Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“A vegades, les respostes es troben molt a prop i no en som conscients. El descobriment de la meditació, i l’aprenentatge d’una tècnica mil·lenaria com aquesta per practicar-la, m’ha aportat una distància i una visió de mi mateix que no m’esperava. M’he adonat del gran potencial que resideix en mi, i que nomès començo a intuir i percebre que hi haurà un abans i un després d’aquest curs. Gràcies Josep Mª.”

“He pogut reconstruir la meva vida laboral amb èxit. Sembla que el meu cap ha guanyat capacitat, visc amb un estrès positiu i els meus ulls descansen. Recordo els meus ulls vermells i sempre cansats (per una malaltia quan era petita). Més coses es podrien afegir com la baixada de la pressió de la sang. La meva vida és més efectiva, més activa i més oberta i pacífica.”

“La meditació m’ha aportat allò que estava buscant i és un equilibri intern, deixar de culpar per no tenir temps per a tot i gaudir molt més dels plaers d’aquest camí anomenat VIDA, amb més creativitat, motivació, energia i sobretot felicitat.
Josep Maria Clopés és un professor excepcional, amb una gran professionalitat, que és el que em va convidar a conèixer el món de la meditació, i de la qual cosa estic molt agraïda i contentíssima.”

“Amb poques setmanes de pràctica diària de la meditació, ja he aconseguit moltes millores en la meva vida, que espero es vagin incrementant a mesura que passi el temps. He aconseguit un millor descans durant la nit cosa que m’ha permès afrontar el dia amb mes energia i positivitat. M’ha ajudat a escurçar el temps de recuperació després de llargues jornades laborals i poder mantenir un alt nivell de concentració i una major capacitat per resoldre els problemes necessari per afrontar els canvis laborals en els quals em trobo actualment.”