Executive Meditation: “Meditació i vida després de la vida” (part 3)


(Video en Castellà) Arran de la gran acollida de la primera i segona part sobre aquest integrant i apassionant tema, Josep M Clopés és novament interpel·lat per les preguntes d’Imma Arias en el marc del programa de Ràdio / Televisió de Tevecat. És la meditació l’eina per connectar amb el més enllà? ¿Què és l’Horitzó de successos ?, existeixen manifestacions de persones que han mort ?, poden aquests manifestar-?, els mèdiums poden ser un camí de contacte amb els éssers estimats que han mort ?, existeix la telepatia? … i moltes més preguntes. Josep M., ens ofereix una visió serena, reflexiva i objectiva a preguntes complexes aportant més claredat. Suggereix que la meditació és l’eina per potenciar la nostra percepció i portar-la més enllà dels límits físics, obrir la nostra ment i aconseguir major comprensió de la realitat. Una entrevista ¡reveladora!

Executive Meditation: Meditació i vida després de la vida (COMB)


(Vídeo en català) En aquesta conferència en el marc de l’il·lustre Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, ​​Josep M Clopés realitza una exposició brillant i aclaridora de la valor de la meditació com a eina per respondre a la pregunta si hi ha vida després de la vida. La conferència transcorre a través de les reflexions sobre les equivalències en l’Univers: forats negres, experiències properes a la mort (ECM), la meditació, neurofisiologia de la meditació, obertura dels sentits i l’expansió la ment. Josep exposa de manera generosa, tres experiències personals properes a la mort i descriu els elements comuns de les ECMS. També exposa la relació entre la meditació i la física quàntica. El profund significat de la descoberta de l’bosó de Higgs i la proposta que la consciència és el camp unificat de la llei natural. La meditació ens permet accedir a la informació de l ‘ “horitzó de successos”. Una conferència impressionant que no et deixarà ¡indiferent!

Executive Meditation: Meditació i l’origen de la consciència


(Video en Castellà) Una entrevista desafiant i apassionant. Josep M Clopés defineix el concepte de consciència i aborda l’origen de la consciència. És la matèria, el cervell l’origen de la consciència o es la consciència l’origen de la matèria? L’entrevista navega entre la visió de la intel·ligència artificial i la física moderna per reflexionar sobre l’origen de la consciència. Traça de manera brillant, la reversió de l’origen de la consciència i planteja, que l’existència mateixa, Té sumi origen en la consciència. És la meditació la porta a la consciència? La nostra ment i el nostre cervell té la capacitat de tocar la intel·ligència creativa de la natura dins de nosaltres mateixos. És una entrevista que ens dirigeixen cap a una comprensió del nostre paper en l’Univers. ¡Fascinant!

Executive Meditation: Meditació i vida després de la vida (part 2)


(Video en Castellà) Arran de la gran acollida de la primera part sobre aquest integrant i apassionant tema, Josep M Clopés és novament interpel·lat per les preguntes d’Imma Arias en el marc del programa de Ràdio / Televisió de Tevecat. És la meditació una eina que ens pugui donar certesa sobre la vida després de la vida? ¿La meditació ens pot ajudar a connectar amb persones que estan en l’altra vida? A una pregunta directa d’Imma, Josep M revela una experiència directa de “aixecament de l’ànima” en moment de transició d’un familiar en el llit de mort. Es descriuen detalls d’experiència properes i semblants a la morta, en estat de vigília i meditació. Com l’experiència propera a la mort supera la por a la mort. Com la meditació obre portals de percepció que ens porta a comprendre els misteris de la vida i la mort. Una entrevista plena de detalls. Una entrevista atrevida, sobre el misteri de l’existència després de la vida.

Executive Meditation: Meditació i vida després de la vida (Part 1)


(Vídeo en Castellà) Impressionant entrevista! Josep M Clopés aborda les desafiants preguntes d’Imma Arias sobre la meditació i la vida després de la vida. ¿Hi ha vida després de la vida? ¿És la meditació l’eina per respondre a aquesta pregunta transcendental? Podem percebre els estats subtils de la nostra existència i altres dimensions. Des del moment present, des de la vida física, podem experimentar diferents dimensions i presència d’éssers.
El significat de les experiències properes a la mort. I aborda el cicle de la vida i rencarnación. La nostra oportunitat veritable està en la vida. La mort, és una transició en el cicle infinit. Apassiona’t i hipnotitzant entrevista, plena de destalles que aborda la Consciència com la font de poder.

