Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“Gracies Josep Mª per veure una porta que no sabia que existia. I ha un abans i un després d’haver fet el curs de meditació, entre altres coses paciència i sereno es el que m’ha aportat”

“El meu interès per la meditació va començar sent molt jove. Vaig llegir molts llibres. Vaig provar practicar seguint les normes que m’indicava en aquells casos que em inspiraven més confiança. Però mai va arribar a funcionar. No em va resultar difícil descobrir per què. En tots els llibres, amb mètodes semblants, hi havia un punt en comú que s’entenia com a base fonamental de la meditació i al qual jo no aconseguia arribar. DEIXAR lA MENT eN BLANC.
Josep Maria Clopés em va donar la clau que obria el pany que em va permetre entrar per fi a aquest món i que em va confirmar el que sempre havia intuït. La meditació és una eina que permet usar la potencialitat que portem dins i que aporta uns beneficis que van creixent amb la pràctica. I sense deixar la ment en blanc. Deixant fluir. Meravellós.
Gràcies Josep Maria per haver-me ajudat a trobar el camí.”

“Portem una inèrcia que no és natural al nostre dia a dia i jo, en diversos moments de la meva vida i situacions extremes vaig sentir perdre el camí, l’orientació.
El meu cos em demanava a crits atenció i li la vaig donar.
Va aparèixer Executive Meditation gràcies a un amic, que em va deixar el llibre de Josep Maria, me’l vaig llegir i volia més, volia saber si podia aprendre més, si em podia ajudar.
Contacti amb ell, i m’informo dels cursos que feia, em vaig llançar, vaig creure, i ha estat espectacular, em sento més fort, més segura, i sobretot, reafirmada que hem d’escoltar el nostre cos molt més.
Gràcies Josep Maria, continuem.”

“L’acompanyament del Josep Maria cap al món de la meditació ha deixat una llavor dins meu que va creixent de mica en mica amb molta presència i ha enfortit la meva curiositat per seguir submergint-me dins meu i connectar amb l’estat tan potent i natural que tots i totes tenim en el nostre interior.”