Features

feat4

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.
feat3

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.
feat2

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...
feat1

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Referències

“Gràcies a la meditació he pogut experimentar un increment d’energia i una major serenor i claredat a l’hora de prendre les decisions del dia a dia.”

“La meditació va més enllà que un temps de relaxació personal, encara que també t’aporta aquest petit benestar. La meditació m’ha ajudat a retrobar el meu camí. M’ha aportat harmonia, pau interior, acceptació de l’entorn, més energia i claredat mental. Agilitat i creativitat. Meditar no és una religió, és un hàbit de vida.”

“Quan vaig començar el curs de meditació em guiava una intuïció i la necessitat d’actuar en la meva vida…poc em podia imaginar el canvi que faria en tan poc temps; el gran increment de pau interior que ha transformat la meva vida cotidiana, sobreposar-me a l’angoixa i a les pors, el sentiment de millor qualitat de vida, la millora de la meva presa de decisions i gestió de temps, la paciència i la relacions amb el meu entorn… tot canvi comença en tu mateix.”

“La meditació m’ha aportat molta pau, agilitat mental i creativitat. El que més m’ha sorprès es la capacitat que m’ha donat per detectar i prioritzar les tasques de valor que requereix el meu dia a dia a l’empresa. Per mi realment ha estat un abans i un desprès del curs, es com tenir una font inesgotable d’energia i empenta. Moltes gràcies Josep Maria!”