Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“La meditació em permet calmar la ment i fer neteja de pensaments que mantenien el meu cos en tensió continua, creant problemes d’estrès i ansietat. Ara acabo la jornada descansat, sense tensió i relaxat. He millorat la salut i la qualitat de vida.”

“L’aprenentatge de la meditació i la incorporació d’aquesta eina a la meva vida, m’ha permès augmentar la rendibilitat en l’aspecte professional i la capacitat de gestionar el meu dia a dia de manera assertiva i sense estres.”

“El curs m’ha semblat molt interessant i necessari per a poder iniciar-me en la meditació. Endinsar-me en aquest nou món m’ha aportat tranquil·litat, claredat mental, millora en la gestió d’emocions i creixement personal. Ha estat un plaer gaudir de l’acompanyament d’en Josep Maria Clopés en el que serà aquesta nova manera d’entendre i viure la vida. Gràcies!

“Benvolgut Josep Mª, vull donar-te les gràcies per fer-me coneixeré la meditació. Un art desconegut i que m’ha fet creixeré com a persona.

Vaig descobrir la meditació en una etapa de la meva vida on més necessitava, un descarrega de tensions, un veure la vida més positivament i un poder afrontar nous reptes.
Tu em vares ajudar a endinsar-me en aquest mon i jo et vull ajudar amb alguna frase tal i com ens vares demanar.

La meditació arriba a l’estació de la vida i puges tranquil·lament sense esforç i et deixes portar. A cada estació i aprens noves tècniques i si algun dia ens trobem a la mateixa estació ho podem gaudir plegats: relaxació, pau interior motivació, empenta, visió de futur i molta felicitat.

El curs m’ha ensenyat a saber valorar les coses i persones que tens a prop, a deixa passar la vida, i a gaudir-la en cada moment.

ET DESITJO MOLTA SALUT I SOBRETOT SIGUIS MOLT FELIÇ!”