Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“Gràcies a el curs de meditació avançada amb Josep M Clopés, he trobat la calma interior que tant anhelava i que em semblava impossible assolir. Ara gestiono millor el meu dia a dia, amb més acceptació, paciència, serenitat, energia… mai vaig arribar a imaginar tan sorprenents resultats amb tan poc temps de dedicació….
Gràcies Josep M”

“Som la Montse i el Thomas, una parella de quiropràctics que tenim la costum d’atendre a cursos i seminaris de forma regular amb el fi de ser la millor versió de nosaltres mateixos i poder ajudar al màxim als pacients que visitem a diari. Ja havíem fet algun cap de setmana de meditació fa uns anys. Però no va ser fins que vam tenir la serendípia de conèixer al Josep Maria Clopés, que vam descobrir que la meditació era un món que només en coneixíem la punta de l’iceberg. Immediatament, ens vam registrar al curs complet d’Executive Meditation. Cada setmana del curs, va ser un salt quàntic per a nosaltres, tant a nivell personal com a nivell professional. Amb el suport, l’estima incondicional, l’empatia i la saviesa del Clopés vam aconseguir fer una transformació des de l’interior, reprogramant el nostre cervell inconscient; el qual va significar un canvi profund, vital i potent. Literalment: un empoderament interior. Al Thomas li va treure l’ansietat en moments on la seva vida personal només empitjorava en el repte familiar que estava vivint. A la Montse, després d’haver-se fet un anàlisis de sang va veure que el seu sistema immunitari estava en perill. El primer que va fer al acabar el curs de meditació va ser repetir els anàlisis i tot tornava a estar a la normalitat. Estarem eternament agraïts de que el Josep Maria va dedicar quasi una dècada en crear Executive Meditation, perquè tots ens puguem nodrir de la seva clau de l’èxit. Desitjo a cada persona que vulgui viure una vida plena amb serenitat i integritat, que es faci el regal de vida i comenci el curs. Executive Meditation és una inversió que no té valor. Et permet tenir una vida amb sentit, equilibrada i amb pau interior. El fet de poder vibrar en una freqüència elevada et dona la oportunitat d’atraure l’èxit, la felicitat i la gent de qualitat serà part de l’harmonia que tindràs al teu voltant. I sobretot, tot allò que encara no et pots imaginar que t’està esperant… Després de la nostra experiència tenim clar que si tothom medités el món seria més agraït. Gràcies de tot cor.

Amb llum i amor.”

“La meditació ha canviat la meva vida. Des que medito cada dia estic mes connectada amb mi mateixa i amb el meu propòsit de vida. La meditació em permet aconseguir calma mental, relaxació del cos, pau interior, estar mes present per als altres, concentrar-me millor, expandir el potencial de la ment i actuar des de la consciència en el dia dia. Meditar cada dia és ara un hàbit que m’acompanya per viure de manera més conscient i aconseguir una felicitat més autèntica, més profunda.”

“La practica regular de la meditació m’ha suposat un canvi significatiu a molts nivells que he notat jo i els que m’envolten. Com a resultat gaudeixo d’una millor qualitat de vida tant a nivell físic com espiritual. Vaig arribar al curs en un temps en el que l’exigència del moment laboral i vital que estava vivint em feien funcionar en “mode supervivència” i l’acabo amb ganes, energia i tranquil·litat per donar l’abast amb el meu projecte laboral i vital i amb la sensació de tenir una miqueta de sobres per obrir nous camins. Francament estic molt contenta d’haver pogut accedir a aquesta area de coneixement des d’un punt de vista tan objectiu i contrastat, de la ma d’un mestre amb aquesta experiència tan amplia i capacitar per comunicar-la.”