Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“Després de provar diversos tipus de” vàlvules d’escapament “(running, ioga, etc.) amb l’objectiu de poder controlar l’estrès i mal estar causades per aquesta roda d’hamster anomenada treball; em van recomanar aquest curs de Meditació avançada, i ha estat realment un luxe poder conèixer de primera mà i amb tant detall la tècnica de la meditació i tot el seu rerefons … i trencar el tòpic de “meditar és relaxar-te i concentrar-te en una imatge” …. No senyors, és moltíssim més.

Certament no és un hàbit fàcil d’incorporar, com tot en aquesta vida es necessita disciplina i voluntat; però un cop coneixes els seus beneficis i el seu alt rendiment, seria de necis no utilitzar aquest excel·lent recurs en el teu dia a dia. ”

“… aquest curs m’ha servit per agafar molta perspectiva i crear en mi un canvi d’actitud poderós …”

“Vaig començar a meditar i la meva percepció de la vida fa fer un gir important: he après a canalitzar la meva energia, sóc més conscient del valor de les petites coses quotidianes; tinc més pau interior i equilibri persona. Gestiono molt millor el meu temps personal i laboral, i noto una important millora en el meu benestar físic.”

“Llegint i buscant constantment m’he anat endinsant en les possibilitats que tenim, el potencial de cada ésser humà. Al meu entendre, com funciona i de quina manera podem utilitzar l’energia que som, se t’obre un món nou increïble. Apassionant i realment molt interessant.

El curs de Meditació avançada amb Jose Mª Clopés m’ha ajudat a progressar de la teoria a la pràctica i he de dir que estic realment satisfet amb els resultats. És evident que els resultats arriben amb la pràctica constant però per a mi és igualment evident que quan més pràctiques, més t’agrada. “

“Operar en Borsa és una activitat molt exigent i la meditació ha estat una eina que ha marcat una diferència en la meva capacitat d’accedir a un estat de màxima disponibilitat de recursos.”