i el esgotament, s’estava convertint en un autèntic calvari.
No sóc mare primerenca, però diuen que el segon embaràs sol ser més dur, també els meus 36 … el cas és que aquesta vegada ni l’exercici diari, que sempre ha estat el meu gran aliat (competeixo des de 2007 en esquí alpí adaptat, també a nivell europeu) ni una sana alimentació, que intento mantenir sempre per estricta necessitat sí vull portar una vida activa, han pogut ajudar a lluitar amb aquesta falta d’energia, el baix rendiment i els bloquejos a la meitat de la creació de la meva segona novel·la -que atribuïa a l’absorció del nadó que creix dins meu de tota energia i creativitat.
No obstant això, conèixer al Josep Maria i la meditació ha estat tot un descobriment. Des de la primera sessió vaig començar a sentir resultats molt positius. Amb un bon professor els resultats són meravellosos en la nostra salut física i mental. Reduir l’ansietat i mantenir aquesta pau interior que millora la relació amb nosaltres mateixos i per tant la que tenim amb els altres, és més assequible per a tots amb 20 minuts de meditació, dues vegades al dia. He comprovat el beneficiós que resulta meditar per a la creativitat, però també perquè el sistema digestiu funcioni millor i sentir-nos més vitals i energètics.
Per fi vaig trobar una cosa que m’està servint a suportar la feina que encara em queda abans de donar a llum el meu segon fill! I sobretot una eina que seguiré usant de per vida perquè no només em dóna força i potència les meves capacitats, sinó que els efectes beneficiosos en l’atenció, la memòria, la fluïdesa verbal, la funció executiva, la velocitat de processament, la gestió de conflictes … són motius més que suficients per endinsar-se en aquest inexplorat món interior a la veu de ommm.”

“Sorpresa de veure com amb poc temps he obtingut grans resultats, amb la meditació he millorat en els aspectes de la meva vida que realment em feien falta, més concentració, rendiment, autoconfiança, presa de decisions…
No creia que aprendre aquesta tècnica m’ aportés tant, ara no m’imagino la meva vida sense ella.”

“He pogut experimentar un canvi radical de la meva vida gràcies a la meditació, ordre, claredat, paciència, pau interior i sobretot benestar són els beneficis més notables. La percepció de l’entorn canvia completament, i l’increment d’energia augmenta a unes proporcions increïbles.
Penso que en aquesta vida hi ha persones que han vingut a fer de mestres, i puc assegurar que un dels millors que he tingut és Josep Mª Clopés, moltes gràcies amic.”

“La meditació m’ha aportat molta pau, agilitat mental i creativitat. El que més m’ha sorprès es la capacitat que m’ha donat per detectar i prioritzar les tasques de valor que requereix el meu dia a dia a l’empresa. Per mi realment ha estat un abans i un desprès del curs, es com tenir una font inesgotable d’energia i empenta. Moltes gràcies Josep Maria!”

“La meditació m’ha aportat allò que estava buscant i és un equilibri intern, deixar de culpar per no tenir temps per a tot i gaudir molt més dels plaers d’aquest camí anomenat VIDA, amb més creativitat, motivació, energia i sobretot felicitat.
Josep Maria Clopés és un professor excepcional, amb una gran professionalitat, que és el que em va convidar a conèixer el món de la meditació, i de la qual cosa estic molt agraïda i contentíssima.”

“Quan vaig començar el curs de meditació em guiava una intuïció i la necessitat d’actuar en la meva vida…poc em podia imaginar el canvi que faria en tan poc temps; el gran increment de pau interior que ha transformat la meva vida cotidiana, sobreposar-me a l’angoixa i a les pors, el sentiment de millor qualitat de vida, la millora de la meva presa de decisions i gestió de temps, la paciència i la relacions amb el meu entorn… tot canvi comença en tu mateix.”

“En el curs Meditació avançada, he entès, després de molts intents, el que és realment la Meditació i com practicar-la. Se m’han acabat les excuses que no hi ha temps per meditar. Quan comprovo dia a dia que visc amb més pau interior, més harmonia i tot, el que això comporta en la meva vida, m’adono que finalment he trobat el que portava temps buscant. El que encara em sorprèn és que, una eina tan senzilla i tan assequible, generi aquests canvis tan profunds.”

“Moltes gràcies a Josep Ma Clopés pels seus ensenyaments i per ajudar-nos de manera tan meravellosa en el nostre viatge d’evolució i creixement personal.”

