Programa de
meditació avançada
per a executius

Què és?

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació. Tots tenim la necessitat vital de desenvolupar el nostre nivell de talent, creativitat i lideratge per donar compliment als nostres propòsits.
És un programa de formació que augmentarà el teu coneixement i habilitats sobre el teu potencial mental i físic, aplicat a la gestió personal i professional. Crearàs la teva pròpia i única experiència de meditació avançada que et prepararà per a una nova manera de ser, de pensar i d’operar utilitzant el potencia creatiu total i latent que resideix en el nivell més profund de la teva ment, per al desenvolupament dels teus propòsits personals i professionals. Aprendràs la gestió efectiva de l’energia personal en un entorn dinàmic.

A qui va orientat?

Els programes de formació per a organitzacions han estat dissenyats i desenvolupats per a persones orientades al rendiment personal, professional i a la consecució de resultats. Persones amb un sentit de la orientació pragmàtic, però necessitades d’eines poderoses i útils per al desenvolupament del seu potencial creatiu. Persones que, a més a més, persegueixen l’equilibri entre els seus reptes personals, professionals i la seva vida privada. El sentit del benestar físic, mental i de l’entorn. El control sobre el nivell d’estrès i la capacitat de gestionar el caos dinàmic des de la calma, la serenitat i l’efectivitat. Directors generals, funcionals, membres de consells d’administració, persones amb responsabilitats dins d’organitzacions, esportistes que necessiten millorar el rendiment; persones que per les seves activitats estan lligades a la presa de decisions sota pressió, tensió i resultats.

Característiques específiques del format:

Individual/Personalitzades

A mida per al client i en funció de les seves necessitats personals, de temps i lloc.

Plena dedicació del professor a la formació individual personalitzada.

Personalització de la formació en funció de les seves necessitats objectives de rendiment, salut i entorn.

Formació en un marc garantit de privacitat.

Grup/Organització

Efecte grup. Generació de dinàmica de grup i enriquiment a través de les experiències compartides.

Visió individual dins del grup. El grup genera un marc de referència per a cada participant.

A mida, en funció de les necessitats de grup i/o de la organització.


Característiques clau: Raons per les quals escollir el programa

El programa de formació en meditació avançada pot realitzar-se tant en format individual i personalitzat (tailor-made experience) com en grup o en organització.

L’estructura del programa és la següent:

avanzada1


El curs està format de dues parts: teòrica i pràctica, amb l’estructura següent:

Classes de 2 hores (mínim), un dia a la setmana, amb una durada global d’entre 6 i 9 setmanes en funció del format.

El contingut del programa de formació és el següent:

Revisar el rang complet del nostre potencial humà i demostrar com aquest rang permetrà, de manera progressiva, millorar les nostres habilitats encarades al rendiment i a la qualitat de vida. També introduïm sense esforç a la tècnica de meditació avançada per a realitzar de manera efectiva el nostre potencial humà.

Aplicar els temes de desenvolupament del rendiment individual posant èmfasi en el lideratge, els beneficis, els fonaments i la preparació per a l’aprenentatge. Establirem els indicadors de rendiment i el punt de partida.

Aprenentatge de la tècnica de meditació profunda per al desenvolupament progressiu dels estats avançats de consciència, amb l’objectiu de millorar el rendiment individual, col·lectiu, de lideratge i felicitat.

Validació del procés d’aprenentatge, de la consecució dels resultats durant el programa de formació i garantir l’estat de progrés.

Revisió del desenvolupament del “peak performance” i consolidació de forma sòlida de l’aprenentatge i de l’ús correcte de la tecnologia. Avaluació final dels indicadors.

Resultats i informe: Al final del programa de formació es realitzarà una presentació dels resultats del progrés i s’entregarà un informe final.


Format, durada i ubicació?

Format
Durada
Individual
De 16 a 18 hores (6 setmanes)
Grupo
De 18 a 23 hores (de 6 a 9 setmanes)


Els programes de formació es poden realitzar a:

Programa
Lloc
Localització
Meditació
Avançada
“In company”
A les instal·lacions del client.
Executive Meditation
A les instal·lacions de Executive Meditation.