Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“Amb anterioritat, havia intentat fer meditació de manera autodidacta sense èxit. Només puc expressar un profund agraïment cap en Josep Maria, per haver-me ensenyat a meditar fàcilment, amb una eina que tinc a disposició sempre que vulgui.
La pràctica de la meditació, em permet gaudir positivament de la meva experiència humana, vivint el present i recuperant un jo que havia perdut o fins i tot desconeixia, ajudant-me a tenir més claredat mental, energia física i enfocament en els moments més rellevants del dia a dia i un descans més positiu per la nit.

Us animo a fer el curs de meditació avançada, només us pot aportar beneficis!”
Una abraçada ben forta!!!

“Només puc sentir un profund agraïment per haver-me estat transmesa aquesta eina -la meditació- en la seva senzillesa, puresa, claredat, precisió. Incorporar-la en el meu dia a dia ha estat per a mi l’inici d’un gran viatge de descobriment: d’un major silenci interior, d’una pau més profunda, de l’alegria de simplement ser, de l’amor de sentir-me, alhora, part d’un tot -acollidor i perfecte, i un tot-harmoniós i complet. La meditació és per a mi el diapasó silenciós que afina dia a dia la corda del meu propi interior, com a part d’un instrument més. És també una gran motivació sentir com la pròpia perseverança en vibrar avui alguna cosa més afinadament que ahir impulsa les altres cordes, aquelles persones amb les que em creuo a la vida, en l’àmbit professional i personal, a buscar el camí cap a la seva pròpia vibració.”

“Quan vaig començar el curs de meditació em guiava una intuïció i la necessitat d’actuar en la meva vida…poc em podia imaginar el canvi que faria en tan poc temps; el gran increment de pau interior que ha transformat la meva vida cotidiana, sobreposar-me a l’angoixa i a les pors, el sentiment de millor qualitat de vida, la millora de la meva presa de decisions i gestió de temps, la paciència i la relacions amb el meu entorn… tot canvi comença en tu mateix.”

“La meva experiència ha estat molt satisfactòria, ja que m ha aportat molts beneficis en el dia a dia, sobretot en el mon laboral i també personal.

El sentiment de pau interior i tranquil·litat m’acompanya des de poc desprès d’haver començat a meditar, la comprensió i la manera d’enfocar les coses i els problemes, afrontant-los de manera positiva, encara que siguin negatius.

A l’hora del descans, he aconseguit dormir poc com sempre, però amb un alt rendiment, o sigui que descanso molt més, i em trobo amb molta més vitalitat en el dia a dia.

Recomano aquesta eina tant efectiva i amb resultats tant evidents i ràpids.

No es perd res per provar ho.”