Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“L’aprenentatge de la meditació i la incorporació d’aquesta eina a la meva vida, m’ha permès augmentar la rendibilitat en l’aspecte professional i la capacitat de gestionar el meu dia a dia de manera assertiva i sense estres.”

“La meditació m’ha obert una meravellosa porta cap a la transformació de la meva vida. M’ha aportat claredat, ordre, equilibri, calma i moltes ganes de seguir avançant. És, sens dubte, el millor regal que puc fer-me cada dia.”

“La meditació m’ha permès reforçar la meva identitat (tant a nivell personal, com professional i corporatiu) al temps que m’ha ajudat a aïllar-me del bombardeig d’idees preestablertes, distraccions i soroll als què estem permanentment sotmesos. El fet de reforçar qui som, cap a on anem i què és el que volem i el que no volem, ens dóna la força i la claredat per prendre decisions valentes i valioses que ens fan sortir de la rutina i de la nostra zona de comfort. Veiem més enllà i generem la fortalesa per avançar en la direcció dels nostres objectius, és a dir, deixem enrere l’estatisme i entrem en una dinâmica de progrés.

A nivell fisiòlogic, he aconseguit regular una situació complicada de desequilibri en el son i, gràcies a programes de meditació llargs, ara sóc capaç de trencar amb la híperactivitat i iniciar cicles complerts de 8 hores de descans. Aquesta ha estat una millora qualitativa molt significativa que, juntament amb l’increment de l’energia que he experimentat, han marcat un abans i un després en la meva vida.

La meditació… Tot un descobriment 100% recomanable!”

“Gracies Josep Mª per veure una porta que no sabia que existia. I ha un abans i un després d’haver fet el curs de meditació, entre altres coses paciència i sereno es el que m’ha aportat”