Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“A través d’aquest curs he iniciat el camí de la meditació. Sens dubte un gran descobriment que m’ha aportat pau, energia i millor qualitat de vida.”

“Gràcies al curs de Meditació avançada, he incorporat la meditació diària a la meva vida amb il·lusió, confiança i agraïment.

Des de fa anys, havia intentat meditar en moltes ocasions, i sempre l’havia abandonat, perquè creia que ho feia malament i que no em servia per a res. Gràcies a aquest curs, es que els pensaments que em vénen mentre estic meditant, no signifiquen que ho estic fent malament, sinó que formen part de l’alliberament de tensions del sistema nerviós, són una forma de neteja i ja no lluito contra ells, els observo i els accepto. Això ha estat la clau per a mi, juntament amb l’abandonament d’expectatives sobre el que ha de ser una meditació. No hi ha meditacions bones o dolentes, totes són CORRECTES i em quedo amb una frase de Josep Maria: “L’IMPORTANT NO ÉS EL QUE PASSA DURANT LA MEDITACIÓ, SINÓ EL QUE PASSA DESPRÉS DE LA MEDITACIÓ”.

En el camp professional, la meditació fins a la data, m’ha aportat un major rendiment en el meu treball, més claredat mental i mes entusiasme. A nivell personal, més Pau interior i confiança. Recomano aquest curs a totes les persones que vulguin aconseguir més Pau en la seva vida i un major i millor rendiment en el seu treball. I pel que fa a Josep Maria Clopés, no tinc paraules d’agraïment suficients, és una persona que creu en el que fa i l’aplica en el seu dia a dia i el resultat és, la Pau i calma que transmet la seva Presència. Infinites gràcies per la tasca que realitzes i per formar part de la meva vida Josep Maria.”

“He assitit amb força interés i satisfacció al curs de Meditació Avançada. Considero a Josep Mª Clopés un gran expert en la tècnica de meditació que imparteix i agraeixo la seva precisió en les respostes a preguntes que altres companys o jo mateix li vàrem fer al llarg de les sessions. Afegeixo que les dues meditacions diaries de 20 minuts incorporades a la meva vida m’estan demostrant un gran servei quant a la meva relació amb els diferents entorns que m’envolten i amb mí mateix.”

“Venia buscant mètode per incorporar la meditació al meu dia a dia i us asseguro que l’he trobat. A més, he obtingut consciència, presència, capacitat d’observar i molta felicitat. Gràcies Josep Maria per fer-nos partícips d’aquest pou de saviesa mil·lenari”