Executive Meditation: Meditació i salut


En aquesta entrevista Josep Clopés aborda la relació entre la meditació i salut. Aclareix els efectes de la pràctica diària de la meditació en la nostra salut. La meditació com a sistema de desenvolupament personal en comparació amb els sistemes terapèutics. Els factors que afecta la nostra salut i com la meditació ofereix suport directe a la creació del nostre estat del benestar. La meditació com a eina fonamental de generació d’equilibri intern i millora de relació amb el nostre entorn. La meditació millora la nostra presa de decisions per trobar els camins de millorar la nostra salut i alhora, ens permet descarregar els nivells d’estrès diari. Una eina fonamental per a generar un estat fonamental de salut i assolir èxit personal i professional.

Executive Meditation: Servycat, la Meditació com a eina de millora en l’empresa


En aquesta entrevista a quatre, Josep M Clopés aborda un testimoni real de l’impacte de la meditació a l’empresa. Servycat és una empresa del sector d’instal·lació, manteniment i reparació d’equips industrials amb més de 250 persones i 12 milions d’euros de facturació (2016). El seu propietari, Antonio Castro, acompanyat del seu director de producció Jordi Casas, exposen amb claredat mitjana, l’impacte de la meditació en l’equip de lideratge; concreten els beneficis de la pràctica de la meditació en la vida diària de l’empresa de manera objectiva. Exposen en quina situació es trobaven quan van decidir incorporar la meditació com a eina de millora i els canvis experimentats; la generació d’un estat de benestar personal als membres de l’equip de lideratge, l’emergència del talent (claredat mental, creativitat i millora en la presa de decisions) i la millora del clima laboral. Una entrevista d’un testimoni real en l’entorn exigent d’una empresa de serveis que ha de respondre les 24h per 365 dies.

Executive Meditation: Programa Superior de Meditació


En aquesta entrevista Josep Clopés descriu fins a quin nivell es pot portar la meditació. Explica quina és l’evolució de la meditació per desenvolupar estats superiors de consciència. Desenvolupar l’habilitat d’operar des del nivell més poderós de la ment, el nivell de la consciència. Com la meditació en la seva forma superior desenvolupa la percepció més enllà dels límits coneguts i àmplia la nostra comprensió de la realitat i ens empeny cap a un nivell de desenvolupament integral de la personalitat, d’auto realització. Aborda la relació entre la meditació i els conceptes actuals del poder de l’atracció i el poder de l’ara. Com fem que les coses passin? Una entrevista reveladora.

Executive Meditation: La meditació, impulsant el canvi en les organitzacions


En aquesta entrevista a tres, Josep M. Clopés creador d’Executive Mediation acompanyat d’un testimoni sincer i honest que valida la seva formació. Luisa Moral Calvo, advocada i sòcia del prestigiós bufet Poch & Advocats Associats d’Igualada. Quan la Meditació es fa imprescindible en les organitzacions: creació de talent, generació de benestar personal i clima laboral. Una entrevista plena de detalls.

Executive Meditation: meditació i espiritualitat


En aquesta entrevista Josep Maria aborda la relació entre la meditació i l’espiritualitat. S’hi repassa des de la visió històrica filosòfica sobre el concepte de l’esperit, a través d’Aristòtil, Plató i / o el visó de Sant Tomàs d’Aquino a l’edat mitjana i la seva enorme contribució, fins a dimensions paral·leles com la teologia i filosofia; Josep Maria reflexiona sobre l’experiència personal i íntima de nosaltres mateixos que ens condueix cap a una relació amb la Natura, amb Déu i la conquesta de la llibertat. La meditació com a eina de desenvolupament del nostre sistema nerviós, l’expansió de la ment i la consciència; així com a eina clau per donar suport al desenvolupament de les nostres inquietuds espirituals. Una entrevista que ens inspira i condueix a profundes i transcendents reflexions.

Entrevista amb Toni Calvet: La meditació com a eina de transformació


En aquesta entrevista a tres, Imma, Toni i Josep M aborden els canvis que emergeixen de la pràctica de la meditació a través d’un testimoni honest i transparent. Com la pràctica regular, genera canvis en el comportament i millora la nostra qualitat de vida. És una entrevista plena de detalls sobre un procés de transformació personal a través de la meditació. Una entrevista molt inspiradora. “Ara amb la meditació he après a destriar el gra de la palla i ser conscient de la inconsciència dels altres quan els veig gastar inútilment energies en discussions o diàlegs absurds.”

Meditació, tècnica, origen, programa formació


En aquest vídeo Josep Mª exposa l’origen i funcionament de la tècnica de meditació que ensenya. Comenta la metodologia per al desenvolupament de la personalitat i arribar a un estat d’auto realització. També apunta sobre el programa de formació d’Executive Meditation, l’estructura del programa i els requisits. El valor de la meditació per al procés de meditar i l’impacte en el nostre cervell, els canvis en el comportament i la millora de la nostra qualitat de vida; l’expansió de la consciència i el desenvolupament del nostre sistema nerviós.

Meditació i física quàntica


En aquest vídeo Josep M. descriu la relació entre l’experiència subjectiva de la meditació i la física quàntica. Som part de l’Univers, però el més important és que l’Univers està dins nostre. El camí de desencontre entre la filosofia i la ciència i la seva retrobament al segle XXI. El descobriment del Bosó de Higgs. Com la meditació ens permet experimentar el camp d’energia que crea i sustenta l’Univers. La resposta dins de nosaltres mateixos.

¿Què és la meditació?


Josep M. descriu amb precisió que és la meditació, que se sent quan es practica i la relació entre la ment i el cos. La diferència de l’estat de meditació i les tècniques per produir aquest estat. L’alliberament de l’activitat i el procés de transcendència. L’emergència del talent des del nivell més profund de la ment. La diferència dels estats de consciència. La fisiologia de l’estat de meditació i l’impacte en el comportament. Com la pràctica diària de la meditació transforma la nostra vida diària. Excel·lent comprensió sobre l’estat de meditació.

Meditació i Empresa


En aquesta entrevista realitzada per Imma Arias al programa de ràdio “Camí a l’Èxit”, Josep M. Clopés descriu el valor de la meditació en les organitzacions. Aborda les condicions d’exigència a què estan sotmesos els directius en entorns d’alt rendiment, alta responsabilitat i alts nivells d’estrès. La necessitat que tenen les organitzacions de millorar els seus resultats a través de millorar el lideratge dels seus equips. Com la meditació pots ser una eina fonamental en la millora personal dels directius i en conseqüència, influenciar a les organitzacions. Aborda l’emergència del talent i el desenvolupament de l’habilitat de calmar la ment i propiciar l’emergència del potencial creatiu latent que resideix al nostre nivell més profund de la nostra ment, a través de la meditació de manera sistemàtica. Com els canvis que produeix la meditació afecta el comportament humà, millorant la presa de decisions en el si de les organitzacions. Com la meditació pot ajudar a la millora de la maduresa psicologia de la persona. Excel·lent contingut per comprendre com la meditació pot ser inclosa dins de les organitzacions i la millora del rendiment dins de les mateixes!.