Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“Gràcies a la meditació he pogut experimentar un increment d’energia i una major serenor i claredat a l’hora de prendre les decisions del dia a dia.”

“Com a jugador d’èlit de billar, en els campionats es requereix d’unes funcions personals claus per guanyar: nivell alt de concentració, calma interior i claredat mental.

La meditació s’ha convertit en una eina que em permet assolir aquests valors de manera sistemàtica. M’he adonat de que el meu nivell d’energia també augmenta, i la capacitat d’alliberar-me de l’estrès i de les tensions acumulades; he guanyat més perspectiva i una millor resposta als reptes diaris, incrementant la capacitat de resolució de problemes, i més autoconfiança.

La pràctica diària de la meditació ha millorat la meva qualitat de vida: benestar personal, creativitat i relació amb l’entorn.”

“La pràctica de la meditació m’aporta calma i serenitat. La vida transcorre, i jo sento que la gestiono de forma més conscient i menys automàtica. Decideixo en cada moment sense que les emocions prenguin el control. És més sencilla.”

“Vaig decidir fer el Curs Meditació Avançada, partint de la idea personal que ja havia començat feia poc més d’un any , a nivell autodidacte a la Meditació, per la intuïció personal que és una eina fonamental per trobar el meu equilibri personal i profesional.
Entenia que la part de desenvolupament física com alliberació d’estrès, ja l’estava realitzant, però que em mancava una part psíquica i mental, que és un gran desconegut per la nostra societat Occidental.
En les meves anteriors “meditacions” (amb música, amb silenci, guiades, etc), no acabava de veure si era correcte, i si era una metodologia adequada.
Tenia referències d’en Josep Mª, però, prèviament vaig informar-me si fer algun altre tipus de Curs Meditació.
Després d’assistir a la seva xerrada inicial, vaig valorar:

1. Que el curs es desenvolupa amb 8 sessions, el que et permet iniciar-te en una constància en la meditació.
2. Que et permet que els dubtes que es generant durant aquestes meditacions et siguin resolts o comentats.
3. Que et permet veure el teu desenvolupament i canvis personals, i que et reafirma en seguir volent meditar.

Aquest curs m’ha aportat millorar a nivell Personal i Professional, per la meva capacitat d’entendre que els canvis NO s’inicien en el teu entorn, doncs el principal canvi és UN MATEIX, no puc canviar les persones que m’envolten i que són importants per la meva vida, però, si jo estic més CENTRAT, EQUILIBRAT emocionalment, aconsegueixo la pausa que tothom percep i que fa que sigui un retorn amb les relacions.
Això és el que m’ha donat aquest curs i per tant vull agrair haver conegut en Josep Mª, del qual puc confirmar la seva prestesa i credibilitat en les transmissions d’aquest mètode mil·lenari, i la seva habilitat en respectar les pròpies creences i necessitats de cada participant del curs, aconseguint que cadascú poguí trobar les respostes a les seves necessitats.
I agrair també a totes les persones amb les quals vaig coincidir en el curs, quelcom de les seves opinions, i del seu camí, t’ajuden a millorar i a resoldre els teus dubtes que són moltes vegades els de tots.
Segueixo meditant, quelcom vull que formi part de la meva vida, com una part essencial de mi mateix.”