Programa Superior
de meditació
Siddhis

Meditació superior per a executius: desplegant el poder il·limitat de la ment.

Què és?

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund, l’estat auto-referent de la consciència en el seu estat més pur, que representa el poder total de la Llei Natural dins la nostra pròpia existència. És un programa orientat a entrenar el nostre pensament per a funcionar en el mateix nivell d’auto-interacció amb què ho fa la natura. L’individu harmonitza la seva vida i guanya mestratge sobre la Llei Natural. El coneixement i la pràctica d’aquesta tecnologia (coneixement i ment-cos) ens disposa a aconseguir qualsevol propòsit a la vida.

El programa superior de meditació avançada Siddhis desenvolupa els estats superiors de consciència, aconseguint que la nostra vida estigui en harmonia amb la Llei Natural. Aquest és un aspecte fonamental de l’equilibri personal, la base de la nostra actuació davant dels reptes quotidians.

El programa superior de meditació avançada Siddhis és un aspecte desenvolupat del programa de meditació. Amb la meditació obrim la nostra ment conscient al seu nivell profund, a la consciència en estat pur, a un oceà il·limitat d’energia potencial, el Camp Unificat de la Llei Natural d’acord amb la descripció científica, a la base de la nostra ment, a la de cada un de nosaltres.

Amb el programa superior de meditació avançada Siddhis, ens preparem i entrenem l’habilitat de pensar i actuar des del nivell més subtil de la nostra ment, el camp de la consciència pura. Aprenent a funcionar des d’aquest nivell, la ment obté un suport més gran de la Llei Natural i ajuda a complir els nostres desitjos. Es a dir, aprenem a operar des del nivell més profund de la nostra ment, el camp de la consciència on els nostres pensaments obtenen el seu màxim nivell d’energia i propòsit, que significa un nivell de probabilitat de materialitzar-se del 100%.

Amb el programa superior de meditació avançada Siddhis, la coordinació entre la ment i el cos està altament potenciada. Pensament i acció d’una forma espontània més en harmonia amb el poder evolutiu de la Llei Natural. Això ens porta a obtenir una habilitat més gran per complir els nostres propòsits d’una forma natural i sense esforç, de manera efectiva i eficient, promovent l’evolució personal i de cada element que ens envolta.

El programa superior de meditació avançada Sidhhis, desenvolupa estats superiors d’intel·ligència, habilitat d’aprenentatge, creativitat i eficiència neurològica. Investigacions científiques indiquen que la pràctica regular del programa Siddhis permet desenvolupar una profunda integració del funcionament del cervell.

siddhis1

An EEG (electroencephalograph) 1 second sample. The signal is filterd to present only the alpha waves. The signal was acquired in the Oz position processed with scipy and saved with matplolib.
Ref. Hugo Gamboa (December 2005)


Les lectures (EEG coherència) obtingudes d’ondes de baixa freqüència (alpha), que sorgeixen de l’activitat elèctrica sincrònica i coherent de les cèl·lules cerebrals i amb alts nivells de coherència de les mateixes, comporten al cervell una manera d’operar més òptima. L’experiència de l’estat de transcendència i consciència pura, així com el procés d’operar des d’aquest nivell durant el programa de Siddhis, promou un estat extra de funcionament cerebral i fixa les bases per al màxim desenvolupament del potencial de la intel·ligència creativa individual.

El programa superior de meditació avançada Siddhis té com a objectius principals:

Portar a la pràctica de la meditació a un nivell superior per a desenvolupar estats superiors de consciencia.
Desenvolupar una nova habilitat d’operar, de funcionar, a un nivell més profund de la ment.
Aconseguir un nivell de mestratge sobre la Llei Natural amb l’objectiu de desenvolupar estats superiors d’intel·ligència, aprenentatge, creativitat i eficiència neurològica.
Incrementar el nostre nivell d’autoconfiança sobre el nostre potencial per a dirigir la nostra vida d’acord amb els nostres propòsits.
Garantir el coneixement sobre el procés de desenvolupament d’estats superiors de consciencia i com potenciar el nostre desenvolupament personal i professional.


A qui va orientat?

