Executive Meditation: La importància de la Meditació en el moment actual, com ens pot ajudar?


(Audio en Castellà) Entrevista realitzada per Imma Arias en el marc de el programa Camí a l’Èxit i Tvecat. Josep M Clopés explica de manera clara i magistral el valor de la meditació en el moment de crisi actual. Com la meditació ens pot ajudar a superar els nostres pensaments, emocions, pors i prendre millors decisions. La meditació i el nostre benestar, com la meditació influeix en la salut. La definició de la meditació i el paper de les diferents tècniques. L’impacte en el comportament humà i la clau de la sostenibilitat de l’Planeta. La meditació et permet fer emergir la intel·ligència creativa de la Naturalesa. La gran eina d’empoderament personal de segle XXI. Una entrevista màgica i hipnotitzant. Imprescindible!

Executive Meditation: Lideratge, talent i meditació: la tecnologia de transformació de segle XXI


(Vídeo en idioma català) Conferència realitzada a la seu central de Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). Presentat pel Dr. Manuel Sans, Josep M. Clopés ens introdueix en una profunda reflexió sobre la necessitat de l’lideratge conscient per fer front a la crisi més del que portem de segle. Ens explica com la Meditació Avançada es convertirà en l’eina més poderosa de empoderament personal de l’Segle XXI. Per a això ens fa una síntesi de la connexió de el camp de la consciència i el camp Unificat de les Lleis de la Naturalesa que descriu la física quàntica. I com que la meditació es converteix en aquesta tecnologia que transforma la nostra fisiologia i expandeix la ment. Presenta un formidable estudi, realitzat amb eines que provenen de la psicologia i la neurociència, de l’impacte en el funcionament de el cervell a través de la meditació. Una evidència científica de com la meditació avançada, es formula com a eina fonamental de desenvolupament personal. Un webinar impressionant i imprescindible!

Executive Meditation: Meditació i neurociència


(Audio en castellà) Una entrevista complexa! Josep M Clopés és entrevistat per Imma Arias a Ràdio Kanal Barcelona – RKB. Josep M. revisa la meditació des de la visió de la neurociència. Repassa la fenomenologia i respon a preguntes molt específiques: quina és l’experiència subjectiva de les persones que mediten i en què es diferencien persones i diferents tradicions i / o tècniques?, Què són els estats alterats de consciència? ¿Quins són els diferents resultats entre tècniques i tipus? Josep M exposa els canvis estructurals i funcionals relacionades amb la pràctica de la meditació. Descriu els canvis que s’han trobat a nivell neurològic per a la pràctica de la meditació i com influeixen en l’estat de benestar i la salut; i també els canvis que es produeixen en el comportament. I més preguntes: Què ens diu els EEG i els estudis per neuroimatge? Totes les tècniques i tipus generen canvis? El futur de la meditació – quin serà l’impacte de la meditació a curt, mitjà i llarg termini a nivell individual i social. Una entrevista molt completa.

Executive Meditation: La Meditació, eines per al post-confinament


(Audio en castellà) Una entrevista actual! Imma Arias entrevista a Josep Clopés després de l’confinament per la crisi sanitària. L’acostament a l’hora de trobar un espai interior de pau. Josep M s’acosta de manera magistral a una reflexió sobre els reptes de la nostra societat, crisi, avenços i retrocessos, el desequilibri de la cobdícia i la generositat, la crisi de l’lideratge, l’emergència de l’talent, el camí de l’èxit i el poder de la meditació per al desenvolupament personal i social com a manera de superar les dificultats. La meditació com a eina per al retrobament amb nosaltres mateixos i amb la natura. La conquesta de la llibertat individual.

Executive Meditation: Els Pensaments


(Audio castellà) Una entrevista genial per assaborir, com un bon vi! Inma Arias aborda amb Josep M Clopés la meditació i els pensaments. Què són els pensaments? D’on ve els pensaments? Pensem nosaltres o algú pensa per nosaltres? Són tots els pensaments positius o negatius? Què hem de fer per filtrar-los? Quin és els criteris per pensar de manera positiva? … Els pensaments: energia en moviment. ‘La fluir cap a la felicitat! La intel·ligència creativa que emergeix i es transforma en l’activitat en la nostra vida quotidiana. El valor de l’equilibri en la nostra fisiologia i com amb la meditació portem la nostra experiència més enllà per fer emergir la nostra intel·ligència creativa i construir un estat de plenitud en la nostra vida. La meditació, una eina de desenvolupament personal. Una entrevista que és un viatge pel coneixement, per l’autoconeixement ple de pinzellades on els colors de la vida es mostren amb valor: la meditació, el pensament, la connexió amb nosaltres mateixos, la consciència, el planeta, la sostenibilitat, les cites filosòfiques, els propòsits, energia i significat, la nostra conversa amb nosaltres mateixos … Gaudeix d’una entrevista que és un diàleg obert al Coneixement. Imprescindible!

