Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“Operar en Borsa és una activitat molt exigent i la meditació ha estat una eina que ha marcat una diferència en la meva capacitat d’accedir a un estat de màxima disponibilitat de recursos.”

“Després de fer el curs de meditació i de practicar-la diàriament he arribat a aconseguir coses que inicialment ni esperava ni imaginava. Moltes coses i totes bones. I quan més es nota és precisament quan passes uns dies sense meditar. Es converteix en un ‘must’ diari.”

“He observat que la meditació em feia més pacient, més tolerant, qualitats que en el món actual són de supervivència.”

“Ara amb la meditació he aprés a separar el gra de la palla i ser conscient de l’inconsciència del demés quan els veig gastar inútilment energies en discussions o diàlegs absurds.”