Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“La meditació m’ha obert una meravellosa porta cap a la transformació de la meva vida. M’ha aportat claredat, ordre, equilibri, calma i moltes ganes de seguir avançant. És, sens dubte, el millor regal que puc fer-me cada dia.”

“Els resultats de la meditació són evidents. A nivell personal, les pràctiques de meditació en què m’he format, han estat i són totalment satisfactòries. No puc entendre, com era capaç d’avançar amb tots els llastos i pressions aplicades sense les eines necessàries per poder gestionar-lo.

La veritat, a dia d’avui he arribat a un punt de no retorn a la situació inicial, sent així més professional i millor persona, sense esmentar l’enorme il·lusió i satisfacció que sento en tot el que faig.”

“He après una manera de relaxació fonamental, que ens permet alliberar els pensaments i relaxar la ment.

Com qui fa una estirada i veu els beneficis immediats en el múscul, la meditació m’ha permès veure de manera molt similar els beneficis, dormir molt millor, reduir l’estrès, millorar la concentració, etc ..

El cervell, el gran desconegut, per primera vegada som capaços de “treballar” amb ell i el gran beneficiat som nosaltres.

Per a mi el curs és imprescindible i m’ha donat un coneixement que a dia d’avui no té preu.”

“De sempre havia pensat que la meditació em podia aportar coses positives i per això ho havia intentat fer, sense resultats. Però és amb el curs de Meditació Avançada quan he pogut establir l’hàbit diari i veure uns beneficis, des de la primera sessió, per adonar-me del fascinant que és la meditació i la gran ajuda que pot ser per a cadascun de nosaltres.

És com despertar el super-heroi que tots tenim dins nostre i podem arribar a ser.”