Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“Amb la meditació i mitjançant la calma i perspectiva que dona, he començat un procés d’autoconeixement i projecció personal com mai no hagués imaginat. Particularment, he obtingut una millora molt important en el descans nocturn, en la capacitat d’alliberar estrès i en la gestió de conflictes. En general, he aconseguit un sentiment molt gran de millora en la qualitat de vida a nivell físic, psíquic i espiritual.”

“El programa de meditació avançada ha obert per mi una porta cap un nou punt d’evolució i creixement personal. Una conciencia més precisa de totes les accions i pensaments que composen el meu dia a dia, m’ajuda a estar més present, amb més confiança i efectiu en les meves decisions.”

“El meu cervell estava sempre en moviment, esgotant-me en moltes ocasions i de tal manera que m’era impossible controlar-lo. La pràctica del Ioga ajudava a remetre els símptomes, però no era suficient per aconseguir el benestar i la calma interior. El curs de meditació de Josep Maria Clopés m’ha ajudat per fi a prendre el control sobre el meu cos, i al que jo anomenava “el cervell del mico”, ha desaparegut. Ara dormo molt millor, manejo les meves emocions i prenc distància enfront dels problemes. Aconseguir la pau interior no té preu, en una societat incessant en demandes i obligacions, i meditar es fa indispensable per sobreviure amb èxit al tsunami diari. El recomano sens dubte per aconseguir una vida més sana i equilibrada.”

“En una professió com la veterinària clínica de petits animals de companyia, on la presa de decisions ràpida per vetllar per la salut i benestar dels nostres pacients es tradueix en unes conseqüències emocionals evidents pels nostres clients i per tant en una responsabilitat intrínseca professional i moral, la meditació m’aporta una aturada diària necessària;un espai i un temps per descobrir, observar i reorganitzar la fisiologia i funcionament del meu jo interior perquè sigui una millor versió de mi la que actuï cada dia.”