Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“He après una manera de relaxació fonamental, que ens permet alliberar els pensaments i relaxar la ment.

Com qui fa una estirada i veu els beneficis immediats en el múscul, la meditació m’ha permès veure de manera molt similar els beneficis, dormir molt millor, reduir l’estrès, millorar la concentració, etc ..

El cervell, el gran desconegut, per primera vegada som capaços de “treballar” amb ell i el gran beneficiat som nosaltres.

Per a mi el curs és imprescindible i m’ha donat un coneixement que a dia d’avui no té preu.”

“La meditació m’ha aportat molta pau, agilitat mental i creativitat. El que més m’ha sorprès es la capacitat que m’ha donat per detectar i prioritzar les tasques de valor que requereix el meu dia a dia a l’empresa. Per mi realment ha estat un abans i un desprès del curs, es com tenir una font inesgotable d’energia i empenta. Moltes gràcies Josep Maria!”

“Per primera vegada m’he introduït en el món de la meditació i he de reconèixer que m’ha sorprès gratament. Una gran eina per ¡VIURE LA VIDA!”

“La meditació m’ha aportat alegria, pau i alhora, més activitat física.”