Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“He après una manera de relaxació fonamental, que ens permet alliberar els pensaments i relaxar la ment.

Com qui fa una estirada i veu els beneficis immediats en el múscul, la meditació m’ha permès veure de manera molt similar els beneficis, dormir molt millor, reduir l’estrès, millorar la concentració, etc ..

El cervell, el gran desconegut, per primera vegada som capaços de “treballar” amb ell i el gran beneficiat som nosaltres.

Per a mi el curs és imprescindible i m’ha donat un coneixement que a dia d’avui no té preu.”

“Vaig fer el curs de Meditació amb Josep Maria per una recomanació. Si hagués estat per decisió pròpia crec que mai ho hauria fet. La meva manera de ser i actuar està a les antípodes de la meditació. Vaig intentar anar al curs sense cap prejudici, perquè per a mi fins abans del curs això de la meditació em sonava molt lluny, per dir-ho suau. Per a mi el curs avançat de meditació ha estat un gran descobriment. Quan medito estic més tranquil, no m’atabalen tant els problemes, els puc veure amb millor perspectiva, els veig més clars i és més fàcil de encarar-los. A la feina tinc una millor concentració i sóc més efectiu. Tema molt important és l’energia i capacitat de fer coses. Durant el curs he tingut situacions de treball amb gran demanda de temps i dormir poc i amb la meditació no em sentia cansat i era capaç de treballar moltes hores de forma fresca, és increïble l’energia que tinc quan medito. ”

“Com a expert de la meditació, Josep Maria és un gran mestre, es nota que domina la meditació com ningú, és clar i didàctic”

“Durant aquest curs he incorporat de forma rutinaria la pràctica de la meditació, he utilitzat el métode per entendre i compendre el seu procés. Amb la dedicació diària sóc plenament concient de les millores que m’ha aportat: claretat en la resolució de problemes, capacitat de memòria, control de les emocions i agilitat mental.”

“El curs m’ha semblat molt interessant i necessari per a poder iniciar-me en la meditació. Endinsar-me en aquest nou món m’ha aportat tranquil·litat, claredat mental, millora en la gestió d’emocions i creixement personal. Ha estat un plaer gaudir de l’acompanyament d’en Josep Maria Clopés en el que serà aquesta nova manera d’entendre i viure la vida. Gràcies!