Executive Meditation: ¿S’ha sobrevalorat la meditació? Veritat o mite


(Vídeo en Català) Una potent i desafiant entrevista! Josep M Clopés aborda les desafiants preguntes d’Imma Arias sobre la veritat o el mite de la meditació. Les investigacions científiques de la meditació han aportat alguna llum a develar el mite de la meditació, o més que un mite és una poderosa eina. La diferència entre meditació i pràctiques contemplatives. Una entrevista plena de detalls de valor que t’atrapa i et submergeix a la vora d’una nova era. El descobriment de el poder de la meditació. ¡Imprescindible!

Executive Meditation: Em costa meditar


(Audio en català) Impressionant entrevista a l’espai de l’Ofici de Viure de Gaspar Hernández (Catalunya Ràdio). Josep M Clopés acompanyat de Manel Saltor, professor de meditació en mindfulness i vipassana, escriptor de el llibre “Ment oberta”, aprofundeix en els detalls de les dificultats de la pràctica de la meditació. Per què hi ha persones que els costa meditar? ¿No tothom té accés a l’estat de meditació? ¿Has d’estar entrenat a gestionar la teva pròpia ment per meditar? Aquestes i moltes altres preguntes són abordades amb un luxe de detalls que ens condueixen a prendre consciència que si bé el concepte de meditar és senzill en la pràctica és més complex. Si ets algú que intentes la meditació, et sentiràs penamente identificat amb les descripcions. Si ets algú que ja practica la meditació de manera regular veuràs detalls de gran valor. I si encara ets algú que encara no s’ha atrevit a meditar, llavors trobaràs inspiració per fer-ho. En definitiva, una entrevista de detalls que et sorprendran. Imprescindible!

Executive Meditation: Meditació i contemplació


(Audio amb català) Impressionant i poderosa entrevista! Gaspar Hernández aborda la meditació i la contemplació en una entrevista a tres en el seu espai “L’Ofici de Viure” de Catalunya Ràdio. Al costat de Miriam Subirana, Josep M. Clopés aborda el repte de la meditació i la contemplació a través d’una poderosa visió de futur de el paper de la meditació avançada en la transformació de la nostra vida i la societat. la meditació representa l’activació de la consciència, fem vibrar la consciència en estat pur i fem emergir els valors de la intel·ligència creativa de la Naturalesa que resideixen dins de nosaltres mateixos a el nivell de la ment conscient. la meditació és una eina poderosa per agafar el control de la nostra vida. la meditació representa una metodologia d’alliberament personal. La meditació ens permet assolir la font de la intel·ligència creativa de la Naturalesa. Caminem cap a la Autorealització, la Il·luminació, la Consciència Còsmica i la Unitat. Una entrevista ¡Imprescindible!

Executive Meditation: La importància de la Meditació en el moment actual, com ens pot ajudar?


(Audio en Castellà) Entrevista realitzada per Imma Arias en el marc de el programa Camí a l’Èxit i Tvecat. Josep M Clopés explica de manera clara i magistral el valor de la meditació en el moment de crisi actual. Com la meditació ens pot ajudar a superar els nostres pensaments, emocions, pors i prendre millors decisions. La meditació i el nostre benestar, com la meditació influeix en la salut. La definició de la meditació i el paper de les diferents tècniques. L’impacte en el comportament humà i la clau de la sostenibilitat de l’Planeta. La meditació et permet fer emergir la intel·ligència creativa de la Naturalesa. La gran eina d’empoderament personal de segle XXI. Una entrevista màgica i hipnotitzant. Imprescindible!

Executive Meditation: Lideratge, talent i meditació: la tecnologia de transformació de segle XXI


(Vídeo en idioma català) Conferència realitzada a la seu central de Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). Presentat pel Dr. Manuel Sans, Josep M. Clopés ens introdueix en una profunda reflexió sobre la necessitat de l’lideratge conscient per fer front a la crisi més del que portem de segle. Ens explica com la Meditació Avançada es convertirà en l’eina més poderosa de empoderament personal de l’Segle XXI. Per a això ens fa una síntesi de la connexió de el camp de la consciència i el camp Unificat de les Lleis de la Naturalesa que descriu la física quàntica. I com que la meditació es converteix en aquesta tecnologia que transforma la nostra fisiologia i expandeix la ment. Presenta un formidable estudi, realitzat amb eines que provenen de la psicologia i la neurociència, de l’impacte en el funcionament de el cervell a través de la meditació. Una evidència científica de com la meditació avançada, es formula com a eina fonamental de desenvolupament personal. Un webinar impressionant i imprescindible!