El programa de formació superior en meditació avançada Siddhis, està orientat a persones que desitgen potenciar i expandir els seus coneixements i habilitats en el lideratge a través del desenvolupament del potencial de la ment. L’objectiu és formar persones amb responsabilitats tant en el seu àmbit personal com professional per pensar i actuar d’una forma eficaç i eficient, amb lideratge, millorar el rendiment i la consecució de resultats. El propòsit del programa de Siddhis és accelerar els beneficis obtinguts per la tècnica de la meditació avançada i entrenar la ment a funcionar des del nivell de la consciència pura, la font del pensament. És a partir d’aquest nivell fonamental on la ment s’expandeix i es pot accedir a tot el seu potencial. Aprendre a operar des d’aquest nivell, és equivalent a funcionar amb tot el potencial mental, el 90% restant del potencial creatiu latent, que la psicologia moderna ha definit com el seu punt àlgid, el màxim repte del potencial humà, l’estat d’auto realització que descriu Abraham Maslow.

Aquest programa de formació està orientat, d’una banda, a practicants experts en meditació avançada, i per una altra banda, per a totes aquelles persones amb un interès profund i sincer per desenvolupar al màxim el seu potencial creatiu.

siddhis2

“Les persones auto realitzades tenen més potencial de rendiment i lideratge que els estrategues. Però suposen l’1% dels individus”

Josep M Clopés


El programa superior de meditació avançada Siddhis desenvolupa la persona per tal que aquesta expandeixi la seva ment a diferents nivells d’auto realització:

Percepció superior de la realitat.
Increment de l’acceptació d’un mateix, dels altres i de la natura.
Més confiança en un mateix.
Pensament i comportament espontani.
Gran increment de la creativitat.
Forta empatia cap als altres.
Preocupació per als valors humans: veritat, bellesa i justícia.

Característiques específiques del format:

Individual/Personalitzat

• A mida per al client i en funció de les seves necessitats personals, de temps i lloc.

• Plena dedicació del professor a la formació individual personalitzada.

• Personalització de la formació en funció de les seves necessitats objectives de rendiment, salut i entorn.

• Formació en un marc garantit de privacitat.

Grup/Organització

• Efecte grup. Generació de dinàmica de grup i enriquiment a través de les experiències compartides.

• Visió individual dins del grup. El grup genera un marc de referencia per a cada participant.

• A mida, en funció de les necessitats de grup i/o de la organització.

Característiques clau: raons per les quals escollir el programa

El programa de formació en meditació avançada pot realitzar-se tant en format individual i personalitzat (tailor-made experience) com en grup o organització.
La formació conté un programa integral personalitzat de 23 tècniques que es basa en formació teòrica i pràctica. Incideix en la comprensió teòrica de les bases per al desenvolupament del lideratge i el rendiment efectiu. Inclou blocs de seguiment, revisions i aporta noves eines per ampliar i consolidar la formació. El programa pot ser en format individual o en grup.

 

L’estructura del programa és la següent:

 

siddhis3

 

El curs es composa de dues parts: teòrica i pràctica, sent la seva estructura la següent:

• Classes de 4 hores (mínim), un dia al mes, amb una duració global aproximada de 8 mesos (mínim).

El contingut del programa de formació és els següent:

Es tracta d’un programa complex que inclou un procés de introducció i preparació.

Es realitzarà una avaluació inicial per a posar les bases dels indicadors de millora (KPIs) i el punt de partida. Posteriorment es realitza una avaluació a l’equador del programa i una altra avaluació al final per a tenir una perspectiva objectiva del progres.

Cada bloc de tècniques profunditza en la pràctica d’operar des del camp profund de la ment desenvolupant resultats específics i creant una expansió de la mateixa; amb això establirem els canvis fisiològics necessaris per a donar suport a un procés superior d’operar.

Al final del programa de formació es realitzarà una presentació de resultats i un informe final individual.

Format, duració i ubicació?

Format
Duració
Individual
De 25 hores (mínim)
Grup
De 31 a 37 hores


La formació es realitza amb una classe al mes durant uns vuit mesos.
Cada classe té una mitjana de quatre hores.

Els programes de formació es poden realitzar en:

Programa
Lloc
Localizació
Programa Superior Siddhis
Executive Meditation
A les instal·lacions de Executive Meditation.