Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“La pràctica de la meditació m’aporta calma i serenitat. La vida transcorre, i jo sento que la gestiono de forma més conscient i menys automàtica. Decideixo en cada moment sense que les emocions prenguin el control. És més sencilla.”

“La meditació és el meu refugi del dia a dia”

“En un entorn d’excessiva exigència i crisis del sector immobiliari i de la construcció, la meditació em dona pau interior i increment de felicitat a nivell mental; també m’ha premés desenvolupar la capacitat d’alliberar l’estrès i l’angoixa que arruïna la salut; alhora m’ha incrementat l’autoconfiança, he millorat la presa de decisions, tinc més energia i sóc més positiu davant els reptes diaris”

“La meditació m’aporta serenitat, neteja de ment, millor orientació positiva, poder separar allò important d’allò necessari i més empatia amb les persones més properes…”

“Gràcies a la meditació he pogut experimentar un increment d’energia i una major serenor i claredat a l’hora de prendre les decisions del dia a dia.”