Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“Tot meditant he conquistat un pedacet més de confiança en mi i en la vida.
La tranquil·litat de fons que m’acompanya em permet viure més conscient.”

“La meditació em permet calmar la ment i fer neteja de pensaments que mantenien el meu cos en tensió continua, creant problemes d’estrès i ansietat. Ara acabo la jornada descansat, sense tensió i relaxat. He millorat la salut i la qualitat de vida.”

“La meditació m’ha permès reforçar la meva identitat (tant a nivell personal, com professional i corporatiu) al temps que m’ha ajudat a aïllar-me del bombardeig d’idees preestablertes, distraccions i soroll als què estem permanentment sotmesos. El fet de reforçar qui som, cap a on anem i què és el que volem i el que no volem, ens dóna la força i la claredat per prendre decisions valentes i valioses que ens fan sortir de la rutina i de la nostra zona de comfort. Veiem més enllà i generem la fortalesa per avançar en la direcció dels nostres objectius, és a dir, deixem enrere l’estatisme i entrem en una dinâmica de progrés.

A nivell fisiòlogic, he aconseguit regular una situació complicada de desequilibri en el son i, gràcies a programes de meditació llargs, ara sóc capaç de trencar amb la híperactivitat i iniciar cicles complerts de 8 hores de descans. Aquesta ha estat una millora qualitativa molt significativa que, juntament amb l’increment de l’energia que he experimentat, han marcat un abans i un després en la meva vida.

La meditació… Tot un descobriment 100% recomanable!”

“Gràcies al curs de Meditació avançada, he incorporat la meditació diària a la meva vida amb il·lusió, confiança i agraïment.

Des de fa anys, havia intentat meditar en moltes ocasions, i sempre l’havia abandonat, perquè creia que ho feia malament i que no em servia per a res. Gràcies a aquest curs, es que els pensaments que em vénen mentre estic meditant, no signifiquen que ho estic fent malament, sinó que formen part de l’alliberament de tensions del sistema nerviós, són una forma de neteja i ja no lluito contra ells, els observo i els accepto. Això ha estat la clau per a mi, juntament amb l’abandonament d’expectatives sobre el que ha de ser una meditació. No hi ha meditacions bones o dolentes, totes són CORRECTES i em quedo amb una frase de Josep Maria: “L’IMPORTANT NO ÉS EL QUE PASSA DURANT LA MEDITACIÓ, SINÓ EL QUE PASSA DESPRÉS DE LA MEDITACIÓ”.

En el camp professional, la meditació fins a la data, m’ha aportat un major rendiment en el meu treball, més claredat mental i mes entusiasme. A nivell personal, més Pau interior i confiança. Recomano aquest curs a totes les persones que vulguin aconseguir més Pau en la seva vida i un major i millor rendiment en el seu treball. I pel que fa a Josep Maria Clopés, no tinc paraules d’agraïment suficients, és una persona que creu en el que fa i l’aplica en el seu dia a dia i el resultat és, la Pau i calma que transmet la seva Presència. Infinites gràcies per la tasca que realitzes i per formar part de la meva vida Josep Maria.”