Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“La meditació m’ha aportat més energia en el dia a dia i em trobo física i mentalment molt millor.

Per aconseguir això, només he necessitat seguir el curs i practicar cada dia. I els resultats es perceben des de la primera sessió.

Ha estat tot un ¡descobriment! ¡Gràcies!”

“La meditació és obrir una porta a una transformació personal inimaginable, i jo he tingut el privilegi i l’oportunitat de tenir aquestes claus, que en m’han portat a traspassar aquest llindar i tornar a trobar-me a mi mateixa i la meva pau interior, que feia molt temps vaig perdre. És un estat de calma i de sensacions adormides que emergeixen des del més profund del teu ésser, quan practiques la meditació.”

Ara que he acabat el curs, he fet el retir de tres dies i ara que per fi he estat capaç de lliurar-me a la meditació sense obstacles mentals ni agregats psicològics -no és per a mi, jo no en sé, no puc parar els pensaments, tinc massa feina per parar…- puc dir amb tota sinceritat que la meditació m’ha canviat la vida -o m’ha salvat aquesta vida i algunes altres-. En parlo des de l’objectivitat: millors resultats a la feina, molta més energia i més intuïció, canvis en les persones del meu voltant i canvi de la percepció que aquestes tenien de mi… A tall d’exemple, l’altre dia em va arribar aquest missatge per whastsApp (que per a mi és molt especial perquè fins ara era jo qui els escrivia):

“A tu donar-te les gràcies de manera especial, ets únic i una gran persona. Et coneixia primer com a company i ja vam encaixar, ara m’has fet arribar el caliu més humà de tot plegat. Gràcies, gràcies i gràcies per ajudar-me amb tot plegat. Espero saber estar a l’altura i no fallar-te mai. Ets especial i ho saps. La vida també té aquestes coses bones que pel camí et creues amb persones magnífiques com tu. Un petonàs immens per tots de tots nosaltres!”

Has estat molts anys preparant aquest curs perquè volies aconseguir l’èxit dels teus alumnes, ets com un “sereno” que va encenent llums en la foscor. Quan l’alumne està preparat, el mestre apareix. Va arribar el meu moment i vas aparèixer. Te n’estaré sempre agraït. Una forta abraçada.

“Amb agraïment de la gran l’ajuda que m’has donat de poder fer servir una eina que tenia al meu abast i no ho sabia, la qual m´és molt beneficiosa en el dia a dia en tots els aspectes de la meva vida física, mental, social i espiritual. Sempre t’he estaré molt agraïda pel que m´has ensenyat.”