Executive Meditation: Meditació ¿és la tecnologia del segle XXI?


(Audio en català) Una entrevista formidable i profunda. Gaspar Hernández entrevista a Josep M Clopés (Executive Meditation) per abordar una nova mirada de la Meditació ¿és la meditació la tecnologia del segle XXI? Josep Mª afirma que les societats que introdueixin intensament la meditació en la pràctica diària com a eina de potenciació personal (lideratge) seran més equilibrades, justes, sostenibles i altament poderoses. Com podem abordar els reptes i les expectatives a curt termini? La meditació, com a metodologia implementada amb els recursos físics (la ment i el sistema nerviós) permet que emergeix la intel·ligència creativa aplicada a la resolució de problemes de manera eficaç i eficient. Una entrevista poderosa, dinàmica i plena de detalls que suposa una mirada significativa de la meditació, més enllà del visó clàssica transpersonal. Una entrevista ¡reveladora!

Executive Meditation: Lideratge conscient


(Àudio en Català) Una entrevista potent! En una entrevista a tres, Gaspar Hernández aborda amb Josep M Clopés, juntament amb Joan Quintana, psicòleg i coach el nou salt en el lideratge: lideratge conscient. Principis, integritat, obert a la intuïció, energia, creativitat, empatia, inspiració, talent; tot això forma part del lideratge conscient. Josep M. aborda el repte del lideratge conscient des d’una visió àmplia històrica, des d’un passat recent fins em moment actual. Les bases del lideratge conscient partint d’un mateix i representa un veritable salt quàntic. El valor de la meditació en el procés de desenvolupament personal i potenciació del lideratge veritable, ¡conscient! Com la meditació transforma la teva mirada i percepció per prendre les regnes de la teva vida. La manca de lideratge en la política dels temps actuals. Com la meditació ajuda al procés de portar el lideratge a un altre nivell, més enllà dels valors, al veritable nivell superior de lideratge, conscient i connectat amb les lleis de la Natura. Una entrevista ¡imprescindible!

Meditació: “La vida” Qüestió de sort ?!


Una entrevista profunda! A la vida, l’èxit és qüestió de sort? Josep M aborda preguntis incisives i importants sobre el nostre potencial per dirigir la nostra vida. Com fer emergir el nostre potencial interior. Prendre les regnes de la nostra vida i el valor de la visió interior per dirigir el nostre camí cap a l’èxit. Les opcions emergeixen del nostre interior i s’organitzen per prendre forma i materialitzar-se. Què fas amb el teu temps? Ha què dediques la teva energia? Quin serà el teu llegat? ¡Reinvertir! I el valor de la meditació com a eina de transformació. Josep M. descriu de manera magistral l’experiència íntima de transcendència, una experiència vital que produeix canvi i revelació. Connexió interior, amb la Consciència i amb les lleis de la Natura. Submergir-se en el camp profund de la Consciència. ¡Imprescindible!

Meditació: El poder de la mirada interior i les claus de l’èxit


Una conferència magistral davant de més de 150 empresaris en el marc del Col·legi d’Arquitectes de Barcelona. Josep M. desenvolupa tres idees: el poder de la mirada interior, el lideratge i les claus de l’èxit. Un testimoni personal, íntim i generós que ens permet conèixer més la seva trajectòria, com a manera d’il·lustrar de manera autèntica el poder de la mirada interior, el lideratge a través del coneixement del talent personal i els valors; finalment, aborda les claus de l’èxit, i com la meditació esdevé l’eina fonamental per a potenciar-se de manera definitiva. Una conferència de gran valor pels seus missatges autèntics i inspiradors. Imprescindible!

Executive Meditacion: Meditació a l’Empresa


Una entrevista formidable! En Gaspar Hernández entrevista a Josep M. Clopés. Una entrevista completa i desafiant entre en Gaspar i el Josep Maria. Abordant la meditació des de múltiples dimensions, com a eina de desenvolupament personal, professional i en l’entorn empresarial, d’alt rendiment. L’aportació de valor de la meditació per a alts executius; elements de pràctica, de mecànica i dinàmica. La mirada objectiva des de la neurociència. Els beneficis directes, la seva validació a través de metodologia d’avaluació sistemàtica. La meditació com una eina superior de potenciació del lideratge, l’emergència dels valors i la superació de l’ego. La meditació com a eina de potenciació de l’auto lideratge es tradueix en la reducció de l’entropia i la millora del la rendibilitat. Una entrevista, simplement, ¡apassionant! Un viatge pel mapa de detalls sobre la meditació avançada dins les organitzacions empresarials i d’alt rendiment.

