Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“Llegint i buscant constantment m’he anat endinsant en les possibilitats que tenim, el potencial de cada ésser humà. Al meu entendre, com funciona i de quina manera podem utilitzar l’energia que som, se t’obre un món nou increïble. Apassionant i realment molt interessant.

El curs de Meditació avançada amb Jose Mª Clopés m’ha ajudat a progressar de la teoria a la pràctica i he de dir que estic realment satisfet amb els resultats. És evident que els resultats arriben amb la pràctica constant però per a mi és igualment evident que quan més pràctiques, més t’agrada. “

“En el meu treball, el nivell d’exigència és molt alt degut el nivell de risc que assumeixes quan aconselles sobre empreses, patrimonis, inversions, rendibilitats, etc .. En aquest sentit, la meditació ha estat i és una eina que m’ha incrementat el meu potencial mental en àrees com: la creativitat, memòria, la gestió diària dels escenaris, l’atenció i concentració; també he incrementat el meu sentiment de pau interior que suposa un major nivell d’alegria i positivitat. M’ha ajudat, també, a alliberar l’estrès i millorar el meu estat físic i en conseqüència mental. La meditació em permet calmar la ment i ressorgir amb major autoconfiança i millorar de manera significativa la meva gestió del temps i la presa de decisions. Amb la pràctica diària he obtingut una rellevant recuperació i increment d’energia. ”
 
“Encara senzilla, la meditació en la pràctica es torna complexa; el programa de formació amb Josep M. ha estat fonamental per assolir els objectius plantejats. “

“La realització del curs m’ha permès agafar ritme en la pràctica de la meditació, experimentar la importància de parar cada dia i entendre la dinàmica i també experimentar tot el què s’aconsegueix encara que no sigui una meditació “de llibre”. Per mi aquest aspecte ha estat important per no desanimar-me quan una meditació no és “plaent” o sembla poc profunda, doncs ha estat una de les peces claus per poder continuar i fer-ho amb constància. Confio en no deixar-ho mai. Gràcies!”

“Aquest curs de Meditació ha estat la resposta a una necessitat que tenia des de feia molt de temps.

A part de molts beneficis a curt termini, el que valoro més és el fet que m’he adonat que no hi ha una “bona” meditació o una “mala” meditació… el que és important és el camí que he començat, que no té aturador i que tot, en general, serà millor a partir d’ara.”