“Per mi la Meditació ha estat obrir una finestra a un nou món . M’ha donat energia, potència, creativitat , paciència i he pogut deixar de lluitar contra mi mateixa. He trobat en la meditació la clau per afrontar el gran repte de la VIDA amb pau, felicitat i total equilibri.”

“La pràctica de la Meditació és una porta al Món, un Món de possibilitats, de recursos personals, d’habilitats que es desenvolupen, i de creixement en tots els aspectes que , permeten a la persona, deixar de lluitar envers un mateix, per viure en un estat de total Equilibri i Pau. Aquest nou estat de calma i equilibri, et permet veure noves perspectives, nous camins, noves opcions, augmentant les teves capacitats, habilitats i competències, incrementant l’eficàcia i eficiència en el teu desenvolupament professional. Des del punt de vista personal aquest equilibri i estat de pau, et facilita una millor relació amb les persones i et dona un sentiment de gratitud, estimació i generositat envers als altres. Agraeixo profundament i de cor haver tingut al Josep M Clopés que m’ha guiat en aquest camí, de pau, equilibri i plenitud. Sense ell, no hagués estat possible”

“Només puc sentir un profund agraïment per haver-me estat transmesa aquesta eina -la meditació- en la seva senzillesa, puresa, claredat, precisió. Incorporar-la en el meu dia a dia ha estat per a mi l’inici d’un gran viatge de descobriment: d’un major silenci interior, d’una pau més profunda, de l’alegria de simplement ser, de l’amor de sentir-me, alhora, part d’un tot -acollidor i perfecte, i un tot-harmoniós i complet. La meditació és per a mi el diapasó silenciós que afina dia a dia la corda del meu propi interior, com a part d’un instrument més. És també una gran motivació sentir com la pròpia perseverança en vibrar avui alguna cosa més afinadament que ahir impulsa les altres cordes, aquelles persones amb les que em creuo a la vida, en l’àmbit professional i personal, a buscar el camí cap a la seva pròpia vibració.”

“La meditació m’aporta serenitat, neteja de ment, millor orientació positiva, poder separar allò important d’allò necessari i més empatia amb les persones més properes…”

“La meditació m’ha aportat inicialment més beneficis en la son. Dormo millor! Recordo els somnis! He notat que des de llavors, sóc més sensible a les necessitats del meu cos!”

“Vaig començar a meditar i la meva percepció de la vida fa fer un gir important: he après a canalitzar la meva energia, sóc més conscient del valor de les petites coses quotidianes; tinc més pau interior i equilibri persona. Gestiono molt millor el meu temps personal i laboral, i noto una important millora en el meu benestar físic.”

“La meditació m’ajuda a no precipitar-me, tinc la sensació d’estar més ben ubicada i em sento més calmada.”

“He observat que la meditació em feia més pacient, més tolerant, qualitats que en el món actual són de supervivència.”

“Quan vaig començar el curs de meditació, tancava els ulls i experimentava dins meu el caos i l’agitació mental. Poc a poc, i amb la pràctica de la meva ment, es va anar calmant i vaig començar a sentir una gran serenitat i una sensació de plenitud que es manifesta cada dia en la meva vida quotidiana”

“Operar en Borsa és una activitat molt exigent i la meditació ha estat una eina que ha marcat una diferència en la meva capacitat d’accedir a un estat de màxima disponibilitat de recursos.”

“La meditació va més enllà que un temps de relaxació personal, encara que també t’aporta aquest petit benestar. La meditació m’ha ajudat a retrobar el meu camí. M’ha aportat harmonia, pau interior, acceptació de l’entorn, més energia i claredat mental. Agilitat i creativitat. Meditar no és una religió, és un hàbit de vida.”

“He pogut reconstruir la meva vida laboral amb èxit. Sembla que el meu cap ha guanyat capacitat, visc amb un estrès positiu i els meus ulls descansen. Recordo els meus ulls vermells i sempre cansats (per una malaltia quan era petita). Més coses es podrien afegir com la baixada de la pressió de la sang. La meva vida és més efectiva, més activa i més oberta i pacífica.”

“La pràctica de la meditació em proporciona més perspectiva i serenitat davant de qualsevol situació.”

“La meditació, amb molts anys de constància amb la pràctica, m’ha aportat un coneixement i un sentiment de connexió amb la part més profunda del meu ésser”

“La meditació m’ha aportat claredat mental per al desenvolupament de la meva feina”

“En un món on sovint allò que és urgent ens pot fer perdre de vista allò que és important, la meditació em permet accedir a un espai de silenci, claredat i coneixement que fa que les decisions encertades siguin evidents”