Executive Meditation: consciència i valors


Una entrevista desbordant! En un inici, es produeix un canvi de rols Josep Clopés entrevista a Imma Arias, com a alumna d’Executive Meditation i ella ofereix un testimoni personal de primera línia que sorprèn i clarifica. Com la meditació li genera calma persona i millora en la presa de decisions entre una llarga llista de beneficis experimentats. A partir d’un determinat moment l’entrevista fa un gir i Josep M Clopés desenvolupa, de manera magistral, el canvi lent i profund que genera a la persona la pràctica regular de la meditació. Com la meditació a poc a poc va generant un procés de transformació en un increment de consciència i l’emergència dels valors humans que uneixen les persones i ens focalitzen en el bé comú. Com podem influir des de l’estat de meditació per fer que les coses passin en la teva vida. Una entrevista plena de colors i detalls de gran riquesa i interès per gaudir-la.

Executive Meditation: el valor de la meditació en la nostra vida


En aquesta entrevista, Josep M Clopés aborda el valor de la meditació en la nostra vida, des de molts punts de vista. Descriu en detall la pròpia experiència de la meditació, els recursos personals i la seva implicació en la nostra vida quotidiana com a eina de transformació. Com la meditació et entrena a operar des del camp de la consciència i portar les nostres intencions a la realitat superant la inclinació que resideixen en els nostres desitjos. Dóna claredat a les diferències entre els diferents tipus de meditació. El valor de la formació estructurada en l’aprenentatge de la meditació. Com la meditació serà una autèntica revolució dins de la societat i l’impacte en el desenvolupament de l’individu. Una entrevista sincera, oberta i espontània plena de detalls clarificadors i de valor.

Executive Meditation: Meditació Avançada i Neurociència


En aquesta entrevista a tres, Josep M Clopés, juntament amb Jaume Esteve del Centre de Psicologia Mental Àrea, aborda la Meditació i la neurociència. En l’entrevista es detalla a fons els conceptes de la Neurociència, neurolideratge i de la Meditació Avançada com una potent eina de desenvolupament de la ment i del sistema nerviós. En l’entrevista, Jaume i Josep M. desenvolupen una clara i profunda explicació de la meditació vista des de la perspectiva de la neurociència. S’expliquen els canvis neuro físics que es produeixen a través de la pràctica de meditació avançada i com es generen els beneficis i els canvis en el nostre comportament millorant el rendiment i el nostre estat de benestar i salut. La diferència entre la relaxació i la meditació avançada. Es repassen els beneficis directes de la pràctica regular de la meditació. Mesuraments objectius de neuro registres que verifiquen els nivells d’activitat singular i el creixement de les ones alfa relacionades amb els estats de meditació. Una entrevista profunda, àmplia i apassionant plena de detalls que donen una comprensió molt clarificadora sobre els beneficis de la meditació avançada a través de les aportacions de la neurociència.

Montcada radio: l’aventura de la vida entrevista Josep M Clopés (àudio)


En aquesta entrevista per Moncada Radio, el conegut l’entrevistador Josep Antoni Teixidor interpel·la al Josep M Clopés d’Executive Meditation dins el marc del programa de radio “l’Aventura de la vida” sobre la meditació, els beneficis, l’experiència personal, l’estat de meditació i la seva incorporació en el dia a dia. Cóm es pot aprendre la meditació de manera correcta. També parla de les evidencies científiques que avala el potencial de la persona per realitzar l’estat de consciencia pura. Una entrevista plena de detalls per entendre el valor de la meditació en la nostra vida.

Entrevista amb Francesc Ibáñez sobre la meditació com a procés de canvi continu


En aquesta entrevista a tres, Josep M. Clopés aborda amb un testimoni real, la meditació com a eina de potenciació de canvi. Francesc Ibáñez és un Consultor d’empreses amb menys d’un any de pràctica de meditació. Francesc aborda el seu testimoni real de manera honesta i amb meridià pragmatisme els beneficis de la meditació en el seu dia a dia i el procés de transformació i millora personal a la: presa de decisions, en entorns incerts i sota pressió. Francesc explica com meditació afecta de manera positiva la nostra relació amb l’entorn i desperta el sentiment d’Unitat. La meditació desenvolupa l’habilitat de calmar la ment i permetre l’emergència del talent i la intuïció. Francesc assenyala com la meditació genera un estat d’estar “permanentment atent”. Una entrevista plena de detalls i centelleigs de claredat.