Executive Meditation: La Il·luminació


(Audio en Castellà) Una entrevista fonamental i de revelació! Inma Arias aborda amb Josep Clopés una forma diferent de veure i aproximar-nos a la vida. Josep M clarifica molts conceptes associats amb la idea de la il·luminació. Defineix les característiques de l’estat d’il·luminació. El nostre cervell té la capacitat de tocar la intel·ligència creativa de la llei Natural, avivar-i establir-la en la nostra vida quotidiana. Obrim la percepció conscient a la intel·ligència Còsmica. La materialització dels propòsits. La meditació és una eina fonamental per al desenvolupament d’un estat profund de connexió amb tot. Establir-se de manera permanent amb és estat de percepció i consciència plena, és el que anomenem, estats d’Il·luminació o consciència Còsmica. El camí a una nova societat més justa, sostenible i poderosa. Una entrevista brillant i essencial!

Executive Meditation: El Silenci


(Audio) Una entrevista fonamental! Inma Arias aborda amb Josep M Clopés el valor del Silenci en la nostra vida. Josep M clarifica molts conceptes associats amb la idea del silenci en la nostra vida. La comprensió sobre el coneixement total inclou tant l’activitat com el silenci. El silenci en la nostra vida és una oportunitat per obrir els nostres sentits, escoltar la nostra consciència en estat pur i sentir-nos connectats amb l’Univers. La meditació és una eina per reduir el nostre soroll interior i escoltar la consciència. En el silenci pots escoltar les fibres de la consciència. L’alliberament de les teves necessitats, dels desitjos, per ser tu mateix. Escoltar el silenci de la consciència et torna a l’equilibri essencial. La meditació com a eina, et permet aprendre escoltar a la consciència, situar-te en ella, portar els valors de la base de la vida, la connexió amb la Natura i projectar-nos des d’aquest nivell d’equilibri i presència. Una entrevista plena de detalls reveladors. Una inspiració balsàmica!

Executive Meditation: Meditació i Cooltura Política


(Audio en català) Una entrevista i taula rodona amb Sergi Àlex de el programa de ràdio i actualitat de Cooltura Política FM. L’entrevista es realitza en el marc de la política actual. Juntament amb cinc representants joves de les noves generacions de formacions polítiques, Josep Maria aborda el valor de la meditació en l’espai polític. Interpel·lat per Sergi Àlex i aquests nous valors (Jesús Martin, Gerard Rosell, Nil López, Pau Ferran, Xavier Mombiela) Josep Maria respon a preguntes molt objectives que van des del valor de la meditació en el lideratge polític, la mirada interior, la formació de l’individu, com millorar la concentració en entorns d’exigència, com retre sota pressió, els valors conscients, la creació de la confiança i com meditar bé. Una entrevista plena de detalls i de riquesa que intenta oferir una mirada profunda de la valor de la meditació com a eina poderosa dins el marc de l’lideratge per a la millora de la consciència en l’espai polític. Una entrevista formidable, molt necessària i fonamental en l’actualitat. Imprescindible!

Executive Meditation: els Ioga Sutras de Paranjali


(Audio en català) Una entrevista profunda, complexa i reveladora. En una entrevista a tres, Gaspar Hernández aborda amb Josep M Clopés, juntament Naren Herrero, periodista, escriptor i professor de Ioga, els Aforismes dels Ioga Sutras de Patanjali. Quin és el valor actual d’aquests textos fundacionals de la Ioga? Una entrevista de profund colorit, de coneixement sobre la visió filosòfica de Patanjali i la transposició del seu coneixement en la vida accelerada i tecnològica de segle XXI. Josep Maria proposa el camí a l’acció del coneixement de Patanjali a través de la Meditació i revela el camí fonamental a la consciència d’Unitat. Una entrevista plena de girs i detalls d’enorme riquesa. Josep Maria pronostica la propera revolució social a través de la neurociència i el bio comportament. El refinament de l’experiència i l’adquisició de coneixement. Gaspar, Naren i Josep Maria naveguen a través dels profunds significats dels textos de Patanjali per revelar el seu coneixement a través de l’llenguatge i mirada actual i el seu valor en la nostra vida quotidiana. ‘Formidable i imprescindible!

Executive Meditation: meditació i el futur de l’ésser humà per ser més humà


(Audio) Una entrevista sorprenent! Josep M Clopés aborda una pregunta Què necessita el futur de l’ésser humà per ser més humà? La meditació com a eina de creació d’un estat profund de connexió amb les lleis de la Natura dins de nosaltres mateixos; l’aproximació des de diferents camps la filosofia i la teologia; la meditació en totes les societats; la meditació en la societat occidental com a resposta als reptes quotidians; el perfum de la Consciència Còmica. Una entrevista de girs i precisions. ¡Imprescindible!