Executive Meditacion: Meditació a l’Empresa


Una entrevista formidable! En Gaspar Hernández entrevista a Josep M. Clopés. Una entrevista completa i desafiant entre en Gaspar i el Josep Maria. Abordant la meditació des de múltiples dimensions, com a eina de desenvolupament personal, professional i en l’entorn empresarial, d’alt rendiment. L’aportació de valor de la meditació per a alts executius; elements de pràctica, de mecànica i dinàmica. La mirada objectiva des de la neurociència. Els beneficis directes, la seva validació a través de metodologia d’avaluació sistemàtica. La meditació com una eina superior de potenciació del lideratge, l’emergència dels valors i la superació de l’ego. La meditació com a eina de potenciació de l’auto lideratge es tradueix en la reducció de l’entropia i la millora del la rendibilitat. Una entrevista, simplement, ¡apassionant! Un viatge pel mapa de detalls sobre la meditació avançada dins les organitzacions empresarials i d’alt rendiment.

Executive Meditation: consciència i valors


Una entrevista desbordant! En un inici, es produeix un canvi de rols Josep Clopés entrevista a Imma Arias, com a alumna d’Executive Meditation i ella ofereix un testimoni personal de primera línia que sorprèn i clarifica. Com la meditació li genera calma persona i millora en la presa de decisions entre una llarga llista de beneficis experimentats. A partir d’un determinat moment l’entrevista fa un gir i Josep M Clopés desenvolupa, de manera magistral, el canvi lent i profund que genera a la persona la pràctica regular de la meditació. Com la meditació a poc a poc va generant un procés de transformació en un increment de consciència i l’emergència dels valors humans que uneixen les persones i ens focalitzen en el bé comú. Com podem influir des de l’estat de meditació per fer que les coses passin en la teva vida. Una entrevista plena de colors i detalls de gran riquesa i interès per gaudir-la.

Executive Meditation: el valor de la meditació en la nostra vida


En aquesta entrevista, Josep M Clopés aborda el valor de la meditació en la nostra vida, des de molts punts de vista. Descriu en detall la pròpia experiència de la meditació, els recursos personals i la seva implicació en la nostra vida quotidiana com a eina de transformació. Com la meditació et entrena a operar des del camp de la consciència i portar les nostres intencions a la realitat superant la inclinació que resideixen en els nostres desitjos. Dóna claredat a les diferències entre els diferents tipus de meditació. El valor de la formació estructurada en l’aprenentatge de la meditació. Com la meditació serà una autèntica revolució dins de la societat i l’impacte en el desenvolupament de l’individu. Una entrevista sincera, oberta i espontània plena de detalls clarificadors i de valor.

Executive Meditation: Meditació Avançada i Neurociència


En aquesta entrevista a tres, Josep M Clopés, juntament amb Jaume Esteve del Centre de Psicologia Mental Àrea, aborda la Meditació i la neurociència. En l’entrevista es detalla a fons els conceptes de la Neurociència, neurolideratge i de la Meditació Avançada com una potent eina de desenvolupament de la ment i del sistema nerviós. En l’entrevista, Jaume i Josep M. desenvolupen una clara i profunda explicació de la meditació vista des de la perspectiva de la neurociència. S’expliquen els canvis neuro físics que es produeixen a través de la pràctica de meditació avançada i com es generen els beneficis i els canvis en el nostre comportament millorant el rendiment i el nostre estat de benestar i salut. La diferència entre la relaxació i la meditació avançada. Es repassen els beneficis directes de la pràctica regular de la meditació. Mesuraments objectius de neuro registres que verifiquen els nivells d’activitat singular i el creixement de les ones alfa relacionades amb els estats de meditació. Una entrevista profunda, àmplia i apassionant plena de detalls que donen una comprensió molt clarificadora sobre els beneficis de la meditació avançada a través de les aportacions de la neurociència.

