Executive Meditation: meditació i espiritualitat


En aquesta entrevista Josep Maria aborda la relació entre la meditació i l’espiritualitat. S’hi repassa des de la visió històrica filosòfica sobre el concepte de l’esperit, a través d’Aristòtil, Plató i / o el visó de Sant Tomàs d’Aquino a l’edat mitjana i la seva enorme contribució, fins a dimensions paral·leles com la teologia i filosofia; Josep Maria reflexiona sobre l’experiència personal i íntima de nosaltres mateixos que ens condueix cap a una relació amb la Natura, amb Déu i la conquesta de la llibertat. La meditació com a eina de desenvolupament del nostre sistema nerviós, l’expansió de la ment i la consciència; així com a eina clau per donar suport al desenvolupament de les nostres inquietuds espirituals. Una entrevista que ens inspira i condueix a profundes i transcendents reflexions.

Entrevista amb Toni Calvet: La meditació com a eina de transformació


En aquesta entrevista a tres, Imma, Toni i Josep M aborden els canvis que emergeixen de la pràctica de la meditació a través d’un testimoni honest i transparent. Com la pràctica regular, genera canvis en el comportament i millora la nostra qualitat de vida. És una entrevista plena de detalls sobre un procés de transformació personal a través de la meditació. Una entrevista molt inspiradora. “Ara amb la meditació he après a destriar el gra de la palla i ser conscient de la inconsciència dels altres quan els veig gastar inútilment energies en discussions o diàlegs absurds.”

Meditació, tècnica, origen, programa formació


En aquest vídeo Josep Mª exposa l’origen i funcionament de la tècnica de meditació que ensenya. Comenta la metodologia per al desenvolupament de la personalitat i arribar a un estat d’auto realització. També apunta sobre el programa de formació d’Executive Meditation, l’estructura del programa i els requisits. El valor de la meditació per al procés de meditar i l’impacte en el nostre cervell, els canvis en el comportament i la millora de la nostra qualitat de vida; l’expansió de la consciència i el desenvolupament del nostre sistema nerviós.

Meditació i física quàntica


En aquest vídeo Josep M. descriu la relació entre l’experiència subjectiva de la meditació i la física quàntica. Som part de l’Univers, però el més important és que l’Univers està dins nostre. El camí de desencontre entre la filosofia i la ciència i la seva retrobament al segle XXI. El descobriment del Bosó de Higgs. Com la meditació ens permet experimentar el camp d’energia que crea i sustenta l’Univers. La resposta dins de nosaltres mateixos.

¿Què és la meditació?


Josep M. descriu amb precisió que és la meditació, que se sent quan es practica i la relació entre la ment i el cos. La diferència de l’estat de meditació i les tècniques per produir aquest estat. L’alliberament de l’activitat i el procés de transcendència. L’emergència del talent des del nivell més profund de la ment. La diferència dels estats de consciència. La fisiologia de l’estat de meditació i l’impacte en el comportament. Com la pràctica diària de la meditació transforma la nostra vida diària. Excel·lent comprensió sobre l’estat de meditació.

Meditació i Empresa


En aquesta entrevista realitzada per Imma Arias al programa de ràdio “Camí a l’Èxit”, Josep M. Clopés descriu el valor de la meditació en les organitzacions. Aborda les condicions d’exigència a què estan sotmesos els directius en entorns d’alt rendiment, alta responsabilitat i alts nivells d’estrès. La necessitat que tenen les organitzacions de millorar els seus resultats a través de millorar el lideratge dels seus equips. Com la meditació pots ser una eina fonamental en la millora personal dels directius i en conseqüència, influenciar a les organitzacions. Aborda l’emergència del talent i el desenvolupament de l’habilitat de calmar la ment i propiciar l’emergència del potencial creatiu latent que resideix al nostre nivell més profund de la nostra ment, a través de la meditació de manera sistemàtica. Com els canvis que produeix la meditació afecta el comportament humà, millorant la presa de decisions en el si de les organitzacions. Com la meditació pot ajudar a la millora de la maduresa psicologia de la persona. Excel·lent contingut per comprendre com la meditació pot ser inclosa dins de les organitzacions i la millora del rendiment dins de les mateixes!.

Entrevista a Josep M. Clopés d’Executive Meditation per Imma Arias al programa “Camí a l’Èxit”

Entrevista per conèixer millor i de manera més propera al fundador d’Executive Meditation. Al llarg de l’entrevista, rica en detalls, Josep Maria descriu de manera succinta que és i no és la meditació, els beneficis, exposats de manera objectiva, la pràctica diària, l’impacte en la nostra vida quotidiana, els programes de formació, com a millora del rendiment i la productivitat, com integrar la meditació en la nostra vida quotidiana com a tecnologia humana que ens permeti donar resposta als nostres reptes. La conveniència d’informar-se abans d’anar a un programa de formació i entrenament en meditació. Una entrevista que aporta informació fonamental i ¡reveladora!.

Els beneficis de la meditació: petits canvis seran grans canvis

Evoca els beneficis de la meditació basats en evidències. La meditació expandeix la ment, transforma la nostra forma de sentir, pensar i actuar; produeix beneficis contrastats de pau interior, reducció de l’estrès i l’ansietat, salut integral, creativitat, claredat, energia, rejoveniment. El veritable lideratge sorgeix del teu interior. Aprèn a meditar amb Executive Meditation.

Meditació per a directius i executius: referències

Evoca i inspira a directius i executius a l’aprenentatge i pràctica de la meditació. Aprendre a conèixer, controlar i gestionar el poder il·limitat que resideix en la nostra ment, en el nostre interior; el control sobre el nivell d’estrès, la gestió dels reptes diaris des d’un estat de calma interior, així com el desenvolupament del nostre potencial, de la nostra intel·ligència creativa, del nostre talent. Meditar és desenvolupar la nostra experiència pròpia de meditació i generar transformació. Aprendre a utilitzar els nostres propis recursos de manera eficient i eficaç, la ment i el nostre sistema nerviós per generar nivells d’alt rendiment. Cites de persones executives i directius que han estudiat la meditació en Executive Meditation.