Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“Quan vaig començar el curs de meditació em guiava una intuïció i la necessitat d’actuar en la meva vida…poc em podia imaginar el canvi que faria en tan poc temps; el gran increment de pau interior que ha transformat la meva vida cotidiana, sobreposar-me a l’angoixa i a les pors, el sentiment de millor qualitat de vida, la millora de la meva presa de decisions i gestió de temps, la paciència i la relacions amb el meu entorn… tot canvi comença en tu mateix.”

“Si bé el Programa de Meditació Avançada em va proporcionar serenitat i claredat, el Programa Superior de meditació m’ha proporcionat un gran empoderament i seguretat, que s’ha traduït en un gran canvi en la meva vida personal.
Vull agrair-li a Jose Maria Clopés, l’haver compartit aquesta eina tan potent amb mi, i el haver-me acompanyat en aquest procés de canvi personal. Amb la finalització del curs, comença ‘una gran aventura!”

“A través d’aquest curs he experimentat els beneficis de la meditació gràcies a la metodologia eminentment pràctica que instrueix Josep Mª Clopés. El curs m’ha permès integrar-ho en la vida quotidiana i gaudir dels beneficis en la creativitat, concentració, i millor gestió emocional amb la pràctica diària. Gràcies!”

“Amb agraïment de la gran l’ajuda que m’has donat de poder fer servir una eina que tenia al meu abast i no ho sabia, la qual m´és molt beneficiosa en el dia a dia en tots els aspectes de la meva vida física, mental, social i espiritual. Sempre t’he estaré molt agraïda pel que m´has ensenyat.”