Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“A vegades les coses senzilles són les que funcionen. Busquem l’equilibri, la serenitat interior, i sobretot una energia no emocional que ens mogui, que ens ajudi a relativitzar els diferents i assidus problemes que la vida ens enfronta. I ara resulta que, senzillament meditant, tancant els ulls, realitzant un curs amb José María Clopés que t’explica les tècniques de la meditació avançada, ho aconsegueixes. I el més important, aquesta eina ja és teva, et acompanya com la teva ombra si tu vols tota la teva vida. És el teu recurs secret per protegir-te. I a mesura que medites, que et trobes còmode en el silenci, el teu cos s’equilibra, neix una força interior que et dóna seguretat, l’energia es torna vital, la teva creativitat es dispara, maneges les teves emocions i la teva nova calma et fa millor persona . Senzillament increïble. Mai he conegut una cosa tan senzilla que pot ser el teu gran benefactor i acompanyar-te al teu costat de per vida. Gràcies José María.”

“Em vaig aproximar a la meditació gairebé per casualitat, va ser alguna cosa no buscada si bé des del principi l’aplicació pràctica es va traduir en importants canvis en la meva manera de ser, actuar, percebre, anticipar … verbs fonamentals i complementaris en la gestió professional.

Aprendre a integrar els objectius amb els valors i començar a ser conscient que amb aprenentatge, rutina i perseverança podem potenciar el nostre cervell de manera exponencial.

En el meu àmbit personal un major grau de descans, de tranquil·litat, de reducció de la intensitat i stress de poder participar del meu entorn en plenitud de facultats familiars.

En definitiva, una molt bona experiència amb continuïtat i aplicabilitat en l’exigent entorn que ens toca viure.”

“La meditació, amb molts anys de constància amb la pràctica, m’ha aportat un coneixement i un sentiment de connexió amb la part més profunda del meu ésser”

“Si bé el Programa de Meditació Avançada em va proporcionar serenitat i claredat, el Programa Superior de meditació m’ha proporcionat un gran empoderament i seguretat, que s’ha traduït en un gran canvi en la meva vida personal.
Vull agrair-li a Jose Maria Clopés, l’haver compartit aquesta eina tan potent amb mi, i el haver-me acompanyat en aquest procés de canvi personal. Amb la finalització del curs, comença ‘una gran aventura!”