Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“En un món on sovint allò que és urgent ens pot fer perdre de vista allò que és important, la meditació em permet accedir a un espai de silenci, claredat i coneixement que fa que les decisions encertades siguin evidents”

Ara que he acabat el curs, he fet el retir de tres dies i ara que per fi he estat capaç de lliurar-me a la meditació sense obstacles mentals ni agregats psicològics -no és per a mi, jo no en sé, no puc parar els pensaments, tinc massa feina per parar…- puc dir amb tota sinceritat que la meditació m’ha canviat la vida -o m’ha salvat aquesta vida i algunes altres-. En parlo des de l’objectivitat: millors resultats a la feina, molta més energia i més intuïció, canvis en les persones del meu voltant i canvi de la percepció que aquestes tenien de mi… A tall d’exemple, l’altre dia em va arribar aquest missatge per whastsApp (que per a mi és molt especial perquè fins ara era jo qui els escrivia):

“A tu donar-te les gràcies de manera especial, ets únic i una gran persona. Et coneixia primer com a company i ja vam encaixar, ara m’has fet arribar el caliu més humà de tot plegat. Gràcies, gràcies i gràcies per ajudar-me amb tot plegat. Espero saber estar a l’altura i no fallar-te mai. Ets especial i ho saps. La vida també té aquestes coses bones que pel camí et creues amb persones magnífiques com tu. Un petonàs immens per tots de tots nosaltres!”

Has estat molts anys preparant aquest curs perquè volies aconseguir l’èxit dels teus alumnes, ets com un “sereno” que va encenent llums en la foscor. Quan l’alumne està preparat, el mestre apareix. Va arribar el meu moment i vas aparèixer. Te n’estaré sempre agraït. Una forta abraçada.

“La meditació m’ha aportat molta pau, agilitat mental i creativitat. El que més m’ha sorprès es la capacitat que m’ha donat per detectar i prioritzar les tasques de valor que requereix el meu dia a dia a l’empresa. Per mi realment ha estat un abans i un desprès del curs, es com tenir una font inesgotable d’energia i empenta. Moltes gràcies Josep Maria!”

“La meditació és el meu refugi del dia a dia”

“En un entorn d’excessiva exigència i crisis del sector immobiliari i de la construcció, la meditació em dona pau interior i increment de felicitat a nivell mental; també m’ha premés desenvolupar la capacitat d’alliberar l’estrès i l’angoixa que arruïna la salut; alhora m’ha incrementat l’autoconfiança, he millorat la presa de decisions, tinc més energia i sóc més positiu davant els reptes diaris”