Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“He assitit amb força interés i satisfacció al curs de Meditació Avançada. Considero a Josep Mª Clopés un gran expert en la tècnica de meditació que imparteix i agraeixo la seva precisió en les respostes a preguntes que altres companys o jo mateix li vàrem fer al llarg de les sessions. Afegeixo que les dues meditacions diaries de 20 minuts incorporades a la meva vida m’estan demostrant un gran servei quant a la meva relació amb els diferents entorns que m’envolten i amb mí mateix.”

“La pràctica de la meditació m’aporta calma i serenitat. La vida transcorre, i jo sento que la gestiono de forma més conscient i menys automàtica. Decideixo en cada moment sense que les emocions prenguin el control. És més sencilla.”

“Meditar m’ha proporcionat molta pau interior i serenitat en el meu dia a dia”

“Quan vaig començar el curs de meditació, tancava els ulls i experimentava dins meu el caos i l’agitació mental. Poc a poc, i amb la pràctica de la meva ment, es va anar calmant i vaig començar a sentir una gran serenitat i una sensació de plenitud que es manifesta cada dia en la meva vida quotidiana”