Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“He observat que la meditació em feia més pacient, més tolerant, qualitats que en el món actual són de supervivència.”

“La meditació m’ha aportat allò que estava buscant i és un equilibri intern, deixar de culpar per no tenir temps per a tot i gaudir molt més dels plaers d’aquest camí anomenat VIDA, amb més creativitat, motivació, energia i sobretot felicitat.
Josep Maria Clopés és un professor excepcional, amb una gran professionalitat, que és el que em va convidar a conèixer el món de la meditació, i de la qual cosa estic molt agraïda i contentíssima.”

“En un món on sovint allò que és urgent ens pot fer perdre de vista allò que és important, la meditació em permet accedir a un espai de silenci, claredat i coneixement que fa que les decisions encertades siguin evidents”

“La meditació és obrir una porta a una transformació personal inimaginable, i jo he tingut el privilegi i l’oportunitat de tenir aquestes claus, que en m’han portat a traspassar aquest llindar i tornar a trobar-me a mi mateixa i la meva pau interior, que feia molt temps vaig perdre. És un estat de calma i de sensacions adormides que emergeixen des del més profund del teu ésser, quan practiques la meditació.”