Montcada radio: l’aventura de la vida entrevista Josep M Clopés (àudio)


En aquesta entrevista per Moncada Radio, el conegut l’entrevistador Josep Antoni Teixidor interpel·la al Josep M Clopés d’Executive Meditation dins el marc del programa de radio “l’Aventura de la vida” sobre la meditació, els beneficis, l’experiència personal, l’estat de meditació i la seva incorporació en el dia a dia. Cóm es pot aprendre la meditació de manera correcta. També parla de les evidencies científiques que avala el potencial de la persona per realitzar l’estat de consciencia pura. Una entrevista plena de detalls per entendre el valor de la meditació en la nostra vida.

Entrevista amb Francesc Ibáñez sobre la meditació com a procés de canvi continu


En aquesta entrevista a tres, Josep M. Clopés aborda amb un testimoni real, la meditació com a eina de potenciació de canvi. Francesc Ibáñez és un Consultor d’empreses amb menys d’un any de pràctica de meditació. Francesc aborda el seu testimoni real de manera honesta i amb meridià pragmatisme els beneficis de la meditació en el seu dia a dia i el procés de transformació i millora personal a la: presa de decisions, en entorns incerts i sota pressió. Francesc explica com meditació afecta de manera positiva la nostra relació amb l’entorn i desperta el sentiment d’Unitat. La meditació desenvolupa l’habilitat de calmar la ment i permetre l’emergència del talent i la intuïció. Francesc assenyala com la meditació genera un estat d’estar “permanentment atent”. Una entrevista plena de detalls i centelleigs de claredat.

Executive Meditation: Meditació i salut


En aquesta entrevista Josep Clopés aborda la relació entre la meditació i salut. Aclareix els efectes de la pràctica diària de la meditació en la nostra salut. La meditació com a sistema de desenvolupament personal en comparació amb els sistemes terapèutics. Els factors que afecta la nostra salut i com la meditació ofereix suport directe a la creació del nostre estat del benestar. La meditació com a eina fonamental de generació d’equilibri intern i millora de relació amb el nostre entorn. La meditació millora la nostra presa de decisions per trobar els camins de millorar la nostra salut i alhora, ens permet descarregar els nivells d’estrès diari. Una eina fonamental per a generar un estat fonamental de salut i assolir èxit personal i professional.

Executive Meditation: Programa Superior de Meditació


En aquesta entrevista Josep Clopés descriu fins a quin nivell es pot portar la meditació. Explica quina és l’evolució de la meditació per desenvolupar estats superiors de consciència. Desenvolupar l’habilitat d’operar des del nivell més poderós de la ment, el nivell de la consciència. Com la meditació en la seva forma superior desenvolupa la percepció més enllà dels límits coneguts i àmplia la nostra comprensió de la realitat i ens empeny cap a un nivell de desenvolupament integral de la personalitat, d’auto realització. Aborda la relació entre la meditació i els conceptes actuals del poder de l’atracció i el poder de l’ara. Com fem que les coses passin? Una entrevista reveladora.

Executive Meditation: La meditació, impulsant el canvi en les organitzacions


En aquesta entrevista a tres, Josep M. Clopés creador d’Executive Mediation acompanyat d’un testimoni sincer i honest que valida la seva formació. Luisa Moral Calvo, advocada i sòcia del prestigiós bufet Poch & Advocats Associats d’Igualada. Quan la Meditació es fa imprescindible en les organitzacions: creació de talent, generació de benestar personal i clima laboral. Una entrevista plena de detalls.

Executive Meditation: meditació i espiritualitat


En aquesta entrevista Josep Maria aborda la relació entre la meditació i l’espiritualitat. S’hi repassa des de la visió històrica filosòfica sobre el concepte de l’esperit, a través d’Aristòtil, Plató i / o el visó de Sant Tomàs d’Aquino a l’edat mitjana i la seva enorme contribució, fins a dimensions paral·leles com la teologia i filosofia; Josep Maria reflexiona sobre l’experiència personal i íntima de nosaltres mateixos que ens condueix cap a una relació amb la Natura, amb Déu i la conquesta de la llibertat. La meditació com a eina de desenvolupament del nostre sistema nerviós, l’expansió de la ment i la consciència; així com a eina clau per donar suport al desenvolupament de les nostres inquietuds espirituals. Una entrevista que ens inspira i condueix a profundes i transcendents reflexions.