Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“La meditació ha canviat la meva vida. Des que medito cada dia estic mes connectada amb mi mateixa i amb el meu propòsit de vida. La meditació em permet aconseguir calma mental, relaxació del cos, pau interior, estar mes present per als altres, concentrar-me millor, expandir el potencial de la ment i actuar des de la consciència en el dia dia. Meditar cada dia és ara un hàbit que m’acompanya per viure de manera més conscient i aconseguir una felicitat més autèntica, més profunda.”

“He observat que la meditació em feia més pacient, més tolerant, qualitats que en el món actual són de supervivència.”

“Comentaré algunes aportacions de la meditació a la meva vida: Que la vida és bella i puc viure d’acord amb això. Un temps abans de meditar, entrava en crisi perquè el cap de setmana no satisfeia les meves expectatives. Des del primer dia que vaig començar a meditar , no m’ha tornat a passar cap cap de setmana. major assertivitat, major equilibri emocional i ganes de continuar meditant per créixer cada dia més com a persona, mare, companya i percebre la bellesa de la vida. Gràcies.”

“En el curs Meditació avançada, he entès, després de molts intents, el que és realment la Meditació i com practicar-la. Se m’han acabat les excuses que no hi ha temps per meditar. Quan comprovo dia a dia que visc amb més pau interior, més harmonia i tot, el que això comporta en la meva vida, m’adono que finalment he trobat el que portava temps buscant. El que encara em sorprèn és que, una eina tan senzilla i tan assequible, generi aquests canvis tan profunds.”

“Moltes gràcies a Josep Ma Clopés pels seus ensenyaments i per ajudar-nos de manera tan meravellosa en el nostre viatge d’evolució i creixement personal.”