Features

Beneficis basats en evidències

La pràctica diària regular de la meditació avançada produeix beneficis contrastats i documentats que asseguren nivells de millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Programa Residencial

Es tracta d’un retir de descans i meditació en grup, a un paratge preciós i aïllat del soroll de les ciutats. L’objectiu del programa és un temps personal de descans i recuperació de l’estat d’equilibri mental i físic en convivència en grup.

Programa Superior de Meditació-Siddhis

El programa superior de meditació avançada Siddhis ens prepara per poder fer funcionar la nostra ment conscient a un nivell més profund...

Programa de Meditació Avançada

Es tracta d’un programa de formació complet i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació...

Testimonis

“Ara amb la meditació he aprés a separar el gra de la palla i ser conscient de l’inconsciència del demés quan els veig gastar inútilment energies en discussions o diàlegs absurds.”

“La pràctica de la meditació m’aporta calma i serenitat. La vida transcorre, i jo sento que la gestiono de forma més conscient i menys automàtica. Decideixo en cada moment sense que les emocions prenguin el control. És més sencilla.”

“La meditació va més enllà que un temps de relaxació personal, encara que també t’aporta aquest petit benestar. La meditació m’ha ajudat a retrobar el meu camí. M’ha aportat harmonia, pau interior, acceptació de l’entorn, més energia i claredat mental. Agilitat i creativitat. Meditar no és una religió, és un hàbit de vida.”

“Vaig començar a meditar i la meva percepció de la vida fa fer un gir important: he après a canalitzar la meva energia, sóc més conscient del valor de les petites coses quotidianes; tinc més pau interior i equilibri persona. Gestiono molt millor el meu temps personal i laboral, i noto una important millora en el meu benestar físic.”