Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“Com a jugador d’èlit de billar, en els campionats es requereix d’unes funcions personals claus per guanyar: nivell alt de concentració, calma interior i claredat mental.

La meditació s’ha convertit en una eina que em permet assolir aquests valors de manera sistemàtica. M’he adonat de que el meu nivell d’energia també augmenta, i la capacitat d’alliberar-me de l’estrès i de les tensions acumulades; he guanyat més perspectiva i una millor resposta als reptes diaris, incrementant la capacitat de resolució de problemes, i més autoconfiança.

La pràctica diària de la meditació ha millorat la meva qualitat de vida: benestar personal, creativitat i relació amb l’entorn.”

“Gràcies a la Meditació em sento més vital amb més energia, és un motor que m’empeny a viure amb més intensitat. També m’ha ajudat a prendre perspectiva davant de situacions complicades.
En definitiva, s’ha convertit en una eina ja indispensable a la meva vida perquè em fa parar i m’acosta a aquesta pau interior tan anhelada.
Gràcies Josep Maria.”

“Gràcies a el curs de meditació avançada amb Josep M Clopés, he trobat la calma interior que tant anhelava i que em semblava impossible assolir. Ara gestiono millor el meu dia a dia, amb més acceptació, paciència, serenitat, energia… mai vaig arribar a imaginar tan sorprenents resultats amb tan poc temps de dedicació….
Gràcies Josep M”

“Venia buscant mètode per incorporar la meditació al meu dia a dia i us asseguro que l’he trobat. A més, he obtingut consciència, presència, capacitat d’observar i molta felicitat. Gràcies Josep Maria per fer-nos partícips d’aquest pou de saviesa mil·lenari”